zoek slaaf stijve lul in onderbroek

Als er niets meer uitkomt lik ik voor de zekerheid de omgeving van haar poesje ook schoon en geef een kusje op haar schaambeen, waarna ik weer rechtop ga staan. Ik vraag waarheen de rit gaat. Ze pakt haar tas en loopt richting voordeur. Na mijn verbazing verwerkt te hebben zit ik na enkele minuten in de auto richting Joyce, als Patty begint te vertellen: Ze heeft daarom op enkele websites een profiel aangemaakt om iemand te zoeken.

Om een lang verhaal kort te maken: Ze vind hem echt leuk en ze heeft hem serieus uitgetest: Nu wil ze hem aan een finale test onderwerpen om te zien of hij echt geen grenzen kent ten opzichte van haar. Zoals je weet loopt Joyce, vanwege haar werk, niet te koop met haar sexuele escapades en is in haar geval, net als bij ons, uiterste discretie een eis.

Daarom heeft ze mij gevraagd of wij haar kunnen helpen om haar vriend aan zijn finale test te onderwerpen. Ik ben niet homofobisch of zo, maar zeker ook geen homo of bisexueel. Haar vriend willen we dan ook testen op jaloezie t. Ik vraag Patty mij te beloven om mij geen handelingen te laten verrichten op de slaaf van Patty. Patty stelt mij gerust en zegt dat ze dit nooit zou doen en Joyce ook niet.

Wel kan het zijn dat ik in mijn onderdanige positie hem nog ondergeschikter dien te maken voegt Patty nog toe. Ik heb geen idee wat ze hiermee bedoelt, maar het klinkt niet eng dus ik schenk er verder geen aandacht aan. Voorts refereer ik aan de afspraak tussen Patty en mij dat zij geen handelingen verricht met andere mannen.

Maar als ik een andere man een beetje opgeil in jouw bijzijn? Ik zeg dat ik daar geen problemen mee heb zo lang er maar geen enkele vorm van lichamelijk contact is ik ben nl. Als wij de stad inrijden waar Joyce woont wil Patty toch nog even een paar dingen kwijt.

Jij stelt je nog steeds ondergeschikt op aan Joyce, en mij uiteraard. Joyce zal je geen pijn meer doen, zoals ze dit enkele maanden geleden gedaan heeft, maar je wel slaaf noemen en als zodanig behandelen. Joyce zal je niet straffen zonder mijn goedkeuring, maar jij hebt mijn goedkeuring ook niet nodig om haar te gehoorzamen: Zodra je naakt bent spreekt je haar aan met Meesteres Joyce en mij met Mevrouw Patty.

Tot die tijd volg je gewoon de aanwijzingen en gelden voornoemde aanspreekvormen niet. Ik herhaal in mijn eigen woorden de instructies die Patty me gegeven heeft, terwijl we de parkeergarage van het statige pand inrijden, waar Joyce woont. In de lift naar de riante bovenverdieping, aai ik Patty over haar billen en bemerk dat ze nog steeds geen ondergoed draagt.

Als wij de lift uitstappen worden wij meteen hartelijk begroet door Joyce, die daar staat te wachten. Joyce ziet er weer prachtig uit: Strak zomerjurkje, dat halverwege haar dijen ophoud, met open hals wat haar decollete fantastisch accentueert, ze draagt zeker geen BH, zie ik direct , haar blonde haren strak in een staart en aan haar voeten draagt ze zwarte hoge pumps met spitse punten.

Ze neemt ons mee haar appartement in en loodst ons naar de bar waar haar vriend op ons wacht. Hij schud ons de hand en stelt zichzelf voor als Roef. We gaan zitten aan de bar in een soort van vierkantje zodat we elkaar kunnen aankijken, terwijl Roef ons vraagt wat we willen drinken. Ik kijk Patty aan en vraag wie er naar huis rijdt.

Ik besluit een cola-whisky te nemen en Patty witte wijn. Zodra Roef zit valt Patty met de deur in huis: Ik denk dat begint lekker. Meteen bedenk ik me dat ook hij instructies heeft gehad. Zo volgen er nog een aantal vragen, en na een gesprekje van een minuut of tien, waarin duidelijk wordt dat Roef zich graag als slaaf van Joyce opstelt zegt Patty plots: Roefs blik volgt direct de bewegingen van mijn vrouw en blijft hangen op de voorspelbare plek.

Meteen krijgt hij weer een tik in zijn nek van Joyce en ik kan een kleine glimlach niet onderdrukken door de spanning die bijna tastbaar is. Joyce merkt dit op en vraagt mij of ik het grappig vind.

Ik zeg dat dit niet het geval is en excuseer me bij Joyce. Deze is echter niet geamuseerd en zegt dat als ik er niet tegen kan ik maar niet meer naar hen moet kijken. Ze zet haar kruk aan de kant, trekt in 1 keer haar jurkje over haar hoofd en staat naakt tussen ons in.

Roefs blik verplaatst zich direct naar Joyce en deze knalt hem vol in zijn gezicht om daar aan toe te voegen dat hij met Patty in gesprek is en niet zo onbeschoft moet zijn en zijn gesprekspartner dient aan te kijken. Joyce roept mij bij zich en gebaart mij achter haar plaats te nemen.

Als ik er sta zegt ze dat ik haar kontje moet kussen. Ik gehoorzaam met veel plezier en doe wat van mij gevraagd wordt. Terwijl Patty verder gaat met Roef te bevragen ontgaat mij alles: Ik kus de prachtige kont van Joyce en ben in mijn nopjes.

Als Joyce iets voorover bukt en haar bilhelften uit elkaar houd, begrijp ik zonder dat ik daartoe aangespoord hoef te worden, wat van mij verwacht wordt en ik lik de aars van deze prachtige vrouw en ben verheugd over het feit dat ze af en toe trilt van genot en met haar onderlichaam draait, ten teken dat ik mij goed van mijn taak kwijt.

Na een poosje zo haar aars gelikt te hebben ga ik over op fase 2. Ik weet dat Joyce nog meer geniet van een tong in haar poepgaatje en ik druk voorzichtig het puntje van mijn tong erin. Ik proef niets, Joyce heeft de anaaldouche ook ontdekt bedenk ik me, en ik begin mijn tong in en uit Joyce haar kontgaatje te bewegen. Dit doe ik zo lang zij het toestaat en dat is een minuut of vijf. Daarna heeft ze het echt gehad: Terwijl zij zich verplaatst en ik dus eventjes niet op haar gefocust ben, zie ik dat Roef ondertussen nog steeds aan een kruisverhoor van Patty wordt onderworpen: Een paal die overigens iets kleiner is als de mijne, constateer ik enigszins trots.

Als Patty echter ziet dat ik Joyce ga likken, stopt ze haar ondervraging en komt ze naast haar vriendin staan. Terwijl ik begin met het kussen en likken van het kutje van Joyce kijk ik begerig naar boven en zie ik 2 gezichten mij aanstaren: Joyce die geniet van mijn tong en Patty die geniet van de aanblik van mijn verwennerij van haar vriendin.

