onderdanige slaaf buurvrouw neukt buurjongen

Ze moest moeite doen om haar blijdschap niet te laten zien. Ongeduldig wachtte ze tot haar man de huiskamer uit ging. Hij had de huiskamer amper verlaten of ze pakte haar telefoon.

Lieverd, Ik heb een smoes verzonnen waardoor ik morgenmiddag een uurtje of drie weg kan gaan zonder dat Ruud argwaan krijgt. Laat even wat horen wat je wilt. Ze aarzelde een kort moment over hoe ze zou ondertekenen maar ze wist dat er maar één groet mogelijk was. Tekende ze en drukte op verzenden. Een minuut later schelde het piepje door de kamer van Ronald heen ten teken dat hij een berichtje had ontvangen.

Hij pakte zijn telefoon beet en las grijnzend het berichtje. Hij was zowel blij met het berichtje als de manier waarop ze ondertekende. Koortsachtig dacht hij na waar hij haar zou kunnen ontmoeten en waar hij haar kon neuken. Na een uur koortsachtig nadenken klaarde zijn gezicht op. Hij pakte zijn telefoon op en begon begerig te typen. Dorpsweg bij de nieuwbouw. Het eerste hek is kapot daar kan je binnen komen ik zit in de tweede straat in het eerste huis op de hoek. Ik hoop dat je kut nat is en je mondje heet want ik ga die hoerige kut van je helemaal uitwonen.

Hij had het berichtje nog niet verzonden of Sara voelde de telefoon in haar zak trillen. Ze stond op en ging naar het toilet. Met trillende vingers opende ze het berichtje. Toen ze het adres las wist ze precies waar hij bedoelde. Snel typte ze met bonkend hart op welke tijd dat ze daar zou zijn.

Ze sliep die nacht onrustig en was vroeg wakker. Ze douchte zich en trok een verleidelijk rood lingerie setje aan met een kort zomerjurkje.

Om het compleet te maken maakte ze zich licht op en trok een paar pumps met hoge hakken aan. De dag leek zich voort te slepen ze keek voortdurend op de klok. De wijzers op de klok waren als bevroren. Ze zuchtte toen de klok uiteindelijk één uur aanwees en ze het huis kon verlaten. Ze groette haar man en vertrok op haar fiets, naar wat haar man dacht, naar haar moeder. Een paar minuten later reed ze als een verliefde tiener de straat in waar aan een wijk in aanbouw lag. Ze herinnerde zich de aanwijzingen van Ronald precies.

Het hek dat wat openstond lag wat achteraf waardoor ze volledig onopvallend naar binnen kon sluipen. Ze liep door het droge mulle zand heen naar het aangewezen huis toe.

De deur stond open en Sara stapte gespannen maar vol heet verlangen naar binnen. Ineens hoorde ze een holle stem van boven af komen. Ze rende in de richting van het geluid de trap op. Haar voetstappen op de trap klonken hol in het huis en verried haar haast om bij de tiener te komen.

In een van de slaapkamers stond Ronald tegen de muur aangeleund bij het grote slaapkamer raam. Hij stond volledig ontspannen en zelfverzekerd met een brede glimlach op haar te wachten. Sara liet snel haar ogen door de kamer heen gaan. De kamer was op zich, op een paar kisten na en een bankje waarop de werklui schijnbaar hun middageten aten, leeg.

Sara voelde haar hart bij het compliment opspringen. Ze genoot iedere keer weer als hij haar een compliment gaf hoe klein het compliment ook was.

Gedwee liep ze naar de tiener toe. Toen ze bij hem stond trok hij haar tegen zich aan en drukte zijn mond op haar volle lippen. Hij kuste haar heet en ze opende gewillig haar mond toen ze zijn tong tegen haar lippen voelde aandrukken. Zijn tong gleed als een wulpse slang naar binnen. Ze zoog gretig op zijn tong. De kus die lang duurde werd steeds passie voller. Ze kon zich niet herinneren dat ze ooit zo gekust was door een man. Uiteindelijk verbrak hij de kus en duwde hij haar iets van zich af.

Met een dominante blik in zijn ogen keek hij de onderdanige getrouwde vrouw aan. Gebruik me zoals jij wilt dat vind ik het lekkerste,” sprak ze verlegen.

Ronald zag dat ze kleurde. Hij genoot ervan als een vrouw zo reageerde volledig onderdanig en bereid alles te doen wat hij wilde.

Hij wilde de situatie volledig uitbuiten. Choqueren was één van de wapens die hij tot zijn beschikking had en haar antwoord was precies het antwoord die hij nodig had. Ik moet zeggen dat dat wel heel verleidelijk is. Ik kan me door je laten leeg zuigen, je kut volspuiten, maar misschien heel misschien neuk ik je wel in je kont.

Dat lijkt me eerlijk gezegd ook wel lekker,” sprak hij. Sara schrok zich wilt door zijn opmerking. Ze had alles verwacht behalve dat. De dreiging dat hij haar misschien in haar kont ging neuken liet haar hart angstig overslaan. Ze had nog nooit aan anale seks gedaan wat dat betrof was ze nog maagd. Je bent ten slotte mijn eigendom of niet soms? Ze sloeg haar ogen neer en keek naar de stoffige grond. Hoe bang ze ook was van de dreiging hem verliezen leek haar erger dan dat hij haar in haar kont zou neuken.

Ze had het wel eens op een film gezien en als zo pornoster het kon moest zij het ook kunnen. Sara aarzelde geen moment en trok haar jurk uit. Ronald keek tevreden toe hoe ze haar jurk over haar hoofd heen trok. Het deed hem plezier dat ze een sexy setje onder haar jurk droeg zeker omdat hij wist dat ze dat had gedaan om hem een plezier te doen.

Toen ze haar jurk op een van de kisten had neergelegen keek ze hem aan verwachtingsvol aan. Je hebt je best gedaan om het waard te zijn om van mij te zijn. Iedereen zou nu trots op je zijn. Ik wel in elk geval,” sprak hij wetend dat hij haar daarmee een ongekend plezier deed. Hij zag hoe ze door zijn complimenten kleurde. Gehoorzaam draaide ze zich om. Ze stond nu met haar gezicht naar het raam toe.

Ze lag haar handen op de kleine vensterbank neer en wachtte op wat hij van plan was met haar te doen. Ze stond nu met haar zwaaiende tieten voor het open raam. Ze voelde de spanning door de wetenschap dat als iemands de bouw op zou komen dat ze haar zouden zien staan.

Hij streelde zachtjes haar schouders en liet zijn handen om haar tieten heen glijden. Ze huiverde van verlangen, zijn handen leken vlinders die haar borsten streelde. Plagend gleed er een vinger over haar buikje heen eer hij zijn handen naar haar rug bracht. Behendig haakte hij haar BH los en trok hem van haar af. Hij gooide de BH op haar jurk en liet zijn handen strelend onder haar tieten door gaan.

Hij tilde ze op alsof hij ze wilde wegen. Ze leunde naar achteren tegen de tiener aan. Ze duwde even haar kont naar achteren tegen zijn al harde lul aan. Met een hand bleef haar tieten strelen terwijl zijn andere hand over haar buik heen naar achteren naar haar kontje toe ging.

Hij streelde haar kont en tieten maar uiteindelijk gingen alle twee zijn handen naar haar zij toe en haakte hij zijn vingers achter het elastiek van haar kleine rode slipje. Rustig stroopte hij haar slipje naar beneden en hielp hij haar om uit het niemendalletje te stappen. Ze bleef staan zoals ze stond wetend dat hij dat het prettigste vond.

Ze hoorde hoe hij achter haar zijn broek losgespte en uittrok. Ze slaakte een verrukt kreetje toen ze de punt van zijn lul langs haar kont voelde glijden. Gehoorzaam spreidde ze haar benen terwijl ze naar buiten over het zand en de hopen stenen heen keek.

De extra spanning dat ze betrapt konden worden droegen bij aan haar opwinding, ze was al drijfnat. Ze duwde haar kont naar achteren toen ze zijn hand weer voelde. Door de beweging van haar heupen kwam haar kutje omhoog in afwachting tot hij haar zou pakken.

Achterlangs schoof hij zijn duim haar kut binnen zodat zijn lange vingers met haar klitje konden spelen. Ze reageerde met een lang gerekt gekreun. Ronald begon zijn hand heen en weer te pompen. Met iedere beweging gleed zijn duim in en uit haar druipende kut en gleden zijn vingers over haar opgezwollen klitje heen.

Ze bewoog vol verlangen haar heupen heen en weer op het ritme waarmee hij haar bedreven vingerde. Hij voelde dat ze op het punt stond om klaar te komen. Hij wilde haar laten wachten en het andere deel van zijn plan uitvoeren. Hij bewoog zijn vingers langzamer in en uit zodat ze net niet klaar kon komen en draaide zijn hoofd naar de deur toe. Hij glimlachte toen hij het meisje in de deuropening zag staan. Het jonge meisje stond met haar hand onder haar rok naar het geile tafereel te kijken terwijl ze met haar ander hand haar stevige tieten streelde.

Aan de beweging van haar hand te zien stond ze zich bij het beeld van de geile scene te vingeren. Het meisje begreep precies wat hij wilde. Zo snel als ze maar kon begon ze haar kleren uit te trekken. Terwijl ze zich uitkleedde bleef Ronald Sara vingeren. Het meisje had een smalle taille en peervormige niet te grote tieten met kleine tepels. Haat gezicht was knap te noemen evenals haar volle rode lippen die wellustig opgekruld waren. Ronald hield Sara op het randje van haar orgasme en Sara dacht dat ze gek werd van verlangen.

Toen Ronald zag dat het meisje haar slipje opzij gooide maakte hij een hoofd beweging naar haar. Gehoorzaam kwam ze dichterbij.

Ze knielde voor Ronald neer en pakte zijn lul beet. Gretig opende ze haar mond en nam zijn lul in haar jeugdige mond. Ze begon vol verlangen meteen haar hoofd op en neer te bewegen. Al die tijd was er niet te horen buiten het gekreun van Sara. Ergens in de achtergrond hoorde Sara hem kreunen. Instinctief draaide ze haar hoofd naar het geluid en verstarde. De tiener die haar vingerde werd door een jong naakt meisje gepijpt die op haar knieën voor hem zat.

Ronald voelde haar verstijven maar hij was tevreden dat ze niet weg stapte maar bleef staan. Sara voelde iets wat op jaloezie leek. Ze vond het ook vernederend dat hij er een ander bij had gehaald. Toch wond de aanwezigheid van het meisje, en wat z e bij Ronald deed, haar erg op. Ronald zag dat ze zwijgend haar ogen strak op het pijpende meisje gericht hield. Sara keek opgewonden toe hoe het hoofd van het jonge meisje op en neer ging. Des te langer ze keek des te meer opgewonden ze werd. Ze had nog nooit in het echt gezien hoe een ander seks had.

Het verbaasde haar dat het kind de volledige lul van Ronald in haar mond liet glijden zonder dat ze kokhalsde. Ze komt mij pijpen en mijn lul in je geile hete kut schuiven,” antwoordde hij. Sara was te geil en te opgewonden om echt te protesteren. Ze beschouwde het naïeve meisje als volstrekt onschuldig en ze had het gevoel dat ze geen enkel gevaar liep.

Sandra hoorde ondertussen de opgewonden woorden van Ronald en trok haar mond van zijn lul af en draaide, zonder zijn pik los te laten, iets weg zodat hij achter de rijpe vrouw kon gaan staan. Ronald zakte door zijn knieën heen zodat zijn lul op de kut van Sara gericht was.

Sara schrok toen ze voelde hoe het meisje haar schaamlippen opende en hoe ze de lul tegen haar grotje drukte. Nog nooit had er een andere vrouw aan haar gezeten en nu zat dat meisje volledig ongedwongen aan haar druipende kut. Ze deed het met een dusdanige ervarenheid dat ze even de angst had dat het meisje lesbisch was. Maar ze herstelde zich toen ze zich realiseerde dat het meisje hem net gepijpt had. Ondanks haar weerstand kreunde Sara toen ze de lul van Ronald langzaam in haar uitgehongerde kut voelde schuiven.