Bovendien heeft Patty een arm achter Joyce op de bar gelegd en speelt ze met de paardenstaart van het haar van haar vriendin. Ik zuig eerst op de buitenste kutlipjes van Joyce, om daarna kleine zuigkusjes te plaatsen op de binnenste schaamlippen. Als ik dat gedaan heb, lik ik een aantal keer over de volle lengte door haar gleufje om als laatste te stoppen bij haar kittelaar. Ook deze kus ik eerst zacht en krijgt een zachte zuigbehandeling, waarna ik haar zachtjes begin te likken.

Ik schenk er geen aandacht aan en ga van zachtjes likken aan haar klitje over op snel en hard en na nog geen 2 minuten komt Joyce gillend klaar.

Ze plaatst haar hand op mijn achterhoofd en duwt mijn mond nog dichter tegen haar kutje aan, terwijl ze met haar onderlichaam schokt. Ik vind het prima, geniet van de geur en smaak van haar vrouwenvlees en als de duwkracht van de hand van Joyce afneemt lik ik voorzichtig de overgebleven sappen van haar gevoelige kutje af. Als ik omhoog kijk zie ik een voldaan gezicht en een trots gezicht. Ik sta voorzichtig op ik ben immers nog volledig gekleed en mag dus mijn eigen wil volgen en kijk naar het mooie lichaam van Joyce die voldaan en onderuitgezakt op haar kruk zit en enkele zweetdruppels vertoont, tussen en onder haar borsten.

Ik buk om de zweetdruppeltjes tussen haar borsten uit te likken en tevens haal ik mijn tong door haar navel en geniet van de zoute smaak, die mijn tong streelt. Waar dat op slaat begrijp ik nu nog niet, maar zodra ik lig komt Patty boven mijn gezicht staan en laat zich zonder verdere omhaal met haar kutje op mijn mond zakken.

Haar jurkje valt over mijn hoofd, zodat het enigszins donkerder wordt voor mij, echter, ik ken haar onderlichaam als geen ander en verwen deze op dezelfde wijze, als ik dat van Joyce verwend heb.

Als Patty klaarkomt schuift ze naar achteren van mijn gezicht af en komt met haar hoofd boven het mijne hangen. Ik sta op wordt door Joyce uitgenodigd mij uit te kleden met de woorden: Ik doe wat mij opgedragen is en nadat ik als laatste mijn boxeshort uitdoe, zwiept mijn stijve pik natjes uit zijn benarde positie.

Patty zet een kruk iets van de bar af, gaat er achter staan en zegt: Als Roef op zijn knieën naast mij zit en zijn ogen gericht heeft op mijn pik haalt Joyce haar vingers over mijn eikel. Direct zijn haar vingers zeiknat door het voorvocht en Joyce houdt mij haar vingers voor. Dat wat gaat komen wordt snel duidelijk, dat ben ikzelf namelijk: Terwijl Patty met haar handen over mijn borst en buik wrijft om vervolgens mijn tepels tussen haar vingers te rollen, begint Joyce mij zonder vooraankondiging strak af te zuigen.

Dit houd ik slechts twee minuutjes vol. Ik geef geen antwoord op haar vraag maar door haar toestemming kom ik tot rust en geef me over aan mijn naderende orgasme, dat van diep komt opborrelen. Ik voel mijn zak samentrekken, en als Joyce doorheeft dat ik ga komen, laat ze mijn pik los uit haar handen en houd haar hoofd stil.

Haar mond rust nu zacht en warm om mijn pik, terwijl ik uit alle macht probeer niet met mijn onderlichaam te schudden om dit moment te verstoren, waarop mijn orgasme niet meer te tegen te houden is, maar langzaam zijn weg vind van mijn ballen richting mijn pik.

Patty omklemt met een arm mijn borst en met haar andere duwt ze hard op mijn schaambeen om aan te geven dat ik niet mag bewegen, maar het gewoon moet laten komen. Met een diepe grom, kom ik klaar in de mond van Joyce, mijn sperma komt in golvende bewegingen uit mijn pik tegen haar huig aan en ik zucht diep van opluchting.

Als ik uit deze roes bijkom, laat Patty haar omklemming los en zegt: Ik denk niet eens aan haar woorden maar open als vanzelf mijn mond: Roef kijkt angstig naar Patty en daarna naar Joyce, die opstaat, het hoofd van Roef kantelt zodat zijn gezicht omhoog kijkt en vervolgens een paar keer met vlakke hand tegen zijn wang petst. Aangezien Joyce niets kan zeggen zonder mijn zaad uit haar mond te verliezen, doet Patty het: Roef opent, met angst in zijn ogen voor wat waarschijnlijk komen gaat, trillend zijn mond.

Joyce positioneert haar mond boven de open mond van Roef, tuit haar lippen en opent haar mond: Als haar mond leeg is spreekt Joyce: Joyce loopt naar de bar, neemt haar GSM en duwt een paar keer op het scherm. Vervolgens filmt ze, zo lijkt het, de positie waar Roef zich in bevind.

Ze loopt een paar keer, hem filmend, om hem heen, vertelt wat ze gedaan heeft zaad van een andere man, met haar mond in hem gespuwd en filmt uiteindelijk de open mond van Roef. Marokkaanse Nadwah , 32 jaar uit Ameland Friesland. In de macht van Meester Walter Categorie: Ik was een vrij goed student en op sexueel gebied vrij introvert. Dikwijls begluurde ik andere jongens door de kleine gaatjes die in de toilet wanden waren geboord, zodoende mastuurbeerde ik mij dagelijks enkele malen.

Nooit heb ik sexueel kontact gehad met jongens laat staan meisjes. Daar ik geslaagd was met onderscheiding mocht ik van mijn ouders op vakantie naar spanje waar ik bij hun relatie op een villa mocht verblijven. Als ik in Malta landde kwma een chauffeur mij ophalen en zo reden we naar de Villa op de Urbanisatie Hachienda Las Chappas.

Vanop het terras van de villa, met een zeer ruime swimmingpool kon je verschillende gorte villas bewonderen. De ouders en hun zoon begroetten me, gaven mijn een mooie kmaer naast deze van hun zoon Walter. Dan werd er een cocktailtje gedronken ,waarna ik werd uitgenodigd op een avondetentje in de tuin van restaurant Las Chappas.

Walter was een knappe jongen van 24 jaar, zzer ooi bruin gebrand, diep groene ogen , zeer verzorgd, een atletisch type. Het was de eerste keer dat een jongen mij zo intens en begerig aankeek, dat ik er soms een kleurtje bij kreeg. De ouders van Walter vertelden me dat ze morgen op vakantie naar Kenia vertrokken en dat ik met Walter zeker een goede vakantie zou beleven.

Die avond op mijn kamer, deed ik zowat inspectie wat er allemaal op de kamer te vinden was. In een kastje vond allerhande tijdschriften maar ook sexbladen. Deze sex bladen stonden vol met SM fotos en verhalen dewelke mij zeer opwonden. Ik kleedde mij helemaal uit en terwijl ik de fotos bekeek masturbeerde ik en genoot van wat ik zag. Ook was er TV en ik zette een fiml op die er in stak. Het was een video over een man die als onderdaan zich moest onderwerpen aan een Meester.