Het verbaasde haar weer hoe totaal hij haar kut vulde. Toen hij tot aan zijn ballen in haar zat sloeg hij zijn handen om haar volle tieten heen en trok haar iets overeind zodat Sandra tussen het raam en haar kon instaan. Ze vroeg zich af wat ze met haar van plan waren. Precies op het moment dat Ronald zijn lange pik in haar begon te bewegen boog het meisje die langer was dan zij, zich naar voren en drukte haar lippen op haar mond.

In eerste instantie bood ze weerstand tegen de kus maar opgezweept door de lul diep in haar onderlichaam gaf ze haar weerstand snel op. Haar gekreun was voldoende voor het meisje om haar tong in de mond van de getrouwde vrouw te schuiven. Toen Sara de tong in haar mond voelde reageerde ze instinctief. Vol passie beantwoordde ze de kus. Heet drukte ze haar kontje naar achteren genietend van de neukende lul die haar kut achterlangs vulde.

Ineens verbrak het meisje de kus en liet ze haar mond naar één van de tieten glijden die verleidelijk in het ritme van de stoten van Ronald heen en weer bewogen. Opgewonden zoog het meisje om en om op haar tepels die pijnlijk hard waren. Scheuten van genot trokken vanuit haar tepels naar haar pulserende kutje toe. Vind je het lekker om zo geneukt te worden? Heel je kut vol met dat hete geil. Wil je volgespoten worden? Sara voelde zijn lul met harde korte stoten tegen haar baarmoeder aanrammen.

Het zou niet meer lang duren eer ze zou klaarkomen. De hamerende pik in haar onderbuik en de zuigende mond op haar tieten joegen haar in een hoog tempo naar het ultieme genot toe. Ronald voelde aan haar bewegingen dat ze ging komen. Hij was blij dat ze zover was de hele situatie wond hem zo op dat hij het zaad in zijn ballen voelde koken. Hij trok zijn pik maximaal terug en ramde hem nog één keer met volle kracht in haar kokende kut en explodeerde.

Zijn schokkende lul braakte met een ongekende kracht straal na straal heet zaad in haar zuigende kut. Toen de eerste straal tegen en waarschijnlijk in haar baarmoeder spoot voelde ze een intens orgasme ontluiken. Het begon ergens bij haar kutje en groeide uit tot een wolk van genot die haar hele lichaam bedekte. Toen ze het uitschreeuwde was haar hele lichaam getransformeerd tot één genotscentrum. Haar lichaam schokte ongecontroleerd toen ze de golven van puur genot bereed.

Het leek lang te duren eer de lul van de tiener diep in haar onderbuik tot rust kwam. Hij leunde zwaar tegen haar aan. Het bevallige lichaam van Sara schokte nog zachtjes na. Ze voelde hoe Sandra haar los liet en bij haar weg stapte. Ze kleurde van schaamte dat het meisje haar zo te keer had zien gaan. Hoe ze de controle volledig aan de tiener had gegeven. Hoe ze haar lichaam had laten gebruiken alsof ze een echte hoer en slet was.

Ze voelde hoe Ronald zijn lul uit haar kut trok en hoe het zaad uit haar kutje langs haar dijen begon te lopen. Eer ze iets kon zeggen pakte Ronald haar weer beet en duwde haar naar het bankje toe.

Zonder iets te zeggen zette hij haar zo neer dat haar benen aan weerszijde van het bankje stonden. Hij drukte haar naar achteren tot ze achterover uitgestrekt op het bankje lag. Maak haar schoon,” commandeerde hij haar zonder enige stemverheffing. Sara vroeg zich af waar Ronald eerder op had gedoeld met maak haar schoon.

Ineens schoot haar de exacte woorden van Ronald te binnen toen hij haar neukte. Hij had haar gezegd dat het meisje haar kut ging likken.

Terwijl Ronald op zijn knieën bij het hoofd van Sara ging zitten knielde het meisje naast de heupen van Sara neer. Toen de bedoeling tot haar doordrong kwam Sara snel omhoog om het meisje tegen te houden. Ronald gaf haar de kans niet om te gaan zitten. Ruw drukte hij haar terug op het bankje en keek haar doordringend aan. Ik heb je kut volgespoten en zo kan je niet naar huis. Ze gaat je kut schoonlikken net zoals je mijn pik schoon gaat zuigen,” gromde hij terwijl hij zijn eikel tegen haar lippen drukte.

Ondanks haar weerzin wat ze met haar gingen doen opende ze haar mond en liet ze zijn lul in haar mond glijden. Ze proefde de smaak van de restanten van zijn zaad maar ook die van haar kut. Terwijl ze zo bezig was voelde ze de hete adem van Sandra over haar kutje heen strijken. Een lichte huivering van verwachtingsvolle spanning rolde over haar rug heen.

Ineens voelde ze iets totaal anders. Sara wist niet wat ze voelde. De tong van het meisje was anders als van een man. Ze wist precies waar ze moest zijn om het genot te maximaliseren.

Het idee dat de tiener het geil van haar minnaar uit haar kut likte wond haar enorm op. Keer op keer voelde ze de tong van het meisje als een klein pikkie haar kut in schieten. Bij iedere stoot van haar tong veerde haar heupen ongecontroleerd omhoog. Ze was echter zover heen door de hete tong die haar kutje bewerkte dat ze met de lul in haar mond probeerde te knikken. Ronald glimlachte toen hij voelde dat ze knikte. Ik wist wel dat je een brave slet van me was. Ik zou je voor geen goud kwijt willen,” sprak hij warm.

Sara voelde het compliment als iets waar ze enorm trots op was. Zolang ze hem tevreden hield was zij gelukkig. Dat ze zo het kutje van het meisje moest likken was iets waar ze niet naar uitkeek maar als dat het was om hem gelukkig te maken deed ze het met liefde. Aan de andere kant keek ze er ook naar uit. Het gevoeld dat het meisje haar gaf was hemels en iets dat zo lekker was kon nooit vies zijn was de simpele gedachten van haar.

Ronald genoot intens van de manier waarop ze hem pijpte. Hij voelde aan de steeds fanatiekere manier waarop ze op zijn lul zoog dat het niet lang meer zou duren eer ze zou klaarkomen. Hij voelde dat het ook bij hem niet lang meer zou duren. Hij was echter niet van plan om haar mond vol te spuiten.

Hij was iets anders van plan. Precies op het moment dat ze klaarkwam trok hij met tegenzin zijn lul uit haar gretig zuigende mond. Sandra drukte haar heupen stevig op het bankje neer om haar mond rond de opgezwollen klit te houden waar ze hard op zoog. Het sap van de rijpe vrouw stroomde haar mond in.

Ze slikte het gretig door alsof het een Goden nectar was. Ze bleef het klitje bewerken tot ze voelde hoe Sara slap terug viel op het bankje en ontspande. Ronald bij wie zijn lul obsceen naar voren wees gaf haar even de tijd om bij te komen eer hij in actie kwam.

Hij stapte op het bankje af en trok de getrouwde vrouw overeind. Ik wil dat je je best doet. Als jij haar lekker likt dan krijg jij mijn paal nog een keer, lijkt dat je wat? Vreemd genoeg keek ze er, na wat het meisje bij haar had gedaan, nu naar uit om het kutje van het meisje te likken.

Sara stond op om Sandra de ruimte te geven om op het bankje te liggen. Sandra ging zo liggen dat Sara op haar knieën voor het bankje kon gaan zitten zodat Ronald haar op zijn beurt achterlangs kon neuken. Snel, verlangend naar de lul van de tiener, nam Sara haar positie in. Ronald liet zich achter haar zakken en streelde haar rug.

Sara lag haar handen op de dijen van het meisje en streelde ze zacht. Ze voelde het meisje van verlangen huiveren. Ze boog zich naar voren naar het kutje van het meisje toe waar wat dons als schaamhaar op prijkte. Haar schaamlippen hadden zich als een kleine bloem geopend. Het geil van het meisje parelde op haar open gevouwen schaamlippen.

Haar klitje stak zijn kopje net uit boven de kleine schaamlippen en leek nieuwsgierig te kijken wie haar zo heet bekeek. De muskusachtige geur die uit haar kutje opsteeg leek haar te bedwelmen en haar opwinding aan te wakkeren. Aarzelend stak ze haar tong uit om wat van het geil van het meisje op te lepelen. De zacht zilte smaak viel haar niet tegen. Het meisje smaakte fris en zoet en smaak die je naar meer deed verlangen.

Na haar aanvankelijk eerste aarzeling drukte ze nu haar mond vol op het kutje van het meisje. Ronald die achter haar zat grijnsde tevreden. Hij pakte zijn lul beet en liet hem over de volle lengte van Sara’s spleetje heen glijden. Na een paar bewegingen was zijn lul bedekt met een glinsterend laagje van haar geil. Hij pakte haar volle billen beet en trok ze uit elkaar.

Sara begreep pas wat hij ging doen toen ze zijn eikel tegen haar pulserende sterretje voelde drukken. Hij gaat het echt doen. Hij wist dat hij voorzichtig aan moest doen. Ze was nog nooit in har kont genomen en hij was niet echt klein geschapen, maar hij wist dat als ze ontspande het moest lukten.

Hij moest nog meer druk op haar sterretje uit oefenen. Even dacht hij dat het niet zou gaan maar ineens gaf haar kringspier zijn verzet op en gleed zijn eikel met een zacht zuigend geluid naar binnen. Ze had het idee dat ze met een heet mes werd gestoken ze kon zich niet voorstellen dat dit lekker moest zijn of worden. Sandra hield haar hoofd naar beneden zodat ze niet kon opstaan. Het duurde even maar uiteindelijk werd de pijn dragelijk. Ronald bleef doodstil zitten tot hij zag en voelde dat ze zich wat ontspande.

Met hele kleine bewegingen begon hij te bewegen. Millimeter voor millimeter gleed hij verder in haar. Het verbaasde Sara dat de pijn langzaam wegebde en dat er alleen een licht brandend gevoel achter bleef. Zijn licht bewegende pik voelde niet onprettig aan, in integendeel.

Met iedere beweging begon ze het gevoel in haar kontje lekkerder te vinden. Ze boog zich weer naar voren en begon het kutje van Sandra met hernieuwde opwinding te likken. Ze vindt alles lekker en komt constant klaar,” reageerde Ronald hijgend. Hij begon haar nu langzaam maar zeker dwingender en met langere halen te neuken. Bij iedere beweging schoof hij meer van zijn harde staaf in haar tot uiteindelijk zijn schaamhaar tegen haar kont aandrukte.

Ik hoop dat je er klaar voor bent want nu ga ik je echt in je reet neuken,” gromde Ronald die het gevoel had dat ze zijn lul er vanaf probeerde te knijpen. Hij trok zijn lul terug en schoof hem langzaam weer naar binnen. Hij bleef een rustig ritme vasthouden tot hij voelde dat hij makkelijker kon bewegen. Hoe dominant hij haar ook behandelde, hij wilde haar niet onnodig pijn doen.

Hij was tevreden toen hij voelde dat als hij zijn lul in haar schoof dat ze haar kontje gewillig naar achteren drukte. Hij wist dat het een geil ding was maar nu leverde ze hem het ultieme bewijs.

Sara genoot nu van de bewegende lul in har kontje. Steeds fanatieker begon ze het kutje van het meisje te likken. Ze verplaatste haar hand en schoof twee vingers bij de tiener naar binnen. Ze kromde haar vingers en trefzeker vond ze de beruchte G-spot bij het meisje die het meteen uitgilde van genot. Jezussss… wat doe je Saraaa. Goddddd… ik ga klaar komennnnnn… aaahhhh…,” schreeuwde ze het uit toen haar orgasme onder de ervaren bewegingen van de volwassen vrouw plotsklaps uitbrak.

Terwijl Sara het meisje als een waanzinnig bleef bewerken hield Ronald, nieuwsgierig door wat er gebeurde stil en keek heet toe. Het duurde lang eer het meisje zich ontspande en haar jeugdige lichaam weer tot rust kwam. Ronald had genoeg gezien. Hij pakte de heupen van Sara beet en begon haar nu volkracht te neuken.

Hardddd…,” reageerde ze vol genot. Ronald neukte haar vol kracht zijn ballen maakte een obsceen klappend geluid tegen de kut van Sara aan. Steeds als zijn ballen tegen haar aansloegen sloegen ze tegen haar opgezwollen klitje aan en schreeuwde ze het uit. Ronald voelde hoe ze haar kringspier aanspande en hij ze haar best deed om het zaad uit zijn lul te persen.