De volgende dag als de ouders afscheid hadden genomen, waren Walter en ik alleen op de villa. Er was een Spaans meisje dat de huihuding deed. Walter moest nog naar Marbella doch omstreeks 6 uur was hij terug. Het viel op hoe Walter mijn gulp steeds in het oog had. Omstreeks 21 uur gingen we eten nadat ik gezwommen had en gedouched. Die film van gisteren speelde door mijn hoofd en ik moest opletten om geen stijve te krijgen.

We hadden allebei een korte Broek aan en een losse T-Shirt en onze tennisshoes. We kregen een tafeltje in de tuisachte de haag, met een zeer mooir uitzicht op zee en het domein. Walter en ik zaten tegenover elkaar ,ik had mijn benen open en Walter zat met zijn benen tussen de mijne.

Het was een echt smal tafeltje. Walter bestelde de cocktail van het huis en kregen de kaart. Dan na die eerste cocktail kwam er een tweede met de fles wijn. Walter keek mij doordringend aan. Hij vroeg hoe ik het op Internaat had gehad. Dan opeens ging het over sex. Hij keek mij diep in de ogen en vroeg of ik ook dikwijls masturrbeerde. Ik wist niet wat antwoorden ,doch gelukking lmet de alcohol ging het iets vlotter.

Zijn knieen duwden mijn benen verder uit elkaar. Je hebt een prachtig sex lijf en alles wat er bijhoort. Ik gign door de grond want ik stond daar mijzelf te slaan en te masturberen. Met een hand begon hij mijn boven been te strelen en zei dat hij van mij een lust slaaf zou maken. Hij gaf me een lederen etui en zei dat ik naar het toilet moest gaan en dat short broekje moest aandoen.

De andere moest ik rterug in dat lederen zakje sten en snel terugkomen. Ik deed wat hij vroeg. Dit broekje had wijde pijpen en dan daaronder niets ann was verschrikkelijk. Terug aan tafel moest ik met mijn benen wijd open zitten en daarna toastte hij. Dan voelde hij met beide handen onder de tafel en ze gleden in mijn broek. Ik keek rond of niemand ons zou zien. Hij spleede met mijn voorhuid en ballen. Mijn paal kwam dadelijk en hunkerend stijf te staan. Ik zal jouw laten genieten zoals op het fimlpje en nog meer.

Hij vroeg de rekening ,tekende de rekening voor zijn ouders en we gingen naar de villa. Hij kwam voor me staan en trok mijn T-shirt uit. Hij kneep hard op mijn tepels. Dan nam hij mijn hoofd tussen zijn handen en kuste mij en boorde zijn tong diiep in mijn mond. Ik werd razend van genot en mijn paal kroop uit mijn broekspijpje. Dan moest ik zijn broek open doen en moest zijn stijve lul pijpen. Als Walter me vroeg om hem te pijpen die avond op het terras aan de swimmingpool, zei ik hem dat ik dat niet kon.

Walter werd kwaad en ik moest mee naar binnen in mijn kort sport broekje. Ik moest aan een bureeltje gaan zitten en wat hij dicteerde opschrijven hetgeen ongeveer het volgende inhield: Ik onderwerp mij uit vrije wil en met gedrevenheid om een als een sex lust object opgeleid te worden. Ik geraakte er enorm door opgewonden. Walter nam de brief en stopte er een een masturbatie foto van mij bij in een enveloppe. Hij stopte de brief in een muursafe op zijn kamer. Hij haalde pols en enkel boeien uit een kast en deed die om.

Tussen mijnn ekelboeien plaatste hij een stok van wel 75 centimeter. Hoe het kwam weet ik niet maar ik was intussen enorm stijf geworden. Dan voelde hij langs achter aan mijn hoog opgetrokken zak waar het zaad klaar zat.

Het was een enorm gevoelen en ik hunkerde ernaar dat hij mijn paal zou masturberen. Hij luisterde niet en zijn vingers gleden naar mijn anus. Hij trok mijn billen open. Hij streelde mijn gaatje en dan duwde hij langzaam zijn vinger naar binnen. Ik belette dit door het samen te persen. Doch zijn vinger ging ieper en dieper. Dan moest ik mee naar buiten en stond daar met opgerichte paal op het terras in het licht van de maan. Hij gespte mijn polsen aan een haak boven me in het dak van het overdekt terras.

Hij begon zich uit te kleden. Ik keek benieuwd naar zijn lichaam. Walter kwam naar mij toe en hij zag hoe groot mijn begeerte was. Hij drukte zijn warme lijf tegen mij aan en begon mij zacht wiegend te kussen. Ik beantwoorde zijn tong en mijn drang was zo enorm ik wou echt nu alles doe voor hem. Met mijn armen gestrekt omhoog en met ver uiteen gespreide benen hing ik te kijk en voor het genot van mijn Meester Walter.

Ik was wel opgewonden doch besefte niet wat zou volgen. Walter naakt voor mij met zijn keiharde lans strengelde zich rond mijn gestrekt lichaam.

..

Opa neukt buurvrouw super geil wijf

Na een tijdje lekker tongen beval ik hem het door te slikken en ook hiermee had hij geen moeite en toonde mij zijn lege mond. En nu neuken zei ik weer en meteen kwam zijn leuter door het gat. Duw je ballen, samen me je pik door het gaatje zei ik. Dat gaat niet zei hij, waarop ik zei, jawel, gewoon proberen, maak je kloten nat met speeksel en dan zal het wel lukken. Even trok hij zijn lul terug, maar snel genoeg kwam hij weer terug en probeerde zijn ballen er door te duwen.

Een voor een zei ik weer en ja hoor met een beetje hulp van mij, kwamen zijn zaadballen ook door het gat en het was een heerlijk aanblik, zo een complete lul met ballen zonder er verder een lichaam achter te zien. Groot voordeel voor mij was, dat ik zelf kon bepalen hoe diep ik hem erin wilde, hoe snel het stoten zou gaan en hij kon nu niet meer zo gemakkelijk terug trekken, hij zat bij wijze van spreken, gewoon vast.

Dat gaf me de gelegenheid om een paar foto’s van zijn genitaliën te maken. Ik pijpte hem nog even en likte zijn kloten, om me vervolgens om te draaien en hem langzaam in mijn anus te schuiven, hij schoof erin, tot ik met mijn kont tegen de tussenwand zat. Langzaam de snelheid opvoerend schoof ik over zijn staaf. Ik hoorde hem hijgen en op een gegeven moment zwelde zijn pik nog wat op, ten teken, dat ik hem zo diep mogelijk in me liet schuiven.

Spuit me vol zei ik, ik wil je zaad voelen en de hele dag mee dragen. Hij moest wel in me spuiten, want zelf kon hij zich niet terug trekken en jaaaa, onder luid gegrom en gekreun, voelde ik de ene na de andere lading zaad in mijn darmen spuiten.. En in plaats van me terug te trekken, bleef ik gewoon staan, genietend van die grote pik in mijn kont, net als twee honden die vast zitten.

Langzaam verdween, beetje bij beetje zijn erectie en hij zei dat hij moest pissen. Pis maar in mijn kont zei ik en even later voelde ik de warme vloeistof, mijn anus vullen. Ik liet hem even lekker pissen en opeens Stop en misschien vanwege de krachtige intonatie, kneep hij meteen af.

Ik liet zijn inmiddels slappe pik uit mijn poepdoos glijden, draaide me om en zei, de rest wil ik opdrinken. Ik nam zijn, in mijn anus, natuurlijk bruin geworden, slappe piemel in mijn mond, pijpte hem schoon en proefde de smaak van mijn kont en stront, inmiddels had hij zich weer ontspannen en begon hij weer te pissen.

Zo goed als het kon slikte ik alles door en met wat er naast vloeide, smeerde ik mijn gehele lichaam in, dit maakte me weer enorm geil. Tijdens het pissen zei hij, dat ik hem ook moest neuken, maar hij moest eerst even naar zijn werk bellen, dat hij wat later terug zou zijn. We snoven weer wat poppers en hij zei, dat hij ook nog wat lekkers voor me, in zijn darmen had. Laat komen zei ik, hij draaide zich om en of het zo afgesproken was, kwam hij nu dominant over en ik onderdanig.

Rim die strontkut zei hij en ik likte wat ik kon door zijn anus en probeerde met mijn tong naar binnen te glijden, wat gedeeltelijk ook lukte. Ik zag zijn sluitspier langzaam open gaan en het puntje van zijn bolus werd al zichtbaar. Open je bek, beval hij weer en even later gleed een enorme harde keutel in mijn mond en op mijn gezicht.

Ik brak de helft eraf en met toch nog een mond vol begon ik te kauwen, intussen, deed de andere helft in een plastic zakje, lekker voor thuis dacht ik nog. Ook hij begon nu met me te stront tongen en na een tijdje moest ik alles doorslikken, wat nog niet zo eenvoudig was, aangezien de hoeveelheid.

Hij was me nog behulpzaam om nog wat in mijn bek te pissen zodat het beter afzakte en weldra was mijn mondje weer leeg. Nu wil ik geneukt worden slet, zei hij tegen me, ik duwde mijn pik door het gat en iets hardhandiger als ik, trok ook hij mijn kloten erdoor. Voor zich te laten neuken, bewerkte hij mijn pik nogal ruw, maar wel lekker. Een paar flinke meppen tegen kloten en mijn harde paal, maakte hem zowaar nog harder en nu ga ik erop zitten zei hij. Mede door mijn gelik, de poppers en samen met de nog aanwezige stront, was zijn sluitspier, ontspannen en glad genoeg om mijn staaf te ontvangen.

Langzaam maar zeker zakte hij dieper en dieper en nadat hij een beetje aan de grootte en omvang gewend was, ging hij als een wilde over mijn pik en genoot net als ik intens. Wel maakte dit spel, dat ik niet lang daarna hem diep in zijn darmen spoot. Ook hij bleef op mijn pik zitten en ik kon toch niet terug, dus wachtte maar af. Na ruim 10 minuten, was mijn pik nog maar een beetje geslonken en al die tijd was hij eroverheen geschoven, dat ik bijna voor de 2e keer had gespoten.

Zover kwam het echter, helaas, niet, maar in plaats daarvan, liet hij mijn lul uit zijn kut schuiven en begon tegen mijn pik en kloten te slaan, tot ze begonnen te slinken, heerlijk geil overigens. Nu schoof hij er weer over en gelaste me hem vol te pissen, korte tijd later, was ik zover dat ik kon pissen en met een krachtige straal zeikte ik zijn darmen vol.

Zonder wat te zeggen, liet hij zich, na een tijdje, van mijn pik glijden en nam hem meteen in zijn mond, ik zeikte gewoon door en ook hij moest alle moeite doen om alles door te slikken.

Wat ik niet in de gaten had, was, dat hij weer zo geil was dat hij een staalharde lul had en die stak hij weer door het gaatje en zei trek mijn kloten erdoor. Ik deed het en nu slaan zei hij zo hard je kan op mijn kloten en lul en niet stoppen voordat ik spuit.

Ik gehoorzaamde en na een paar flinke meppen op lul en kloten spoot zijn zaad weer de lucht in op mijn gezicht en net op tijd ook een lading in mijn mond, het leek net of het nu nog meer was dan zijn eerste keer. Oooooh dit zou ik graag vaker doen zei hij.

Dat kan zei ik, maakt het niets uit met wie? Met jou zei hij weer. Ja, maar weet je wel wie ik ben zei ik weer. Uh nee eigenlijk niet waarom Wil je het wel weten dan?

Ja graag zei hij weer. Ok maar dan ben ik vanaf nu je Meester en gehoorzaam je mij altijd en onvoorwaardelijk zei ik weer. Geen probleem, maar ik heb wel een vrouw en 2 kinderen en mijn werk zei hij weer. Daar zal ik wel rekening mee houden zei ik. Ik nog steeds zo geil zei hij weer, dat ik mijn pik nog volledig stijf is en ik kan me nog niet terug trekken.

Ok maak je deurtje open dan kom ik. Ik kleedde me snel een beetje aan, nam mijn camera en de rest mee, zette mijn voice recorder aaan om alles op te nemen en liep naar mijn buurman. Er stond een huisje en een mooie heldere vijver en het was midden in het bos. Ik werd wel bang want niemand kon mij horen en zien en het was een lange weg terug. We stonden nu op het gras daar bij de vijver en Cleo zei iets tegen Vera en nog voor dat ik het in de gaten had pakte Vera mijn armen beet en deed deze op mijn rug en ze zei tegen mij: Bang als ik was deed ik wat ze zei.

Ik bleef staan en hield me stil. Zo, zei Cleo, dus jij hebt ons geile spel bekeken en wil het tegen de hoofd non zeggen dat laat ik niet gebeuren. Ze rukte tijdens haar gesprek mijn bloesje open alle knoopje vlogen in het rond. En met 1 handeling rukte ze mij BH van voren los. Mijn borsten sprongen uit de cups. Zozo, zei Cleo, jij hebt mooie tietjes en ze begon mijn borsten te kneden met haar handen.

Zo, dat is wel erg zacht en lekker zulke jonge tietjes. Ik keek haar aan en zei zacht: Vera zei zacht in mijn oor: We mogen daar niet aankomen. En wat is dit dan? Ze voelde mijn natte plek in mijn slip. Weet je wat dit is Cindy?