Zijn ballen trokken zich samen en met een laatste felle stoot voelde hij het zaad als een fontein uit zijn lul in haar darmen spuiten. Sara wist niet wat er gebeurde toen zijn lul begon te schokken en hij zijn hete goedje haar darmen in spoot en haar volledig overspoelde.

Toen zijn lul tot rust kwam viel ze uitgeput voorover op het meisje waardoor de leeg gemolken lul van Ronald uit haar gleed. Het verbaasde haar dat ze was klaargekomen door een pik in haar kont. Het had haar altijd onmogelijk geleken maar hij had haar het bewijs geleverd. Langzaam probeerde ze haar ademhaling onder controle te krijgen. Uiteindelijk kwam ze omhoog van het meisje af en keek ze met een zwakke glimlach haar buurjongen aan.

Sara begon zich aan te kleden terwijl Ronald naast het meisje ging zitten. Toen ze aangekleed was keek ze Ronald aan. De tiener tuitte zijn lippen en gaf haar een kus.

Sara gaf ook het meisje een kus. Sandra trok haar tegen zich aan. De aanvankelijk vriendelijk bedoelde kus werd een kus vol passie. Hijgend maakte Sara zich uiteindelijk van het meisje los. Ze draaide zich om en liep met tegenzin de kamer uit en verliet het huis in aanbouw zijnde huis.

Ze klom op haar fiets en reed snel naar huis en nog geen tien minuten later zat ze totaal bevredigd op haar bank zich af te vragen waar ze in Godsnaam mee bezig was. Haar kontje was nog gevoelig van de neukbeurt die ze in haar kont had gehad. Ze wist niet goed wat ze met haar gevoel aanmoest.

Gisteren had ze genoten van wat hij bij haar had gedaan en de aanwezigheid van Sandra was een complete verrassing geweest. In eerste instantie had ze zich verzet maar al snel had ze toegegeven aan het meisje en als ze eerlijk was verlangde ze naar meer. Het was meer een gevoel van boosheid dat hij haar voor het blok had gezet.

Ook het feit dat er nu nog iemand van hun relatie wist baarde haar zorgen. Sinds hun eerste samenzijn waren de eisen van Ronald perverser geworden. Vreemd genoeg werd het daar door ook steeds spannender en lekkerder.

Het was meer haar opvoeding en loyaliteit naar haar man toe die haar het vervelende gevoel gaf. Wel had ze het gevoel dat ze steeds meer afstand van haar man nam. Ze begon langzaam maar zeker dat te worden wat Ronald haar noemde, een slet. Als ze eerlijk was dan genoot ze er met voller teugen van en was er niets in haar dat terug wilde naar haar oude leven.

Toch was ze nog niet zover dat ze de relatie met haar man wilde beëindigen. Ze wist dat ze de relatie met Ronald op de één of andere manier moest stoppen. Ondanks dat ze dat rationeel wist eiste haar lichaam en haar passie iets anders. Ze had in heel haar leven nog nooit zoiets meegemaakt en ze wilde het nog niet opgeven. Ze was er nog niet klaar voor haar oude leven, als ze dat ooit nog zou wezen. Ze zag de tiener regelmatig door de straat heen naar huis lopen maar ze hoorde verder niets van hem.

Het verbaasde haar dat ze tot een week geleden maanden zonder seks kon maar nu ze hem had ontmoet en de ware passie had gevoeld miste ze zijn lichamelijke aanwezigheid al na twee dagen.

Na vier dagen had haar verlangen plaatsgemaakt voor wanhoop en angst dat hij haar had afgeschreven. Haar onzekerheid groeide met de dag. De vijfde dag sprong ze bijna een gat in de lucht toen ze een Sms’je van hem kreeg.

Slet, Ik wil je om precies één uur in de schuur zien die aan de Beemsterstraatweg staat. Als jij ervoor zorgt dat je er als een slet uitziet dan heb ik een verrassing voor je. Ronald Ze kon wel raden wat de verrassing zou zijn, Sandra. Ze keek op de klok en zag dat het tien uur was.

Ze had tijd genoeg om zich voor de ontmoeting klaar te maken. Ze moest even nadenken waar het was. Het was een kwartiertje fietsen naar de Beemsterstraatweg. Ze wist dat daar tussen de maïsvelden in de polder een verlaten boerenschuur stond. Normaal vervloekte ze de polders die haar een gevoel van eenzaamheid gaf maar nu prees ze zich gelukkig met de plaats waar ze woonden.

Er waren zoveel plekjes waar ze elkaar in stilte konden ontmoeten. Ze liep naar boven en douchte zich. Ze schoor zich en zorgde ervoor dat haar kutje weer spiegelglad was. Even had ze de neiging om zich te vingeren maar ze hield zich in. Als de druk op de ketel zou blijven staan dan zou het vanmiddag des te lekkerder zijn. Om de verleiding te weerstaan stapte ze snel uit de douche en droogde zich zorgvuldig af.

Met een handdoek boven haar grote tieten geknoopt liep ze haar slaapkamer in. Ze rommelde wat in haar la en kwam omhoog met een BH met halve cups en een bijpassende string die bijna volledig transparant was. Uit haar kledingskast pakte ze een kort strak rokje en een strak topje met een diep decolleté die een streepje van haar buik vrijliet.

Terwijl ze zich zorgvuldig opmaakte glimlachte ze inwendig omdat Ronald als buurjongen precies wist wanneer Ruud er niet was. Om half twaalf was ze klaar en begon het wachten. Ze keek wat televisie rommelde wat in huis en probeerde wat te lezen.

Ze deed van alles en nog wat om de tijd te doden. Toen het uiteindelijk kwart voor één was liep ze gelukzalig het huis uit en pakte haar fiets. Toen ze het zon over goten dorp uitreed viel het haar op hoe stil het eigenlijk was.

Door de vakanties was het nog stiller dan anders. Naar haar gevoel was de helft van het dorp op vakantie, iets wat haar nu goed uitkwam. Een kwartiertje nadat ze het huis had verlaten reed ze de Beemsterstraatweg in, wat niet meer dan een zandpad was, naar de schuur toe. Ze zette haar fiets, uit het zicht, naast de schuur neer.

Het terrein leek volledig verlaten. De schuurdeur stond op een klein kiertje open. Sara stapte wat schuchter en met bonzend hart naar binnen. Haar ogen moesten na het felle zonlicht even aan het vale licht in de schuur wennen. Al snel herkende ze de contouren van verschillende strobalen die op de grond lagen en wat landbouwgereedschap tegen de wanden aanstaan.

Het was een echte boeren schuur. Ze liep schoorvoetend, niet wetend wat haar daar wachtte, verder de schuur in. Ze schrok en verstarde in haar beweging. Ze bleef gehoorzaam staan waar ze stond. Ze hoorde hoe iemand haar van achteren benaderde. Ze huiverde toen ze een vinger over haar rug heen voelde gaan.

Braaf voldeed ze aan het verzoek. Huiverend stond ze met gesloten ogen midden in de schuurniet wetend wat hij van plan was. Ronald die achter haar stond liep grijnzend om haar heen en keek haar, terwijl hij haar handen bijeenbond, voortdurend aan om er zeker van te zijn dat ze niet keek. We zullen vanmiddag een hoop plezier aan je beleven,” sprak hij vlijend.

Sara wist het nu zeker. Sandra was, ook al had ze haar nog niet gezien ergens in de schuur. Ze verheugde zich al op het jonge meisje die haar zo had laten genieten. Gerustgesteld door zijn woorden hield ze braaf haar ogen dicht en protesteerde ze ook niet toen hij een haak tussen haar handen door onder het touw doorhaakte. Ze voelde hoe haar handen omhoog werden getrokken tot ze hoog boven haar hoofd uitstaken en haar tieten trots naar voren wezen.

Opgewonden en verbaast vroeg ze zich af waarom ze zich zo liet gebruiken. Ze stond als volwassen vrouw met haar handen boven haar hoofd vast gesnoerd in een vuile schuur met een opgewonden tiener vlak voor haar. Ze voelde hoe Ronald rustig de knoopjes van haar topje begon los te maken. Ze huiverde van verlangen. Ze had het idee dat iedere keer dat ze iets met hem deed dat het extremer was maar daarmee ook steeds geiler en opwindender.

Ik zal het vandaag helemaal goed met je maken. We hebben elkaar vijf dagen niet gezien. Ik heb je dus vijf dagen niet geneukt en jij bent vijf keer iets tekort gekomen, vat ik het zo goed samen, sletje van me?

Het feit dat ze machteloos in de schuur stond omdat haar armen boven haar hoofd waren getakeld wond haar enorm op. De vragen die hij haar stelde en de zacht strelende vinger die haar lichaam overal te gelijk leek te strelen maakte haar opwinding alleen nog maar erger.

Haar slipje was drijfnat van verlangen naar wat er uiteindelijk zou gaan komen. Maar dat is zelfs voor mij te veel schat. Ik wil je je rechten echter niet onthouden want je hebt iedere dag recht op een lekkere pik.

Ben je het met me eens? Mark en John, kom maar,” sprak hij rustig. De ogen van Sara vlogen verschrikt open toen zijn woorden goed tot haar doordrongen.

Ze probeerde haar hoofd te draaien toen ze het geluid van naderende voetstappen achter zich hoorde. Ze is helemaal voor jullie. Ik ga hier rustig zitten en jullie mogen je helemaal op haar uitleven,” sprak hij, trots dat hij een volwassen vrouw tot zijn beschikking had, tegen zijn vrienden.

Sara wist niet wat ze hoorde. Hij gaf haar weg aan zijn vrienden alsof ze een gebruiksvoorwerp was. De vernedering die ze voelde was intens maar tegelijkertijd gaf de vernedering haar ook een enorm gevoel van opwinding.

Ze wilde woedend op hem zijn maar ergens wond het haar enorm op dat hij haar zo zonder meer aan zijn vrienden schonk. Ondanks de opwinding voelde ze zich ook door haar jonge minnaar verraden. Haar gevoelens van wat ze allemaal voelde was een complete chaos door alle tegenstrijdigheden.

Ze koos de makkelijkste weg. Je kwam tekort en ik zou het goed met je maken slet. Wees eerlijk je hunkerend naar een pik in je kut en die gaan zij je geven,” grijnsde Ronald. Hij had gelijk ze verlangde naar een lul maar niet die van die andere jongens. Ze wilde zijn lul in zich voelen. De twee jongens stonden ondertussen naast haar en Sara voelde vier handen haar lichaam strelen. Ronald ging glimlachend op een strobaal zitten. Ze worstelde en rukte tevergeefs aan de touwen. Ze voelde zich als een lam op de slachtbank.

De twee jongens leken zich er totaal niet aan te storen. John die naast haar stond streelde haar tieten en Mark streelde haar kont en haar blote buik. Volgens mij heeft ze een heerlijk kutje,” sprak John terwijl hij zijn hand tussen haar benen probeerde in te schuiven. Behendig maakte hij er twee lussen in die hij om haar enkels bevestigde.

Toen Sanne het ruwe touw om haar enkels voelde probeerde ze Ronald een schop te geven maar de tiener was te snel voor haar. Hij liep met de uiteinden van het touw weg en haalde de uiteinden door een katrol heen. Toen hij met de katrollen klaarwas keek hij zijn vrienden triomfantelijk aan. Hij trok langzaam aan de uiteinden van het touw waardoor haar benen langzaam maar zeker uit elkaar werden getrokken.

Doordat hij haar benen spreidde trok haar strakke rokje omhoog over haar volle rijpe dijen heen. Ik zal niemand iets zeggen als jullie me laten gaan,” smeekte ze. Sara voelde de tranen van machteloosheid in haar ogen prikken. Ze kon geen kant meer op, het enige dat ze nog kon bewegen waren haar heupen.

We gaan je neuken goedschiks of kwaadschiks. Ik geef je het advies er aan mee te werken zodat je er zelf ook van geniet want het gaat toch gebeuren! Jongens, ze is voor jullie! Hoor hoofd tolde alle kanten op van verlangen naar boosheid en weer terug. Ze verafschuwde wat ze bij haar deden maar het wond haar tegelijkertijd ongekend op.