Ik stamelde en zei nee. Dit is een teken dat je geil bent en volgens mij vond je ons spel wel erg leuk en opwindend of niet? We zullen je weleens af leren om te klikken bij de nonnen. Hou je mond, zei Vera. Ineens stopte Cleo en haalde haar hand uit mijn slip en zei tegen Vera: Vera ging voor mij staan en keek mij aan en likte haar lippen af en begon mijn nek en borsten te kussen en te likken. Ik kon echt niks doen en stond daar met mijn borsten bloot. Vera bleef mijn borsten kussen en langs mijn stijf geworden tepeltje te likken en ineens beet ze zacht in mijn tepeltje.

Mmmmm zei ze, je hebt een stel overheerlijke tieten meid en ik zal nu eens de rest voelen. Ze gleed met haar hand richting mijn rok en trok deze hard naar beneden zo dat deze op de grond kwam te vallen. Mmm ik zie inderdaad een natte plek in de slip Cleo, dat dient een onderzoek. Ze rukte mijn slip zonder woorden van mijn billen af. Daar stond ik dan naakt in de bossen met mijn bloesje open en mijn rok op de grond en mijn slip stuk gescheurd.

Ik wil dit niet, zei ik nog een keer, dit mag niet, dit is stout. Cleo en Vera zeiden in koor: Hey, wat doe je? Ik wil je kutje beter bekijken, zei Vera en ze trok mijn schaamlipjes uit elkaar zo dat mijn kutje bloot kwam en ze mijn clitje zag. Mmmmmm, zei Vera, dat ziet er smakelijk uit en ze is ook nog mooi roze.

Zonder wat te zeggen ging Vera met haar vinger mijn kutje binnen. Zow zeg, die is nat! Maar ik zei niets en probeerde mijn benen bij elkaar te krijgen, maar Cleo had mijn benen tussen de mijne gezet en hield zo mijn benen uit elkaar en trok mijn rug krom naar achteren zodat Vera nog beter mijn kutje kon bekijken.

Vera ging met haar vinger met lange halen in mijn uit mijn kutje te gaan. Ze voelde dat mijn kutje steeds natter werd en mijn vocht wat uit mijn kutje kwam liep langs haar vinger en hand. Mmmmmm, zei Vera, dat wil ik proeven en nam een lik langs haar vinger en hand.

Jij smaakt zoet meid en mmmmm, volgens mij is dit je eerste keer he? Ik knikte stil mijn hoofd van ja. Kom laat mij je kutje nog eens goed bekijken en ze kwam met haar gezicht wel heel erg dichtbij mijn kutje en plots voelde ik haar tong over mijn clitje gaan.

Mmmmmmm, zei Vera, dit smaakt nog geiler en lekkerder. Laat mij eens proeven, zei Cleo. Wacht even, zei Vera, ik pak even wat uit mijn tas. Ze deed een greep in haar tas en pakte er een stuk touw uit en bond mijn armen vast aan een boom en ze hield mijn benen ver uit elkaar zodat Cleo ook alles goed kon bekijken. Mmm, zei Cleo, wat een mooi jong kutje en zo roze.

Je heb echt geen woord te veel gezegd Vera. Cleo trok mijn lipjes ver uit elkaar en ze zag mijn clitje. Mmmmm dat is een heerlijk zuigknopje, maar deze kan veel groter worden. Ja, zei Vera, haal de clitpomp maar uit de tas en dat deed Cleo en ze zette deze op mijn clitje. Ik hou mijn mond wel tegen de nonnen zo lang jullie maar stoppen. Denk er niet aan. Ik ben net zo heerlijk geil en wil jou gebruiken voor allerlei geile spelletjes die ik in mijn gedachten heb om met je te doen.

Oooo ja, zei Vera, toe, dat doen we! Cindy is ons seks slaafje. Ik zag dat Cleo en Vera het meenden en er onwijs van genoten. Ik probeerde dat ding van mijn clitje af te krijgen door met mijn heupen te draaien, maar dat lukte niet, want Vera bond mijn benen ook vast rond de boom en hield mijn kutje open zodat dat ding zich vast zoog op mijn clitje.

Ik probeerde te gillen en bij de 1e gil al rende Vera naar de tas en bond mijn mond dicht. Mmmmmm, zei Cleo, dit is geil, maar we kunnen haar beter op die tafel vastmaken dan kunnen we alle bij onze lusten botvieren. JA, zei Vera en ze maakte mij los van de boom en zei dat ik me nu onder het lopen erg koest moest houden want dat ding bleef op mijn clitje zitten. Vervolgens moest ik met mijn benen wijd op de tafel liggen, de warme zwoele avondzon scheen op mijn kutje.

Vera en Cleo bonden mijn benen, een aan elke poot, en mijn armen aan de andere poten. Daar lag ik dan, benen en armen wijd, ik kon geen kant uit.

Ik was totaal aan hun geile fantasie overgeleverd. Cleo had nu een extreem goed beeld op mijn kutje nu het open stond en dat ding wat op mijn clitje zat zoog zich stevig vast. Op een of andere wijze vond ik het na een tijdje wel prettig en voelde een warme gloed door mij onderbuik golven dat wat ik ook had in het klooster.

Na een tijdje rukte Cleo dat ding van mijn clitje af en zei: Ik voelde dat mijn clitje geen clitje meer was maar een clit. Cleo nam mijn clit in haar mond en begon er aan te zuigen en er rondjes om te maken met haar tong. Mmmmmmmmmm, zei Cleo, dat is echt wel zoet, terwijl ze haar tong mijn kutje in ging.

Mmmmm jij hebt een heerlijke zoet grotje en ze bleef met haar tong in en uit mijn kutje gaan. Ineens stopte en ze zei tegen Vera: Daar stonden ze dan naakt naast mijn tafel, en wow Vera had een mooie volle borsten en Cleo had net zulke borsten als ik. Ik keek verder en zag dat ook de kutjes van hun kaal waren en ik zag dat er bij Cleo vocht langs haar benen vloeide. Vera zag het ook en zei: Ik heb een idee, zei Vera, laten we om en om met ons kutjes boven de mond van Cindy hangen zodat ze onze geile kutsappen uit onze geile kutjes moet likken en de rest ook.

Ze gaan toch niet in mijn mond plassen he? Dat is vies en pervers. Ja graag, en Vera ging wijdbeens met haar natte kut boven mijn mond hangen. Ze trok de doek van mijn mond en zei: Dan krijg je de volle laag. Ik kon niet anders dan er gehoor aan geven en likte haar.

Eerst vond ik het wel vies en de smaak ook, maar hoe langer ik likte hoe zoeter het werd. Niet alleen likken he, zei Vera, zuig mijn clit ook. Deze was groot, zag ik, en ik dacht: Zuigen, zei Vera, doe maar net alsof je aan een lolly zuigt.

En dat deed ik en Vera ging zwaar adem halen en ze begon te kreunen steeds sneller en harder. Ze gaf een zachte gil. Ik, ik, ikkkk, kooommmm, gilde ze en begon met haar heupen te schokken. En niet kort erna spoot er vocht uit haar kutje recht in mijn mond en het smaakte erg vreemd. Slikken, zei Vera, slikken zul je griet, want je krijgt zo nog veel meer te drinken. Zo, zei Vera, nu is Cleo aan de beurt. Cleo kwam boven mijn gezicht te zitten en ik keek recht in haar volwassen kut met een zeer grote clit, echt een vrouwen kut ipv een meisjes kutje.