Ze vervloekte haar lichaam dat haar kutje nat was en haar tepels spijkerhard waren. Hoe erg ze ook protesteerde ze wist dat haar lichaam haar zou verraden. Ze probeerde de schijn op te houden door aan de touwen te rukken en de jongens voor van alles uit te maken.

Terwijl ze zo tekeer ging stapte Ronald weg en ging weer zitten om plaats te maken voor zijn vrienden. John liet er geen gras over groeien en stroopte haar rokje verder omhoog tot op haar heupen. Mark klapte de cups van haar BH naar beneden zodat haar tieten naar voren sprongen. Geil streelde hij haar tepels en kneep er zacht in. Met moeite wist ze een licht gekreun te onderdrukken. John die recht voor haar stond begon haar kontje te strelen terwijl hij zijn lippen rond een van haar tepels sloot.

Ineens voelde ze hoe één van de jongens haar slipje beet pakte en met een ruk van haar kont afscheurde. Toen ze de stof voelde scheuren voelde ze van opwinding haar kutje samentrekken. Laat me alsjeblieft gaan!

Die slet is drijfnat. Ze brult nee maar haar kut schreeuwt ja,” grijnsde John die zijn hand weg trok om plaats te maken voor zijn vriend. Marks schoof achterlangs een hand tussen haar benen door en eer ze het zich realiseerde schoof hij een vinger bij haar naar binnen. Plagend bewoog hij zijn vinger heen en weer tot hij voelde dat ze reageerde door haar kontje naar achteren tegen zijn hand aan te drukken. Mark boog zich van achteren naar haar oor toe. Mark liet haar na dat antwoord meteen los en stapte bij haar vandaan.

John volgde zijn voorbeeld en haalde zijn zuigende mond van haar tepels af. De twee jongend liepen bij haar vandaan in de richting van Ronald. Sara wist niet hoe ze moest reageren. Ze wilde dat ze verder gingen maar ze wilde het ook niet vragen. Naar haar gevoel dwongen de tieners haar om een bewuste keus te maken. Haar trots wilde nee zeggen maar haar gevoelens gingen de hele andere kant op. Natuurlijk zouden de jongens haar niet met rust laten maar dat wist ze niet zeker.

Doelbewust werkte ze haar de richting op die ze wilde. Ze keek met een wanhopige blik in haar ogen naar de jongens die ongeïnteresseerd bij Ronald op de strobaal gingen zitten. Ik heb het nu zo nodigggg…,” smeekte ze. Grijnzend stonden de twee tieners op en liepen weer terug naar de getrouwde vrouw toe. Ze hadden haar helemaal waar ze haar hebben wilden. Smachtend en verlangend naar hun pikken. Ze wisten dat ze nu alles zou zeggen en doen om bevredigd te worden. Toen de jongens vlak bij haar stonden begonnen ze hun broeken los te maken.

Zacht hijgend van opwinding keek ze naar de lullen van de jongens. Ze waren niet zo groot als Ronald maar ze waren behoorlijk aan de maat en zeker groter dan die van haar man. Terwijl de jongens zich uitkleedde stond Ronald, die een lang stuk touw in zijn hand had op. Hij draaide de knoop naar boven en schoof het touw naar haar toe. Hij liep naar de katrollen toe en hij verhing alles zo dat ze zittend in de touwen, haar benen los van de grond kwamen en naar recht voren wezen.

Toen hij haar benen in de positie had die hij wilde liet hij het touw van haar armen vieren waardoor ze naar achteren kantelde. Ze hing nu bijna volledig naakt in een soort schommel. John ging vlak voor haar staan en stak zijn handen naar de touwen waarop ze zat uit. Zijn lul stond in een rechte lijn op een perfecte hoogte op haar druipende kutje gericht.

Hij greep de touwen beet en trok haar langzaam naar zich toe. Als gebiologeerd keek Sara naar de lul die steeds dichter en dichter naar haar druipende kut toe kwam. Ineens voelde ze hoe zijn eikel haar schaamlippen opensperde en in zich glijden. Een kreet van genot schalde door de verlaten schuur heen toen hij in haar gleed.

John had geen aanmoediging nodig. Heet bewoog hij de touwen heen en weer waardoor ze schommelend over zijn stramme pik heen gleed. Zijn lul was zeker niet zo groot als die van Ronald maar groter dan die van haar man. Hij vulde haar heerlijk op een manier die comfortabel te noemen was.

Mark die naast haar stond speelde geil met haar tieten. Als hij klaar met je is ga ik je neuken net als hij. Lekker diep in je hoerige kut. Wil je nog ene pik in je kut voelen raggen? John keek naar haar kut waar zijn lul soepel en schijnbaar moeite loos in en uit gleed.

De hele situatie was extreem geil en hij voelde het zaad in zijn ballen al bewegen. Hij wist dat hij zo ging klaarkomen nog voordat zij zo ver zou zijn. Sara schreeuwde het teleurgesteld uit. Ze was al zo ver maar nog niet op het punt dat ze zou exploderen. Ze voelde zijn lul schokken en straal na straal in haar onderbuik spuiten. Ze genoot er intens van maar ze was teleurgesteld dat ze zelf niet klaarkwam. Even zag ze haar man voor zich die hetzelfde egoïstische ding altijd deed, haar volspuiten eer ze zelf zover was.

De lul diep in haar kut was nog niet tot rust gekomen of John stapte bij haar weg en Mark nam zijn plaats in. Zonder een seconde te verliezen ragde hij zijn lange dunne pik in haar kut. Hij kwam duidelijk dieper dan zijn vriend maar ze voelde dat hij beduidend dunner was.

Het interesseerde haar niets als hij haar maar zou laten klaarkomen. Ze keek even opzij en zag dat Mark naast Ronald, die opgewonden aan zijn lul trok, ging zitten.

Ze draaide haar hoofd naar Mark toe en concentreerde zich op de tiener die haar vol overgave neukte. Ze voelde hoe het genot nu sneller en sneller dichterbij kwam. Mark neukte haar nu als een wildeman. Ik bekeek hem eens goed.

Ook al was hij maar 15 hij was goed gebouwd en terwijl mijn ogen zijn kruis opzochten zag ik een goed gevulde broek. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was kleedde ik me langzaam uit waar hij bij was. Al gauw stond ik ook weer in mijn ondergoed.

In de onderbroek van Jason begon langzaam maar zeker iets te groeien zeker toen ik mijn beha uit deed. Ik zag hoe hij vol bewondering naar mijn borsten keek. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en vroeg wat ie van zijn buurmeisje vond. Je bent mooi Monica fluisterde hij. Dank je Jason zei ik terwijl naar m toeliep. Ik heb nog nooit een bloot meisje van zo dichtbij bloot gezien zei Jason.

Terwijl ik mijn slipje uitdeed haastte Jason zich naar zijn kamer. Toen ik klaar was met douchen besloot ik Jason te verrassen en liep naakt zijn kamer binnen. Jason lag op bed in zijn onderbroek en kwam op het randje bij hem zitten.

Jason kreeg het zweet op zijn voorhoofd toen ik zo naakt bij hem zat en voelde zich duidelijk wat ongemakkelijk.

Je mag ze wel aanraken als je wilt hoor zei ik. Jason legde voorzichtig zij hand op mij borst lekker zacht zei hij. Om het ijs wat te breken legde ik op mijn beurt mijn hand op zijn onderbroek en voelde een stijve piemel door de stof heen. Ik zal jou eens leren wat lekker is Jason zou je dat willen. Jason knikte en voorzichtig trok ik zijn slip omlaag. Daar lag Jason mijn 15 jarige buurjongetje naakt op bed met een toch wel grote stijve piemel.

Ik schoof voorzichtig zijn voorhuid naar achter en zag een mooi glimmende eikel. Voorzichtig nam ik zijn piemel in mijn mond en begon zacht te zuigen. Dit is echt wel lekker zei Jason en legde zijn hand op mijn hoofd. Onder het zuigen pakte ik zijn ballen vast en speelde er lekker mee.

Jason begon zwaarder te ademen en ik harder te zuigen. Vol overgave spoot Jason een lading sperma mijn mond in en werd ik steeds geiler.

Jason kreunde en kreunde. Ik bleef aan zijn weer slap geworden piemel zuigen en voelde dat ie na een tijdje weer stijf begon te worden. Gretig likte ik zijn eikel en al gauw stond zijn piemel weer fier omhoog. Ik kroop boven op Jason en ging voorzichtig op zijn piemel zitten. Langzaam liet ik Jason bij me binnen komen. Jason pakte mijn borsten vast eb ik begon me langzaam op en neer te bewegen. Het idee dat ik hier met mijn 15 jarige nog maagdelijke buurjongetje aan het neuken was maakte me steeds geiler en natter.

Ik voerde de snelheid op en voelde zijn pik steeds harder in me stoten. Door alle opwinding voelde ik een orgasme al aankomen. Met een harde kreet kwam ik klaar terwijl Jason me volspoot.

Ik gaf m als dank een lekkere tongzoen. Tot aan mijn dijen kleefde ik en de pik van Jason was ook behoorlijk plakkerig geworden. Ik pakte zijn hand en nam hem mee naar de douche. Ik begon m lekker in te soppen en te wassen.

Nadat ik ook was gewassen door Jason droogden we ons af en liepen naar mijn kamer. Ik ging op bed liggen trok mijn benen op en vroeg Jason me te likken. Jason bracht zijn mond naar mijn spleetje en nog wat onwennig likte hij eraan. Ik wees hem de weg naar mijn klitje en vol overgave likte hij er op los.

Zijn pik was alweer aan het groeien en nu mocht hij me neuken. Hij kwam op me liggen en bracht nog wat stuntelig zijn piemel in. Doe maar zo hard je kan Jason zei ik. Met harde stoten neukte Jason me. Het duurde gelukkig lekker lang voordat Jason zijn hoogte punt bereikte en ik genoot met volle teugen. Toen we klaar waren sloop Jason naar de logeerkamer en viel ik in een diepe lekkere slaap. De volgende ochtend werd ik vroeg wakker. Ik stond op en liep zacht de kamer van Jason in.

Hij sliep nog en ik besloot hem te verrassen. Ik deed het dekbed opzij en begon aan zijn nog slappe pikkie te zuigen. Terwijl hij nog sliep groeide zijn piemel weer. Ik ging met mijn spleet boven zijn mond zitten en toen Jason wakker werd begreep hij precies wat de bedoeling was en begon me weer te likken.

...

Neuken op podium man zoekt geile vrouw


onderdanige slaaf buurvrouw neukt buurjongen

Ze moest moeite doen om haar blijdschap niet te laten zien. Ongeduldig wachtte ze tot haar man de huiskamer uit ging. Hij had de huiskamer amper verlaten of ze pakte haar telefoon. Lieverd, Ik heb een smoes verzonnen waardoor ik morgenmiddag een uurtje of drie weg kan gaan zonder dat Ruud argwaan krijgt. Laat even wat horen wat je wilt. Ze aarzelde een kort moment over hoe ze zou ondertekenen maar ze wist dat er maar één groet mogelijk was.

Tekende ze en drukte op verzenden. Een minuut later schelde het piepje door de kamer van Ronald heen ten teken dat hij een berichtje had ontvangen.

Hij pakte zijn telefoon beet en las grijnzend het berichtje. Hij was zowel blij met het berichtje als de manier waarop ze ondertekende. Koortsachtig dacht hij na waar hij haar zou kunnen ontmoeten en waar hij haar kon neuken. Na een uur koortsachtig nadenken klaarde zijn gezicht op. Hij pakte zijn telefoon op en begon begerig te typen. Dorpsweg bij de nieuwbouw. Het eerste hek is kapot daar kan je binnen komen ik zit in de tweede straat in het eerste huis op de hoek.

Ik hoop dat je kut nat is en je mondje heet want ik ga die hoerige kut van je helemaal uitwonen. Hij had het berichtje nog niet verzonden of Sara voelde de telefoon in haar zak trillen. Ze stond op en ging naar het toilet. Met trillende vingers opende ze het berichtje. Toen ze het adres las wist ze precies waar hij bedoelde. Snel typte ze met bonkend hart op welke tijd dat ze daar zou zijn.