Zo, zei ze, nu likken alsof je een ijsje likt en zuigen als of je een lolly in je bek hebt. Ondertussen kneep Cleo in mijn borsten en aan mijn tepeltjes en plots voelde ik dat mijn kutje niet meer droog was, maar supernat werd en spoot zelfs een beetje vocht uit mijn kutje langs mijn bilnaad en dat zag Vera. Hey Cleo, volgens mij wordt ze geil haar kutje begint nat te worden.

Ik zag net een straal kutvocht langs haar billen gaan. Dit was voor Cleo een teken schijnbaar. Ze zei tegen mij: Druk je tong in mijn kut, dieper en dieper en dat deed ik gehoorzaam.

Neuk me met je tong en ze ging op mijn mond zitten. Ik drukte mijn tong zo diep mogelijk haar kut in. Cleo bewoog op en neer en ineens stopte ze en bleef hangen met haar kut boven mijn gezicht en ze zei tegen mij: Jakkes dacht ik, maar deed toch wat ze zei. Ik drukte mijn tong diep in haar kont gat en Cleo bewoog haar heupen naar voor en achter zodat mijn tong over haar clit en in haar kut en kont gaat.

Na een paar minuten kwam ze gillend kaar en zij spoot al haar vocht in mijn mondje en over mijn gezicht en borsten. Mmmmmmm, zei ze, dat was super geil en nu lik je mijn kut en kontje droog. Cleo stond op en liep naar mijn kutje toe, bekeek het goed en zonder wat te zeggen ramde ze haar vinger diep in mijn kutje. Ik gilde het uit en zei auw, maar naar een paar keer dat ze met haar vinger in en uit mijn kutje ging voelde het erg vreemd aan.

zoek slaaf stijve lul in onderbroek

Als er niets meer uitkomt lik ik voor de zekerheid de omgeving van haar poesje ook schoon en geef een kusje op haar schaambeen, waarna ik weer rechtop ga staan. Ik vraag waarheen de rit gaat. Ze pakt haar tas en loopt richting voordeur. Na mijn verbazing verwerkt te hebben zit ik na enkele minuten in de auto richting Joyce, als Patty begint te vertellen: Ze heeft daarom op enkele websites een profiel aangemaakt om iemand te zoeken. Om een lang verhaal kort te maken: Ze vind hem echt leuk en ze heeft hem serieus uitgetest: Nu wil ze hem aan een finale test onderwerpen om te zien of hij echt geen grenzen kent ten opzichte van haar.

Zoals je weet loopt Joyce, vanwege haar werk, niet te koop met haar sexuele escapades en is in haar geval, net als bij ons, uiterste discretie een eis. Daarom heeft ze mij gevraagd of wij haar kunnen helpen om haar vriend aan zijn finale test te onderwerpen.

Ik ben niet homofobisch of zo, maar zeker ook geen homo of bisexueel. Haar vriend willen we dan ook testen op jaloezie t. Ik vraag Patty mij te beloven om mij geen handelingen te laten verrichten op de slaaf van Patty. Patty stelt mij gerust en zegt dat ze dit nooit zou doen en Joyce ook niet. Wel kan het zijn dat ik in mijn onderdanige positie hem nog ondergeschikter dien te maken voegt Patty nog toe. Ik heb geen idee wat ze hiermee bedoelt, maar het klinkt niet eng dus ik schenk er verder geen aandacht aan.

Voorts refereer ik aan de afspraak tussen Patty en mij dat zij geen handelingen verricht met andere mannen. Maar als ik een andere man een beetje opgeil in jouw bijzijn?

Ik zeg dat ik daar geen problemen mee heb zo lang er maar geen enkele vorm van lichamelijk contact is ik ben nl. Als wij de stad inrijden waar Joyce woont wil Patty toch nog even een paar dingen kwijt. Jij stelt je nog steeds ondergeschikt op aan Joyce, en mij uiteraard. Joyce zal je geen pijn meer doen, zoals ze dit enkele maanden geleden gedaan heeft, maar je wel slaaf noemen en als zodanig behandelen. Joyce zal je niet straffen zonder mijn goedkeuring, maar jij hebt mijn goedkeuring ook niet nodig om haar te gehoorzamen: Zodra je naakt bent spreekt je haar aan met Meesteres Joyce en mij met Mevrouw Patty.

Tot die tijd volg je gewoon de aanwijzingen en gelden voornoemde aanspreekvormen niet. Ik herhaal in mijn eigen woorden de instructies die Patty me gegeven heeft, terwijl we de parkeergarage van het statige pand inrijden, waar Joyce woont. In de lift naar de riante bovenverdieping, aai ik Patty over haar billen en bemerk dat ze nog steeds geen ondergoed draagt.

Als wij de lift uitstappen worden wij meteen hartelijk begroet door Joyce, die daar staat te wachten. Joyce ziet er weer prachtig uit: Strak zomerjurkje, dat halverwege haar dijen ophoud, met open hals wat haar decollete fantastisch accentueert, ze draagt zeker geen BH, zie ik direct , haar blonde haren strak in een staart en aan haar voeten draagt ze zwarte hoge pumps met spitse punten.

Ze neemt ons mee haar appartement in en loodst ons naar de bar waar haar vriend op ons wacht. Hij schud ons de hand en stelt zichzelf voor als Roef. We gaan zitten aan de bar in een soort van vierkantje zodat we elkaar kunnen aankijken, terwijl Roef ons vraagt wat we willen drinken. Ik kijk Patty aan en vraag wie er naar huis rijdt. Ik besluit een cola-whisky te nemen en Patty witte wijn.

Zodra Roef zit valt Patty met de deur in huis: Ik denk dat begint lekker. Meteen bedenk ik me dat ook hij instructies heeft gehad. Zo volgen er nog een aantal vragen, en na een gesprekje van een minuut of tien, waarin duidelijk wordt dat Roef zich graag als slaaf van Joyce opstelt zegt Patty plots: Roefs blik volgt direct de bewegingen van mijn vrouw en blijft hangen op de voorspelbare plek.

Meteen krijgt hij weer een tik in zijn nek van Joyce en ik kan een kleine glimlach niet onderdrukken door de spanning die bijna tastbaar is. Joyce merkt dit op en vraagt mij of ik het grappig vind. Ik zeg dat dit niet het geval is en excuseer me bij Joyce. Deze is echter niet geamuseerd en zegt dat als ik er niet tegen kan ik maar niet meer naar hen moet kijken.

Ze zet haar kruk aan de kant, trekt in 1 keer haar jurkje over haar hoofd en staat naakt tussen ons in. Roefs blik verplaatst zich direct naar Joyce en deze knalt hem vol in zijn gezicht om daar aan toe te voegen dat hij met Patty in gesprek is en niet zo onbeschoft moet zijn en zijn gesprekspartner dient aan te kijken.