Ze sliep die nacht onrustig en was vroeg wakker. Ze douchte zich en trok een verleidelijk rood lingerie setje aan met een kort zomerjurkje. Om het compleet te maken maakte ze zich licht op en trok een paar pumps met hoge hakken aan.

De dag leek zich voort te slepen ze keek voortdurend op de klok. De wijzers op de klok waren als bevroren. Ze zuchtte toen de klok uiteindelijk één uur aanwees en ze het huis kon verlaten.

Ze groette haar man en vertrok op haar fiets, naar wat haar man dacht, naar haar moeder. Een paar minuten later reed ze als een verliefde tiener de straat in waar aan een wijk in aanbouw lag.

Ze herinnerde zich de aanwijzingen van Ronald precies. Het hek dat wat openstond lag wat achteraf waardoor ze volledig onopvallend naar binnen kon sluipen. Ze liep door het droge mulle zand heen naar het aangewezen huis toe. De deur stond open en Sara stapte gespannen maar vol heet verlangen naar binnen.

Ineens hoorde ze een holle stem van boven af komen. Ze rende in de richting van het geluid de trap op. Haar voetstappen op de trap klonken hol in het huis en verried haar haast om bij de tiener te komen. In een van de slaapkamers stond Ronald tegen de muur aangeleund bij het grote slaapkamer raam. Hij stond volledig ontspannen en zelfverzekerd met een brede glimlach op haar te wachten. Sara liet snel haar ogen door de kamer heen gaan. De kamer was op zich, op een paar kisten na en een bankje waarop de werklui schijnbaar hun middageten aten, leeg.

Sara voelde haar hart bij het compliment opspringen. Ze genoot iedere keer weer als hij haar een compliment gaf hoe klein het compliment ook was. Gedwee liep ze naar de tiener toe. Toen ze bij hem stond trok hij haar tegen zich aan en drukte zijn mond op haar volle lippen. Hij kuste haar heet en ze opende gewillig haar mond toen ze zijn tong tegen haar lippen voelde aandrukken.

Zijn tong gleed als een wulpse slang naar binnen. Ze zoog gretig op zijn tong. De kus die lang duurde werd steeds passie voller. Ze kon zich niet herinneren dat ze ooit zo gekust was door een man. Uiteindelijk verbrak hij de kus en duwde hij haar iets van zich af. Met een dominante blik in zijn ogen keek hij de onderdanige getrouwde vrouw aan. Gebruik me zoals jij wilt dat vind ik het lekkerste,” sprak ze verlegen.

Ronald zag dat ze kleurde. Hij genoot ervan als een vrouw zo reageerde volledig onderdanig en bereid alles te doen wat hij wilde. Hij wilde de situatie volledig uitbuiten. Choqueren was één van de wapens die hij tot zijn beschikking had en haar antwoord was precies het antwoord die hij nodig had.

Ik moet zeggen dat dat wel heel verleidelijk is. Ik kan me door je laten leeg zuigen, je kut volspuiten, maar misschien heel misschien neuk ik je wel in je kont. Dat lijkt me eerlijk gezegd ook wel lekker,” sprak hij. Sara schrok zich wilt door zijn opmerking. Ze had alles verwacht behalve dat. De dreiging dat hij haar misschien in haar kont ging neuken liet haar hart angstig overslaan. Ze had nog nooit aan anale seks gedaan wat dat betrof was ze nog maagd.

Je bent ten slotte mijn eigendom of niet soms? Ze sloeg haar ogen neer en keek naar de stoffige grond. Hoe bang ze ook was van de dreiging hem verliezen leek haar erger dan dat hij haar in haar kont zou neuken.

Ze had het wel eens op een film gezien en als zo pornoster het kon moest zij het ook kunnen. Sara aarzelde geen moment en trok haar jurk uit. Ronald keek tevreden toe hoe ze haar jurk over haar hoofd heen trok.

Het deed hem plezier dat ze een sexy setje onder haar jurk droeg zeker omdat hij wist dat ze dat had gedaan om hem een plezier te doen. Toen ze haar jurk op een van de kisten had neergelegen keek ze hem aan verwachtingsvol aan. Je hebt je best gedaan om het waard te zijn om van mij te zijn. Iedereen zou nu trots op je zijn. Ik wel in elk geval,” sprak hij wetend dat hij haar daarmee een ongekend plezier deed. Hij zag hoe ze door zijn complimenten kleurde.

Gehoorzaam draaide ze zich om. Ze stond nu met haar gezicht naar het raam toe. Ze lag haar handen op de kleine vensterbank neer en wachtte op wat hij van plan was met haar te doen.

Ze stond nu met haar zwaaiende tieten voor het open raam. Ze voelde de spanning door de wetenschap dat als iemands de bouw op zou komen dat ze haar zouden zien staan. Hij streelde zachtjes haar schouders en liet zijn handen om haar tieten heen glijden.

Ze huiverde van verlangen, zijn handen leken vlinders die haar borsten streelde. Plagend gleed er een vinger over haar buikje heen eer hij zijn handen naar haar rug bracht. Behendig haakte hij haar BH los en trok hem van haar af. Hij gooide de BH op haar jurk en liet zijn handen strelend onder haar tieten door gaan. Hij tilde ze op alsof hij ze wilde wegen. Ze leunde naar achteren tegen de tiener aan. Ze duwde even haar kont naar achteren tegen zijn al harde lul aan.

Met een hand bleef haar tieten strelen terwijl zijn andere hand over haar buik heen naar achteren naar haar kontje toe ging. Hij streelde haar kont en tieten maar uiteindelijk gingen alle twee zijn handen naar haar zij toe en haakte hij zijn vingers achter het elastiek van haar kleine rode slipje.

Rustig stroopte hij haar slipje naar beneden en hielp hij haar om uit het niemendalletje te stappen. Ze bleef staan zoals ze stond wetend dat hij dat het prettigste vond. Ze hoorde hoe hij achter haar zijn broek losgespte en uittrok. Ze slaakte een verrukt kreetje toen ze de punt van zijn lul langs haar kont voelde glijden. Gehoorzaam spreidde ze haar benen terwijl ze naar buiten over het zand en de hopen stenen heen keek. De extra spanning dat ze betrapt konden worden droegen bij aan haar opwinding, ze was al drijfnat.

Ze duwde haar kont naar achteren toen ze zijn hand weer voelde. Door de beweging van haar heupen kwam haar kutje omhoog in afwachting tot hij haar zou pakken. Achterlangs schoof hij zijn duim haar kut binnen zodat zijn lange vingers met haar klitje konden spelen. Ze reageerde met een lang gerekt gekreun. Ronald begon zijn hand heen en weer te pompen. Met iedere beweging gleed zijn duim in en uit haar druipende kut en gleden zijn vingers over haar opgezwollen klitje heen. Ze bewoog vol verlangen haar heupen heen en weer op het ritme waarmee hij haar bedreven vingerde.

Hij voelde dat ze op het punt stond om klaar te komen. Hij wilde haar laten wachten en het andere deel van zijn plan uitvoeren. Hij bewoog zijn vingers langzamer in en uit zodat ze net niet klaar kon komen en draaide zijn hoofd naar de deur toe.

Hij glimlachte toen hij het meisje in de deuropening zag staan. Het jonge meisje stond met haar hand onder haar rok naar het geile tafereel te kijken terwijl ze met haar ander hand haar stevige tieten streelde.

Aan de beweging van haar hand te zien stond ze zich bij het beeld van de geile scene te vingeren. Het meisje begreep precies wat hij wilde. Zo snel als ze maar kon begon ze haar kleren uit te trekken. Terwijl ze zich uitkleedde bleef Ronald Sara vingeren. Het meisje had een smalle taille en peervormige niet te grote tieten met kleine tepels. Haat gezicht was knap te noemen evenals haar volle rode lippen die wellustig opgekruld waren.

Ronald hield Sara op het randje van haar orgasme en Sara dacht dat ze gek werd van verlangen. Toen Ronald zag dat het meisje haar slipje opzij gooide maakte hij een hoofd beweging naar haar. Gehoorzaam kwam ze dichterbij. Ze knielde voor Ronald neer en pakte zijn lul beet. Gretig opende ze haar mond en nam zijn lul in haar jeugdige mond. Ze begon vol verlangen meteen haar hoofd op en neer te bewegen.

Al die tijd was er niet te horen buiten het gekreun van Sara. Ergens in de achtergrond hoorde Sara hem kreunen. Instinctief draaide ze haar hoofd naar het geluid en verstarde.

De tiener die haar vingerde werd door een jong naakt meisje gepijpt die op haar knieën voor hem zat. Ronald voelde haar verstijven maar hij was tevreden dat ze niet weg stapte maar bleef staan.

Sara voelde iets wat op jaloezie leek. Ze vond het ook vernederend dat hij er een ander bij had gehaald. Toch wond de aanwezigheid van het meisje, en wat z e bij Ronald deed, haar erg op. Ronald zag dat ze zwijgend haar ogen strak op het pijpende meisje gericht hield. Sara keek opgewonden toe hoe het hoofd van het jonge meisje op en neer ging. Des te langer ze keek des te meer opgewonden ze werd. Ze had nog nooit in het echt gezien hoe een ander seks had. Het verbaasde haar dat het kind de volledige lul van Ronald in haar mond liet glijden zonder dat ze kokhalsde.

Ze komt mij pijpen en mijn lul in je geile hete kut schuiven,” antwoordde hij. Sara was te geil en te opgewonden om echt te protesteren. Ze beschouwde het naïeve meisje als volstrekt onschuldig en ze had het gevoel dat ze geen enkel gevaar liep.

Sandra hoorde ondertussen de opgewonden woorden van Ronald en trok haar mond van zijn lul af en draaide, zonder zijn pik los te laten, iets weg zodat hij achter de rijpe vrouw kon gaan staan. Ronald zakte door zijn knieën heen zodat zijn lul op de kut van Sara gericht was. Sara schrok toen ze voelde hoe het meisje haar schaamlippen opende en hoe ze de lul tegen haar grotje drukte. Nog nooit had er een andere vrouw aan haar gezeten en nu zat dat meisje volledig ongedwongen aan haar druipende kut.

Ze deed het met een dusdanige ervarenheid dat ze even de angst had dat het meisje lesbisch was. Maar ze herstelde zich toen ze zich realiseerde dat het meisje hem net gepijpt had. Ondanks haar weerstand kreunde Sara toen ze de lul van Ronald langzaam in haar uitgehongerde kut voelde schuiven.

Het verbaasde haar weer hoe totaal hij haar kut vulde. Toen hij tot aan zijn ballen in haar zat sloeg hij zijn handen om haar volle tieten heen en trok haar iets overeind zodat Sandra tussen het raam en haar kon instaan.

Ze vroeg zich af wat ze met haar van plan waren. Precies op het moment dat Ronald zijn lange pik in haar begon te bewegen boog het meisje die langer was dan zij, zich naar voren en drukte haar lippen op haar mond. In eerste instantie bood ze weerstand tegen de kus maar opgezweept door de lul diep in haar onderlichaam gaf ze haar weerstand snel op.

Haar gekreun was voldoende voor het meisje om haar tong in de mond van de getrouwde vrouw te schuiven. Toen Sara de tong in haar mond voelde reageerde ze instinctief. Vol passie beantwoordde ze de kus. Heet drukte ze haar kontje naar achteren genietend van de neukende lul die haar kut achterlangs vulde. Ineens verbrak het meisje de kus en liet ze haar mond naar één van de tieten glijden die verleidelijk in het ritme van de stoten van Ronald heen en weer bewogen. Opgewonden zoog het meisje om en om op haar tepels die pijnlijk hard waren.

Scheuten van genot trokken vanuit haar tepels naar haar pulserende kutje toe. Vind je het lekker om zo geneukt te worden? Heel je kut vol met dat hete geil. Wil je volgespoten worden? Sara voelde zijn lul met harde korte stoten tegen haar baarmoeder aanrammen. Het zou niet meer lang duren eer ze zou klaarkomen.

De hamerende pik in haar onderbuik en de zuigende mond op haar tieten joegen haar in een hoog tempo naar het ultieme genot toe. Ronald voelde aan haar bewegingen dat ze ging komen. Hij was blij dat ze zover was de hele situatie wond hem zo op dat hij het zaad in zijn ballen voelde koken. Hij trok zijn pik maximaal terug en ramde hem nog één keer met volle kracht in haar kokende kut en explodeerde.

Zijn schokkende lul braakte met een ongekende kracht straal na straal heet zaad in haar zuigende kut. Toen de eerste straal tegen en waarschijnlijk in haar baarmoeder spoot voelde ze een intens orgasme ontluiken. Het begon ergens bij haar kutje en groeide uit tot een wolk van genot die haar hele lichaam bedekte.

Toen ze het uitschreeuwde was haar hele lichaam getransformeerd tot één genotscentrum. Haar lichaam schokte ongecontroleerd toen ze de golven van puur genot bereed. Het leek lang te duren eer de lul van de tiener diep in haar onderbuik tot rust kwam. Hij leunde zwaar tegen haar aan. Het bevallige lichaam van Sara schokte nog zachtjes na. Ze voelde hoe Sandra haar los liet en bij haar weg stapte.

Ze kleurde van schaamte dat het meisje haar zo te keer had zien gaan. Hoe ze de controle volledig aan de tiener had gegeven.

Hoe ze haar lichaam had laten gebruiken alsof ze een echte hoer en slet was. Ze voelde hoe Ronald zijn lul uit haar kut trok en hoe het zaad uit haar kutje langs haar dijen begon te lopen.

Eer ze iets kon zeggen pakte Ronald haar weer beet en duwde haar naar het bankje toe. Zonder iets te zeggen zette hij haar zo neer dat haar benen aan weerszijde van het bankje stonden. Hij drukte haar naar achteren tot ze achterover uitgestrekt op het bankje lag. Maak haar schoon,” commandeerde hij haar zonder enige stemverheffing. Sara vroeg zich af waar Ronald eerder op had gedoeld met maak haar schoon. Ineens schoot haar de exacte woorden van Ronald te binnen toen hij haar neukte.

Hij had haar gezegd dat het meisje haar kut ging likken. Terwijl Ronald op zijn knieën bij het hoofd van Sara ging zitten knielde het meisje naast de heupen van Sara neer. Toen de bedoeling tot haar doordrong kwam Sara snel omhoog om het meisje tegen te houden.

Ronald gaf haar de kans niet om te gaan zitten. Ruw drukte hij haar terug op het bankje en keek haar doordringend aan. Ik heb je kut volgespoten en zo kan je niet naar huis.

Ze gaat je kut schoonlikken net zoals je mijn pik schoon gaat zuigen,” gromde hij terwijl hij zijn eikel tegen haar lippen drukte. Ondanks haar weerzin wat ze met haar gingen doen opende ze haar mond en liet ze zijn lul in haar mond glijden. Ze proefde de smaak van de restanten van zijn zaad maar ook die van haar kut. Terwijl ze zo bezig was voelde ze de hete adem van Sandra over haar kutje heen strijken.

Een lichte huivering van verwachtingsvolle spanning rolde over haar rug heen. Ineens voelde ze iets totaal anders. Sara wist niet wat ze voelde. De tong van het meisje was anders als van een man. Ze wist precies waar ze moest zijn om het genot te maximaliseren. Het idee dat de tiener het geil van haar minnaar uit haar kut likte wond haar enorm op.

Keer op keer voelde ze de tong van het meisje als een klein pikkie haar kut in schieten. Bij iedere stoot van haar tong veerde haar heupen ongecontroleerd omhoog. Ze was echter zover heen door de hete tong die haar kutje bewerkte dat ze met de lul in haar mond probeerde te knikken. Ronald glimlachte toen hij voelde dat ze knikte. Ik wist wel dat je een brave slet van me was. Ik zou je voor geen goud kwijt willen,” sprak hij warm. Sara voelde het compliment als iets waar ze enorm trots op was.

Zolang ze hem tevreden hield was zij gelukkig. Dat ze zo het kutje van het meisje moest likken was iets waar ze niet naar uitkeek maar als dat het was om hem gelukkig te maken deed ze het met liefde.

Aan de andere kant keek ze er ook naar uit. Het gevoeld dat het meisje haar gaf was hemels en iets dat zo lekker was kon nooit vies zijn was de simpele gedachten van haar. Ronald genoot intens van de manier waarop ze hem pijpte. Hij voelde aan de steeds fanatiekere manier waarop ze op zijn lul zoog dat het niet lang meer zou duren eer ze zou klaarkomen. Hij voelde dat het ook bij hem niet lang meer zou duren. Hij was echter niet van plan om haar mond vol te spuiten.

Hij was iets anders van plan. Precies op het moment dat ze klaarkwam trok hij met tegenzin zijn lul uit haar gretig zuigende mond. Sandra drukte haar heupen stevig op het bankje neer om haar mond rond de opgezwollen klit te houden waar ze hard op zoog.

Het sap van de rijpe vrouw stroomde haar mond in. Ze slikte het gretig door alsof het een Goden nectar was. Ze bleef het klitje bewerken tot ze voelde hoe Sara slap terug viel op het bankje en ontspande.

Ronald bij wie zijn lul obsceen naar voren wees gaf haar even de tijd om bij te komen eer hij in actie kwam. Hij stapte op het bankje af en trok de getrouwde vrouw overeind. Ik wil dat je je best doet. Als jij haar lekker likt dan krijg jij mijn paal nog een keer, lijkt dat je wat? Vreemd genoeg keek ze er, na wat het meisje bij haar had gedaan, nu naar uit om het kutje van het meisje te likken. Sara stond op om Sandra de ruimte te geven om op het bankje te liggen.

Sandra ging zo liggen dat Sara op haar knieën voor het bankje kon gaan zitten zodat Ronald haar op zijn beurt achterlangs kon neuken. Snel, verlangend naar de lul van de tiener, nam Sara haar positie in. Ronald liet zich achter haar zakken en streelde haar rug. Sara lag haar handen op de dijen van het meisje en streelde ze zacht. Ze voelde het meisje van verlangen huiveren.

Ze boog zich naar voren naar het kutje van het meisje toe waar wat dons als schaamhaar op prijkte. Haar schaamlippen hadden zich als een kleine bloem geopend. Het geil van het meisje parelde op haar open gevouwen schaamlippen. Haar klitje stak zijn kopje net uit boven de kleine schaamlippen en leek nieuwsgierig te kijken wie haar zo heet bekeek.

De muskusachtige geur die uit haar kutje opsteeg leek haar te bedwelmen en haar opwinding aan te wakkeren. Aarzelend stak ze haar tong uit om wat van het geil van het meisje op te lepelen. De zacht zilte smaak viel haar niet tegen.

Het meisje smaakte fris en zoet en smaak die je naar meer deed verlangen. Na haar aanvankelijk eerste aarzeling drukte ze nu haar mond vol op het kutje van het meisje. Ronald die achter haar zat grijnsde tevreden. Hij pakte zijn lul beet en liet hem over de volle lengte van Sara’s spleetje heen glijden. Na een paar bewegingen was zijn lul bedekt met een glinsterend laagje van haar geil.

Hij pakte haar volle billen beet en trok ze uit elkaar. Sara begreep pas wat hij ging doen toen ze zijn eikel tegen haar pulserende sterretje voelde drukken. Hij gaat het echt doen. Hij wist dat hij voorzichtig aan moest doen. Ze was nog nooit in har kont genomen en hij was niet echt klein geschapen, maar hij wist dat als ze ontspande het moest lukten. Hij moest nog meer druk op haar sterretje uit oefenen.

Even dacht hij dat het niet zou gaan maar ineens gaf haar kringspier zijn verzet op en gleed zijn eikel met een zacht zuigend geluid naar binnen. Ze had het idee dat ze met een heet mes werd gestoken ze kon zich niet voorstellen dat dit lekker moest zijn of worden. Sandra hield haar hoofd naar beneden zodat ze niet kon opstaan. Het duurde even maar uiteindelijk werd de pijn dragelijk.

Ronald bleef doodstil zitten tot hij zag en voelde dat ze zich wat ontspande. Met hele kleine bewegingen begon hij te bewegen. Millimeter voor millimeter gleed hij verder in haar.

Het verbaasde Sara dat de pijn langzaam wegebde en dat er alleen een licht brandend gevoel achter bleef. Zijn licht bewegende pik voelde niet onprettig aan, in integendeel. Met iedere beweging begon ze het gevoel in haar kontje lekkerder te vinden. Ze boog zich weer naar voren en begon het kutje van Sandra met hernieuwde opwinding te likken.

Ze vindt alles lekker en komt constant klaar,” reageerde Ronald hijgend. Hij begon haar nu langzaam maar zeker dwingender en met langere halen te neuken.

Bij iedere beweging schoof hij meer van zijn harde staaf in haar tot uiteindelijk zijn schaamhaar tegen haar kont aandrukte. Ik hoop dat je er klaar voor bent want nu ga ik je echt in je reet neuken,” gromde Ronald die het gevoel had dat ze zijn lul er vanaf probeerde te knijpen. Hij trok zijn lul terug en schoof hem langzaam weer naar binnen. Hij bleef een rustig ritme vasthouden tot hij voelde dat hij makkelijker kon bewegen.

Hoe dominant hij haar ook behandelde, hij wilde haar niet onnodig pijn doen. Hij was tevreden toen hij voelde dat als hij zijn lul in haar schoof dat ze haar kontje gewillig naar achteren drukte. Hij wist dat het een geil ding was maar nu leverde ze hem het ultieme bewijs. Sara genoot nu van de bewegende lul in har kontje.

Steeds fanatieker begon ze het kutje van het meisje te likken. Ze verplaatste haar hand en schoof twee vingers bij de tiener naar binnen. Ze kromde haar vingers en trefzeker vond ze de beruchte G-spot bij het meisje die het meteen uitgilde van genot. Jezussss… wat doe je Saraaa. Goddddd… ik ga klaar komennnnnn… aaahhhh…,” schreeuwde ze het uit toen haar orgasme onder de ervaren bewegingen van de volwassen vrouw plotsklaps uitbrak.

Terwijl Sara het meisje als een waanzinnig bleef bewerken hield Ronald, nieuwsgierig door wat er gebeurde stil en keek heet toe. Het duurde lang eer het meisje zich ontspande en haar jeugdige lichaam weer tot rust kwam. Ronald had genoeg gezien. Hij pakte de heupen van Sara beet en begon haar nu volkracht te neuken. Hardddd…,” reageerde ze vol genot. Ronald neukte haar vol kracht zijn ballen maakte een obsceen klappend geluid tegen de kut van Sara aan.

Steeds als zijn ballen tegen haar aansloegen sloegen ze tegen haar opgezwollen klitje aan en schreeuwde ze het uit. Ronald voelde hoe ze haar kringspier aanspande en hij ze haar best deed om het zaad uit zijn lul te persen.

Zijn ballen trokken zich samen en met een laatste felle stoot voelde hij het zaad als een fontein uit zijn lul in haar darmen spuiten. Sara wist niet wat er gebeurde toen zijn lul begon te schokken en hij zijn hete goedje haar darmen in spoot en haar volledig overspoelde.

Toen zijn lul tot rust kwam viel ze uitgeput voorover op het meisje waardoor de leeg gemolken lul van Ronald uit haar gleed. Het verbaasde haar dat ze was klaargekomen door een pik in haar kont. Het had haar altijd onmogelijk geleken maar hij had haar het bewijs geleverd.

Langzaam probeerde ze haar ademhaling onder controle te krijgen. Uiteindelijk kwam ze omhoog van het meisje af en keek ze met een zwakke glimlach haar buurjongen aan. Sara begon zich aan te kleden terwijl Ronald naast het meisje ging zitten.

Toen ze aangekleed was keek ze Ronald aan. De tiener tuitte zijn lippen en gaf haar een kus. Sara gaf ook het meisje een kus. Sandra trok haar tegen zich aan. De aanvankelijk vriendelijk bedoelde kus werd een kus vol passie. Hijgend maakte Sara zich uiteindelijk van het meisje los. Ze draaide zich om en liep met tegenzin de kamer uit en verliet het huis in aanbouw zijnde huis. Ze klom op haar fiets en reed snel naar huis en nog geen tien minuten later zat ze totaal bevredigd op haar bank zich af te vragen waar ze in Godsnaam mee bezig was.

Haar kontje was nog gevoelig van de neukbeurt die ze in haar kont had gehad. Ze wist niet goed wat ze met haar gevoel aanmoest. Gisteren had ze genoten van wat hij bij haar had gedaan en de aanwezigheid van Sandra was een complete verrassing geweest.