Joyce roept mij bij zich en gebaart mij achter haar plaats te nemen. Als ik er sta zegt ze dat ik haar kontje moet kussen. Ik gehoorzaam met veel plezier en doe wat van mij gevraagd wordt.

Terwijl Patty verder gaat met Roef te bevragen ontgaat mij alles: Ik kus de prachtige kont van Joyce en ben in mijn nopjes. Als Joyce iets voorover bukt en haar bilhelften uit elkaar houd, begrijp ik zonder dat ik daartoe aangespoord hoef te worden, wat van mij verwacht wordt en ik lik de aars van deze prachtige vrouw en ben verheugd over het feit dat ze af en toe trilt van genot en met haar onderlichaam draait, ten teken dat ik mij goed van mijn taak kwijt.

Na een poosje zo haar aars gelikt te hebben ga ik over op fase 2. Ik weet dat Joyce nog meer geniet van een tong in haar poepgaatje en ik druk voorzichtig het puntje van mijn tong erin. Ik proef niets, Joyce heeft de anaaldouche ook ontdekt bedenk ik me, en ik begin mijn tong in en uit Joyce haar kontgaatje te bewegen. Dit doe ik zo lang zij het toestaat en dat is een minuut of vijf. Daarna heeft ze het echt gehad: Terwijl zij zich verplaatst en ik dus eventjes niet op haar gefocust ben, zie ik dat Roef ondertussen nog steeds aan een kruisverhoor van Patty wordt onderworpen: Een paal die overigens iets kleiner is als de mijne, constateer ik enigszins trots.

Als Patty echter ziet dat ik Joyce ga likken, stopt ze haar ondervraging en komt ze naast haar vriendin staan. Terwijl ik begin met het kussen en likken van het kutje van Joyce kijk ik begerig naar boven en zie ik 2 gezichten mij aanstaren: Joyce die geniet van mijn tong en Patty die geniet van de aanblik van mijn verwennerij van haar vriendin.

Bovendien heeft Patty een arm achter Joyce op de bar gelegd en speelt ze met de paardenstaart van het haar van haar vriendin. Ik zuig eerst op de buitenste kutlipjes van Joyce, om daarna kleine zuigkusjes te plaatsen op de binnenste schaamlippen.

Als ik dat gedaan heb, lik ik een aantal keer over de volle lengte door haar gleufje om als laatste te stoppen bij haar kittelaar. Ook deze kus ik eerst zacht en krijgt een zachte zuigbehandeling, waarna ik haar zachtjes begin te likken.

Ik schenk er geen aandacht aan en ga van zachtjes likken aan haar klitje over op snel en hard en na nog geen 2 minuten komt Joyce gillend klaar. Ze plaatst haar hand op mijn achterhoofd en duwt mijn mond nog dichter tegen haar kutje aan, terwijl ze met haar onderlichaam schokt.

Ik vind het prima, geniet van de geur en smaak van haar vrouwenvlees en als de duwkracht van de hand van Joyce afneemt lik ik voorzichtig de overgebleven sappen van haar gevoelige kutje af.

Als ik omhoog kijk zie ik een voldaan gezicht en een trots gezicht. Ik sta voorzichtig op ik ben immers nog volledig gekleed en mag dus mijn eigen wil volgen en kijk naar het mooie lichaam van Joyce die voldaan en onderuitgezakt op haar kruk zit en enkele zweetdruppels vertoont, tussen en onder haar borsten. Ik buk om de zweetdruppeltjes tussen haar borsten uit te likken en tevens haal ik mijn tong door haar navel en geniet van de zoute smaak, die mijn tong streelt.

Waar dat op slaat begrijp ik nu nog niet, maar zodra ik lig komt Patty boven mijn gezicht staan en laat zich zonder verdere omhaal met haar kutje op mijn mond zakken. Haar jurkje valt over mijn hoofd, zodat het enigszins donkerder wordt voor mij, echter, ik ken haar onderlichaam als geen ander en verwen deze op dezelfde wijze, als ik dat van Joyce verwend heb. Als Patty klaarkomt schuift ze naar achteren van mijn gezicht af en komt met haar hoofd boven het mijne hangen.

Ik sta op wordt door Joyce uitgenodigd mij uit te kleden met de woorden: Ik doe wat mij opgedragen is en nadat ik als laatste mijn boxeshort uitdoe, zwiept mijn stijve pik natjes uit zijn benarde positie.

Patty zet een kruk iets van de bar af, gaat er achter staan en zegt: Als Roef op zijn knieën naast mij zit en zijn ogen gericht heeft op mijn pik haalt Joyce haar vingers over mijn eikel. Direct zijn haar vingers zeiknat door het voorvocht en Joyce houdt mij haar vingers voor.

Dat wat gaat komen wordt snel duidelijk, dat ben ikzelf namelijk: Terwijl Patty met haar handen over mijn borst en buik wrijft om vervolgens mijn tepels tussen haar vingers te rollen, begint Joyce mij zonder vooraankondiging strak af te zuigen. Dit houd ik slechts twee minuutjes vol. Ik geef geen antwoord op haar vraag maar door haar toestemming kom ik tot rust en geef me over aan mijn naderende orgasme, dat van diep komt opborrelen. Ik voel mijn zak samentrekken, en als Joyce doorheeft dat ik ga komen, laat ze mijn pik los uit haar handen en houd haar hoofd stil.

Haar mond rust nu zacht en warm om mijn pik, terwijl ik uit alle macht probeer niet met mijn onderlichaam te schudden om dit moment te verstoren, waarop mijn orgasme niet meer te tegen te houden is, maar langzaam zijn weg vind van mijn ballen richting mijn pik. Patty omklemt met een arm mijn borst en met haar andere duwt ze hard op mijn schaambeen om aan te geven dat ik niet mag bewegen, maar het gewoon moet laten komen.

Met een diepe grom, kom ik klaar in de mond van Joyce, mijn sperma komt in golvende bewegingen uit mijn pik tegen haar huig aan en ik zucht diep van opluchting.

Als ik uit deze roes bijkom, laat Patty haar omklemming los en zegt: Ik denk niet eens aan haar woorden maar open als vanzelf mijn mond: Roef kijkt angstig naar Patty en daarna naar Joyce, die opstaat, het hoofd van Roef kantelt zodat zijn gezicht omhoog kijkt en vervolgens een paar keer met vlakke hand tegen zijn wang petst.

Aangezien Joyce niets kan zeggen zonder mijn zaad uit haar mond te verliezen, doet Patty het: Roef opent, met angst in zijn ogen voor wat waarschijnlijk komen gaat, trillend zijn mond. Joyce positioneert haar mond boven de open mond van Roef, tuit haar lippen en opent haar mond: Als haar mond leeg is spreekt Joyce: Joyce loopt naar de bar, neemt haar GSM en duwt een paar keer op het scherm. Vervolgens filmt ze, zo lijkt het, de positie waar Roef zich in bevind.

Ze loopt een paar keer, hem filmend, om hem heen, vertelt wat ze gedaan heeft zaad van een andere man, met haar mond in hem gespuwd en filmt uiteindelijk de open mond van Roef.