In eerste instantie had ze zich verzet maar al snel had ze toegegeven aan het meisje en als ze eerlijk was verlangde ze naar meer. Het was meer een gevoel van boosheid dat hij haar voor het blok had gezet. Ook het feit dat er nu nog iemand van hun relatie wist baarde haar zorgen. Sinds hun eerste samenzijn waren de eisen van Ronald perverser geworden.

Vreemd genoeg werd het daar door ook steeds spannender en lekkerder. Het was meer haar opvoeding en loyaliteit naar haar man toe die haar het vervelende gevoel gaf. Wel had ze het gevoel dat ze steeds meer afstand van haar man nam. Ze begon langzaam maar zeker dat te worden wat Ronald haar noemde, een slet. Als ze eerlijk was dan genoot ze er met voller teugen van en was er niets in haar dat terug wilde naar haar oude leven.

Toch was ze nog niet zover dat ze de relatie met haar man wilde beëindigen. Ze wist dat ze de relatie met Ronald op de één of andere manier moest stoppen. Ondanks dat ze dat rationeel wist eiste haar lichaam en haar passie iets anders. Ze had in heel haar leven nog nooit zoiets meegemaakt en ze wilde het nog niet opgeven. Ze was er nog niet klaar voor haar oude leven, als ze dat ooit nog zou wezen. Ze zag de tiener regelmatig door de straat heen naar huis lopen maar ze hoorde verder niets van hem.

Het verbaasde haar dat ze tot een week geleden maanden zonder seks kon maar nu ze hem had ontmoet en de ware passie had gevoeld miste ze zijn lichamelijke aanwezigheid al na twee dagen. Na vier dagen had haar verlangen plaatsgemaakt voor wanhoop en angst dat hij haar had afgeschreven.

Haar onzekerheid groeide met de dag. De vijfde dag sprong ze bijna een gat in de lucht toen ze een Sms’je van hem kreeg. Slet, Ik wil je om precies één uur in de schuur zien die aan de Beemsterstraatweg staat.

Als jij ervoor zorgt dat je er als een slet uitziet dan heb ik een verrassing voor je. Ronald Ze kon wel raden wat de verrassing zou zijn, Sandra. Ze keek op de klok en zag dat het tien uur was. Ze had tijd genoeg om zich voor de ontmoeting klaar te maken. Ze moest even nadenken waar het was. Het was een kwartiertje fietsen naar de Beemsterstraatweg.

Ze wist dat daar tussen de maïsvelden in de polder een verlaten boerenschuur stond. Normaal vervloekte ze de polders die haar een gevoel van eenzaamheid gaf maar nu prees ze zich gelukkig met de plaats waar ze woonden.

Er waren zoveel plekjes waar ze elkaar in stilte konden ontmoeten. Ze liep naar boven en douchte zich. Ze schoor zich en zorgde ervoor dat haar kutje weer spiegelglad was. Even had ze de neiging om zich te vingeren maar ze hield zich in. Als de druk op de ketel zou blijven staan dan zou het vanmiddag des te lekkerder zijn.

Om de verleiding te weerstaan stapte ze snel uit de douche en droogde zich zorgvuldig af. Met een handdoek boven haar grote tieten geknoopt liep ze haar slaapkamer in.

Ze rommelde wat in haar la en kwam omhoog met een BH met halve cups en een bijpassende string die bijna volledig transparant was. Uit haar kledingskast pakte ze een kort strak rokje en een strak topje met een diep decolleté die een streepje van haar buik vrijliet. Terwijl ze zich zorgvuldig opmaakte glimlachte ze inwendig omdat Ronald als buurjongen precies wist wanneer Ruud er niet was.

Om half twaalf was ze klaar en begon het wachten. Ze keek wat televisie rommelde wat in huis en probeerde wat te lezen. Ze deed van alles en nog wat om de tijd te doden.

Toen het uiteindelijk kwart voor één was liep ze gelukzalig het huis uit en pakte haar fiets. Toen ze het zon over goten dorp uitreed viel het haar op hoe stil het eigenlijk was. Door de vakanties was het nog stiller dan anders.

Naar haar gevoel was de helft van het dorp op vakantie, iets wat haar nu goed uitkwam. Een kwartiertje nadat ze het huis had verlaten reed ze de Beemsterstraatweg in, wat niet meer dan een zandpad was, naar de schuur toe. Ze zette haar fiets, uit het zicht, naast de schuur neer. Het terrein leek volledig verlaten. De schuurdeur stond op een klein kiertje open. Sara stapte wat schuchter en met bonzend hart naar binnen. Haar ogen moesten na het felle zonlicht even aan het vale licht in de schuur wennen.

Al snel herkende ze de contouren van verschillende strobalen die op de grond lagen en wat landbouwgereedschap tegen de wanden aanstaan.

Het was een echte boeren schuur. Ze liep schoorvoetend, niet wetend wat haar daar wachtte, verder de schuur in. Ze schrok en verstarde in haar beweging. Ze bleef gehoorzaam staan waar ze stond. Ze hoorde hoe iemand haar van achteren benaderde. Ze huiverde toen ze een vinger over haar rug heen voelde gaan. Braaf voldeed ze aan het verzoek. Huiverend stond ze met gesloten ogen midden in de schuurniet wetend wat hij van plan was. Ronald die achter haar stond liep grijnzend om haar heen en keek haar, terwijl hij haar handen bijeenbond, voortdurend aan om er zeker van te zijn dat ze niet keek.

We zullen vanmiddag een hoop plezier aan je beleven,” sprak hij vlijend. Sara wist het nu zeker. Sandra was, ook al had ze haar nog niet gezien ergens in de schuur. Ze verheugde zich al op het jonge meisje die haar zo had laten genieten. Gerustgesteld door zijn woorden hield ze braaf haar ogen dicht en protesteerde ze ook niet toen hij een haak tussen haar handen door onder het touw doorhaakte. Ze voelde hoe haar handen omhoog werden getrokken tot ze hoog boven haar hoofd uitstaken en haar tieten trots naar voren wezen.

Opgewonden en verbaast vroeg ze zich af waarom ze zich zo liet gebruiken. Ze stond als volwassen vrouw met haar handen boven haar hoofd vast gesnoerd in een vuile schuur met een opgewonden tiener vlak voor haar. Ze voelde hoe Ronald rustig de knoopjes van haar topje begon los te maken. Ze huiverde van verlangen. Ze had het idee dat iedere keer dat ze iets met hem deed dat het extremer was maar daarmee ook steeds geiler en opwindender.

Ik zal het vandaag helemaal goed met je maken. We hebben elkaar vijf dagen niet gezien. Ik heb je dus vijf dagen niet geneukt en jij bent vijf keer iets tekort gekomen, vat ik het zo goed samen, sletje van me? Het feit dat ze machteloos in de schuur stond omdat haar armen boven haar hoofd waren getakeld wond haar enorm op.

De vragen die hij haar stelde en de zacht strelende vinger die haar lichaam overal te gelijk leek te strelen maakte haar opwinding alleen nog maar erger. Haar slipje was drijfnat van verlangen naar wat er uiteindelijk zou gaan komen.

Maar dat is zelfs voor mij te veel schat. Ik wil je je rechten echter niet onthouden want je hebt iedere dag recht op een lekkere pik. Ben je het met me eens? Mark en John, kom maar,” sprak hij rustig. De ogen van Sara vlogen verschrikt open toen zijn woorden goed tot haar doordrongen. Ze probeerde haar hoofd te draaien toen ze het geluid van naderende voetstappen achter zich hoorde.

Ze is helemaal voor jullie. Ik ga hier rustig zitten en jullie mogen je helemaal op haar uitleven,” sprak hij, trots dat hij een volwassen vrouw tot zijn beschikking had, tegen zijn vrienden.

Sara wist niet wat ze hoorde. Hij gaf haar weg aan zijn vrienden alsof ze een gebruiksvoorwerp was. De vernedering die ze voelde was intens maar tegelijkertijd gaf de vernedering haar ook een enorm gevoel van opwinding. Ze wilde woedend op hem zijn maar ergens wond het haar enorm op dat hij haar zo zonder meer aan zijn vrienden schonk.

Ondanks de opwinding voelde ze zich ook door haar jonge minnaar verraden. Haar gevoelens van wat ze allemaal voelde was een complete chaos door alle tegenstrijdigheden.

Ze koos de makkelijkste weg. Je kwam tekort en ik zou het goed met je maken slet. Wees eerlijk je hunkerend naar een pik in je kut en die gaan zij je geven,” grijnsde Ronald.

Hij had gelijk ze verlangde naar een lul maar niet die van die andere jongens. Ze wilde zijn lul in zich voelen. De twee jongens stonden ondertussen naast haar en Sara voelde vier handen haar lichaam strelen.

Ronald ging glimlachend op een strobaal zitten. Ze worstelde en rukte tevergeefs aan de touwen. Ze voelde zich als een lam op de slachtbank. De twee jongens leken zich er totaal niet aan te storen. John die naast haar stond streelde haar tieten en Mark streelde haar kont en haar blote buik.

Volgens mij heeft ze een heerlijk kutje,” sprak John terwijl hij zijn hand tussen haar benen probeerde in te schuiven. Behendig maakte hij er twee lussen in die hij om haar enkels bevestigde. Toen Sanne het ruwe touw om haar enkels voelde probeerde ze Ronald een schop te geven maar de tiener was te snel voor haar. Hij liep met de uiteinden van het touw weg en haalde de uiteinden door een katrol heen.

Toen hij met de katrollen klaarwas keek hij zijn vrienden triomfantelijk aan. Hij trok langzaam aan de uiteinden van het touw waardoor haar benen langzaam maar zeker uit elkaar werden getrokken. Doordat hij haar benen spreidde trok haar strakke rokje omhoog over haar volle rijpe dijen heen.

Ik zal niemand iets zeggen als jullie me laten gaan,” smeekte ze. Sara voelde de tranen van machteloosheid in haar ogen prikken. Ze kon geen kant meer op, het enige dat ze nog kon bewegen waren haar heupen. We gaan je neuken goedschiks of kwaadschiks. Ik geef je het advies er aan mee te werken zodat je er zelf ook van geniet want het gaat toch gebeuren!

Jongens, ze is voor jullie! Hoor hoofd tolde alle kanten op van verlangen naar boosheid en weer terug. Ze verafschuwde wat ze bij haar deden maar het wond haar tegelijkertijd ongekend op. Ze vervloekte haar lichaam dat haar kutje nat was en haar tepels spijkerhard waren.

Hoe erg ze ook protesteerde ze wist dat haar lichaam haar zou verraden. Ze probeerde de schijn op te houden door aan de touwen te rukken en de jongens voor van alles uit te maken. Terwijl ze zo tekeer ging stapte Ronald weg en ging weer zitten om plaats te maken voor zijn vrienden. John liet er geen gras over groeien en stroopte haar rokje verder omhoog tot op haar heupen. Mark klapte de cups van haar BH naar beneden zodat haar tieten naar voren sprongen.

Geil streelde hij haar tepels en kneep er zacht in. Met moeite wist ze een licht gekreun te onderdrukken. John die recht voor haar stond begon haar kontje te strelen terwijl hij zijn lippen rond een van haar tepels sloot. Ineens voelde ze hoe één van de jongens haar slipje beet pakte en met een ruk van haar kont afscheurde. Toen ze de stof voelde scheuren voelde ze van opwinding haar kutje samentrekken. Laat me alsjeblieft gaan!

Die slet is drijfnat. Ze brult nee maar haar kut schreeuwt ja,” grijnsde John die zijn hand weg trok om plaats te maken voor zijn vriend. Marks schoof achterlangs een hand tussen haar benen door en eer ze het zich realiseerde schoof hij een vinger bij haar naar binnen.

Plagend bewoog hij zijn vinger heen en weer tot hij voelde dat ze reageerde door haar kontje naar achteren tegen zijn hand aan te drukken. Mark boog zich van achteren naar haar oor toe. Mark liet haar na dat antwoord meteen los en stapte bij haar vandaan. John volgde zijn voorbeeld en haalde zijn zuigende mond van haar tepels af. De twee jongend liepen bij haar vandaan in de richting van Ronald. Sara wist niet hoe ze moest reageren. Ze wilde dat ze verder gingen maar ze wilde het ook niet vragen.