Marokkaanse Nadwah , 32 jaar uit Ameland Friesland. In de macht van Meester Walter Categorie: Ik was een vrij goed student en op sexueel gebied vrij introvert.

Dikwijls begluurde ik andere jongens door de kleine gaatjes die in de toilet wanden waren geboord, zodoende mastuurbeerde ik mij dagelijks enkele malen. Nooit heb ik sexueel kontact gehad met jongens laat staan meisjes. Daar ik geslaagd was met onderscheiding mocht ik van mijn ouders op vakantie naar spanje waar ik bij hun relatie op een villa mocht verblijven. Als ik in Malta landde kwma een chauffeur mij ophalen en zo reden we naar de Villa op de Urbanisatie Hachienda Las Chappas.

Vanop het terras van de villa, met een zeer ruime swimmingpool kon je verschillende gorte villas bewonderen. De ouders en hun zoon begroetten me, gaven mijn een mooie kmaer naast deze van hun zoon Walter. Dan werd er een cocktailtje gedronken ,waarna ik werd uitgenodigd op een avondetentje in de tuin van restaurant Las Chappas. Walter was een knappe jongen van 24 jaar, zzer ooi bruin gebrand, diep groene ogen , zeer verzorgd, een atletisch type.

Het was de eerste keer dat een jongen mij zo intens en begerig aankeek, dat ik er soms een kleurtje bij kreeg. De ouders van Walter vertelden me dat ze morgen op vakantie naar Kenia vertrokken en dat ik met Walter zeker een goede vakantie zou beleven.

Die avond op mijn kamer, deed ik zowat inspectie wat er allemaal op de kamer te vinden was. In een kastje vond allerhande tijdschriften maar ook sexbladen. Deze sex bladen stonden vol met SM fotos en verhalen dewelke mij zeer opwonden. Ik kleedde mij helemaal uit en terwijl ik de fotos bekeek masturbeerde ik en genoot van wat ik zag.

Ook was er TV en ik zette een fiml op die er in stak. Het was een video over een man die als onderdaan zich moest onderwerpen aan een Meester.

De volgende dag als de ouders afscheid hadden genomen, waren Walter en ik alleen op de villa. Er was een Spaans meisje dat de huihuding deed. Walter moest nog naar Marbella doch omstreeks 6 uur was hij terug. Het viel op hoe Walter mijn gulp steeds in het oog had.

Omstreeks 21 uur gingen we eten nadat ik gezwommen had en gedouched. Die film van gisteren speelde door mijn hoofd en ik moest opletten om geen stijve te krijgen. We hadden allebei een korte Broek aan en een losse T-Shirt en onze tennisshoes. We kregen een tafeltje in de tuisachte de haag, met een zeer mooir uitzicht op zee en het domein.

Walter en ik zaten tegenover elkaar ,ik had mijn benen open en Walter zat met zijn benen tussen de mijne. Het was een echt smal tafeltje. Walter bestelde de cocktail van het huis en kregen de kaart.

Dan na die eerste cocktail kwam er een tweede met de fles wijn. Walter keek mij doordringend aan. Hij vroeg hoe ik het op Internaat had gehad. Dan opeens ging het over sex. Hij keek mij diep in de ogen en vroeg of ik ook dikwijls masturrbeerde.

Ik wist niet wat antwoorden ,doch gelukking lmet de alcohol ging het iets vlotter. Zijn knieen duwden mijn benen verder uit elkaar. Je hebt een prachtig sex lijf en alles wat er bijhoort. Ik gign door de grond want ik stond daar mijzelf te slaan en te masturberen. Met een hand begon hij mijn boven been te strelen en zei dat hij van mij een lust slaaf zou maken.

Hij gaf me een lederen etui en zei dat ik naar het toilet moest gaan en dat short broekje moest aandoen. De andere moest ik rterug in dat lederen zakje sten en snel terugkomen. Ik deed wat hij vroeg.

Dit broekje had wijde pijpen en dan daaronder niets ann was verschrikkelijk. Terug aan tafel moest ik met mijn benen wijd open zitten en daarna toastte hij. Dan voelde hij met beide handen onder de tafel en ze gleden in mijn broek.

Ik keek rond of niemand ons zou zien. Hij spleede met mijn voorhuid en ballen. Mijn paal kwam dadelijk en hunkerend stijf te staan. Ik zal jouw laten genieten zoals op het fimlpje en nog meer. Hij vroeg de rekening ,tekende de rekening voor zijn ouders en we gingen naar de villa. Hij kwam voor me staan en trok mijn T-shirt uit.

Hij kneep hard op mijn tepels. Dan nam hij mijn hoofd tussen zijn handen en kuste mij en boorde zijn tong diiep in mijn mond. Ik werd razend van genot en mijn paal kroop uit mijn broekspijpje. Dan moest ik zijn broek open doen en moest zijn stijve lul pijpen. Als Walter me vroeg om hem te pijpen die avond op het terras aan de swimmingpool, zei ik hem dat ik dat niet kon.

Walter werd kwaad en ik moest mee naar binnen in mijn kort sport broekje. Ik moest aan een bureeltje gaan zitten en wat hij dicteerde opschrijven hetgeen ongeveer het volgende inhield: Ik onderwerp mij uit vrije wil en met gedrevenheid om een als een sex lust object opgeleid te worden. Ik geraakte er enorm door opgewonden. Walter nam de brief en stopte er een een masturbatie foto van mij bij in een enveloppe.

Hij stopte de brief in een muursafe op zijn kamer. Hij haalde pols en enkel boeien uit een kast en deed die om. Tussen mijnn ekelboeien plaatste hij een stok van wel 75 centimeter. Hoe het kwam weet ik niet maar ik was intussen enorm stijf geworden. Dan voelde hij langs achter aan mijn hoog opgetrokken zak waar het zaad klaar zat. Het was een enorm gevoelen en ik hunkerde ernaar dat hij mijn paal zou masturberen. Hij luisterde niet en zijn vingers gleden naar mijn anus. Hij trok mijn billen open.

Hij streelde mijn gaatje en dan duwde hij langzaam zijn vinger naar binnen. Ik belette dit door het samen te persen. Doch zijn vinger ging ieper en dieper. Dan moest ik mee naar buiten en stond daar met opgerichte paal op het terras in het licht van de maan. Hij gespte mijn polsen aan een haak boven me in het dak van het overdekt terras. Hij begon zich uit te kleden. Ik keek benieuwd naar zijn lichaam. Walter kwam naar mij toe en hij zag hoe groot mijn begeerte was.

Hij drukte zijn warme lijf tegen mij aan en begon mij zacht wiegend te kussen. Ik beantwoorde zijn tong en mijn drang was zo enorm ik wou echt nu alles doe voor hem. Met mijn armen gestrekt omhoog en met ver uiteen gespreide benen hing ik te kijk en voor het genot van mijn Meester Walter. Ik was wel opgewonden doch besefte niet wat zou volgen. Walter naakt voor mij met zijn keiharde lans strengelde zich rond mijn gestrekt lichaam.

..