Naar haar gevoel dwongen de tieners haar om een bewuste keus te maken. Haar trots wilde nee zeggen maar haar gevoelens gingen de hele andere kant op. Natuurlijk zouden de jongens haar niet met rust laten maar dat wist ze niet zeker. Doelbewust werkte ze haar de richting op die ze wilde. Ze keek met een wanhopige blik in haar ogen naar de jongens die ongeïnteresseerd bij Ronald op de strobaal gingen zitten.

Ik heb het nu zo nodigggg…,” smeekte ze. Grijnzend stonden de twee tieners op en liepen weer terug naar de getrouwde vrouw toe. Ze hadden haar helemaal waar ze haar hebben wilden.

Smachtend en verlangend naar hun pikken. Ze wisten dat ze nu alles zou zeggen en doen om bevredigd te worden. Toen de jongens vlak bij haar stonden begonnen ze hun broeken los te maken. Zacht hijgend van opwinding keek ze naar de lullen van de jongens. Ze waren niet zo groot als Ronald maar ze waren behoorlijk aan de maat en zeker groter dan die van haar man. Terwijl de jongens zich uitkleedde stond Ronald, die een lang stuk touw in zijn hand had op.

Hij draaide de knoop naar boven en schoof het touw naar haar toe. Hij liep naar de katrollen toe en hij verhing alles zo dat ze zittend in de touwen, haar benen los van de grond kwamen en naar recht voren wezen.

Toen hij haar benen in de positie had die hij wilde liet hij het touw van haar armen vieren waardoor ze naar achteren kantelde. Ze hing nu bijna volledig naakt in een soort schommel.

John ging vlak voor haar staan en stak zijn handen naar de touwen waarop ze zat uit. Zijn lul stond in een rechte lijn op een perfecte hoogte op haar druipende kutje gericht.

Hij greep de touwen beet en trok haar langzaam naar zich toe. Als gebiologeerd keek Sara naar de lul die steeds dichter en dichter naar haar druipende kut toe kwam. Ineens voelde ze hoe zijn eikel haar schaamlippen opensperde en in zich glijden. Een kreet van genot schalde door de verlaten schuur heen toen hij in haar gleed.

John had geen aanmoediging nodig. Heet bewoog hij de touwen heen en weer waardoor ze schommelend over zijn stramme pik heen gleed. Zijn lul was zeker niet zo groot als die van Ronald maar groter dan die van haar man.

Hij vulde haar heerlijk op een manier die comfortabel te noemen was. Mark die naast haar stond speelde geil met haar tieten.

Als hij klaar met je is ga ik je neuken net als hij. Lekker diep in je hoerige kut. Wil je nog ene pik in je kut voelen raggen? John keek naar haar kut waar zijn lul soepel en schijnbaar moeite loos in en uit gleed. De hele situatie was extreem geil en hij voelde het zaad in zijn ballen al bewegen. Hij wist dat hij zo ging klaarkomen nog voordat zij zo ver zou zijn. Sara schreeuwde het teleurgesteld uit. Ze was al zo ver maar nog niet op het punt dat ze zou exploderen.

Ze voelde zijn lul schokken en straal na straal in haar onderbuik spuiten. Ze genoot er intens van maar ze was teleurgesteld dat ze zelf niet klaarkwam. Even zag ze haar man voor zich die hetzelfde egoïstische ding altijd deed, haar volspuiten eer ze zelf zover was. De lul diep in haar kut was nog niet tot rust gekomen of John stapte bij haar weg en Mark nam zijn plaats in. Zonder een seconde te verliezen ragde hij zijn lange dunne pik in haar kut. Hij kwam duidelijk dieper dan zijn vriend maar ze voelde dat hij beduidend dunner was.

Het interesseerde haar niets als hij haar maar zou laten klaarkomen. Ze keek even opzij en zag dat Mark naast Ronald, die opgewonden aan zijn lul trok, ging zitten. Ze draaide haar hoofd naar Mark toe en concentreerde zich op de tiener die haar vol overgave neukte. Ze voelde hoe het genot nu sneller en sneller dichterbij kwam.

Mark neukte haar nu als een wildeman. Ik bekeek hem eens goed. Ook al was hij maar 15 hij was goed gebouwd en terwijl mijn ogen zijn kruis opzochten zag ik een goed gevulde broek. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was kleedde ik me langzaam uit waar hij bij was. Al gauw stond ik ook weer in mijn ondergoed. In de onderbroek van Jason begon langzaam maar zeker iets te groeien zeker toen ik mijn beha uit deed.

Ik zag hoe hij vol bewondering naar mijn borsten keek. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en vroeg wat ie van zijn buurmeisje vond. Je bent mooi Monica fluisterde hij. Dank je Jason zei ik terwijl naar m toeliep. Ik heb nog nooit een bloot meisje van zo dichtbij bloot gezien zei Jason. Terwijl ik mijn slipje uitdeed haastte Jason zich naar zijn kamer. Toen ik klaar was met douchen besloot ik Jason te verrassen en liep naakt zijn kamer binnen.

Jason lag op bed in zijn onderbroek en kwam op het randje bij hem zitten. Jason kreeg het zweet op zijn voorhoofd toen ik zo naakt bij hem zat en voelde zich duidelijk wat ongemakkelijk. Je mag ze wel aanraken als je wilt hoor zei ik. Jason legde voorzichtig zij hand op mij borst lekker zacht zei hij. Om het ijs wat te breken legde ik op mijn beurt mijn hand op zijn onderbroek en voelde een stijve piemel door de stof heen. Ik zal jou eens leren wat lekker is Jason zou je dat willen.

Jason knikte en voorzichtig trok ik zijn slip omlaag. Daar lag Jason mijn 15 jarige buurjongetje naakt op bed met een toch wel grote stijve piemel. Ik schoof voorzichtig zijn voorhuid naar achter en zag een mooi glimmende eikel. Voorzichtig nam ik zijn piemel in mijn mond en begon zacht te zuigen.

Dit is echt wel lekker zei Jason en legde zijn hand op mijn hoofd. Onder het zuigen pakte ik zijn ballen vast en speelde er lekker mee. Jason begon zwaarder te ademen en ik harder te zuigen. Vol overgave spoot Jason een lading sperma mijn mond in en werd ik steeds geiler. Jason kreunde en kreunde. Ik bleef aan zijn weer slap geworden piemel zuigen en voelde dat ie na een tijdje weer stijf begon te worden.

Gretig likte ik zijn eikel en al gauw stond zijn piemel weer fier omhoog. Ik kroop boven op Jason en ging voorzichtig op zijn piemel zitten. Langzaam liet ik Jason bij me binnen komen. Jason pakte mijn borsten vast eb ik begon me langzaam op en neer te bewegen. Het idee dat ik hier met mijn 15 jarige nog maagdelijke buurjongetje aan het neuken was maakte me steeds geiler en natter. Ik voerde de snelheid op en voelde zijn pik steeds harder in me stoten. Door alle opwinding voelde ik een orgasme al aankomen.

Met een harde kreet kwam ik klaar terwijl Jason me volspoot. Ik gaf m als dank een lekkere tongzoen. Tot aan mijn dijen kleefde ik en de pik van Jason was ook behoorlijk plakkerig geworden.

Ik pakte zijn hand en nam hem mee naar de douche. Ik begon m lekker in te soppen en te wassen. Nadat ik ook was gewassen door Jason droogden we ons af en liepen naar mijn kamer.

Ik ging op bed liggen trok mijn benen op en vroeg Jason me te likken. Jason bracht zijn mond naar mijn spleetje en nog wat onwennig likte hij eraan. Ik wees hem de weg naar mijn klitje en vol overgave likte hij er op los.

Zijn pik was alweer aan het groeien en nu mocht hij me neuken. Hij kwam op me liggen en bracht nog wat stuntelig zijn piemel in.

Doe maar zo hard je kan Jason zei ik. Met harde stoten neukte Jason me. Het duurde gelukkig lekker lang voordat Jason zijn hoogte punt bereikte en ik genoot met volle teugen. Toen we klaar waren sloop Jason naar de logeerkamer en viel ik in een diepe lekkere slaap. De volgende ochtend werd ik vroeg wakker. Ik stond op en liep zacht de kamer van Jason in. Hij sliep nog en ik besloot hem te verrassen.

Ik deed het dekbed opzij en begon aan zijn nog slappe pikkie te zuigen. Terwijl hij nog sliep groeide zijn piemel weer. Ik ging met mijn spleet boven zijn mond zitten en toen Jason wakker werd begreep hij precies wat de bedoeling was en begon me weer te likken.

...

Ze was kwetsbaar en onzeker alle ingrediënten voor een succesvolle jacht. Ogenschijnlijk onschuldig ging hij aan de keukentafel zitten. Sara die de glazen volschonk draaide zich naar hem om en zette een glas voor hem neer.

Ze moest zich bukken waardoor de tiener een blik op het paradijs had. Het gewicht van haar tieten hing door de buiging naar voren waardoor hij een groot deel van haar tieten kon zien die gevangen zaten in een wit BH-tje. Sara betrapte zich erop dat ze weer langer zo bleef staan dan strikt noodzakelijk was. Het was een chaos in haar hoofd. Heel haar wezen schreeuwde nee maar haar lichaam overstemde alles met een oorverdovend ja.

Ineens realiseerde ze zich dat ze nat begon te worden, een wetenschap die de chaos in haar hoofd alleen maar groter maakte. Inwendig vervloekte ze haar man dat hij haar zo verwaarloosde.

Snel rechtte ze haar rug en ging tegenover de tiener zitten die haar heet aankeek. Normaal gesproken zou ze afkeer voelen als iemand haar zo opnam maar het feit dat hij haar klaarblijkelijk als vrouw zag streelde haar hele wezen. Ze ging instinctief rechter zitten waardoor haar tieten beter uitkwamen. Hij reageerde perfect op de subtiele verandering in haar houding. Hij wist dat hij nog even geduld moest hebben eer hij zijn move zou kunnen maken.

Hij had nog één hint nodig. Ongeacht wat ze zou zeggen wachtte de tiener als een roofdier op dat ene teken waarop hij zou toeslaan.

Hij wist dat ze daarstraks de bobbel in zijn broek had gezien en normaal gesproken moest dat voldoende zijn om hem weg te sturen of hem minimaal te waarschuwen maar niets had ze gedaan. Vol aandacht bestudeerde hij haar en ineens zag hij het teken. Hij zag dat ze met omfloerste ogen voorzichtig naar hem keek op een manier dat het leek dat ze naar beneden keek maar hem in feite aandachtig opnam wachtend tot hij het spel zou beginnen.

Sara hoorde zijn stem als vanuit de verte. Langzaam schoof ze haar stoel naar achteren en stond op zich afvragend waarom ze de tiener die haar zoon kon wezen gehoorzaamde. Met haar blik op haar voeten gericht stond ze voor de jongen die haar aandachtig opnam. Je weet toch dat mannen je op die manier nakijken? Sara wist dat ze hem nu moest stoppen en hem terecht wijzen, maar ze kon het niet. Ze opende haar mond maar er leek geen geluid uit te komen. De complimenten die hij haar vertelde lieten het laatste verzet, als dat er al nog was, weg smelten.

Voor het eerst in jaren voelde ze zich weer een vrouw die begeerd werd en waar naar verlangd werd, ook al was het door een tiener. Het feit dat het een tiener was maakte het gevoel nog sterker. Hij had zat jonge meisjes van zijn leeftijd en hij nam de moeite om haar aandacht te geven.

Ze bleef doodstil staan toen hij haar jurk iets omhoog trok. Zijn andere hand lag hij aan de binnenkant van haar dijen neer net boven haar knieën. Hij voelde haar trillen. Langzaam ging zijn hand langs de zachte binnenkant omhoog tot hij slechts centimeters van haar kruis vandaan was.

Hij voelde de hitte die uit haar dampende kruis opsteeg en wist dat hij het bij het juiste eind had gehad. Ineens schoof hij zijn hand helemaal omhoog en pakte hij haar kutje beet. Hij had het bij het juiste eind gehad haar gekreun en haar drijfnatte slipje vertelde hem alles wat hij wilde weten. Inwendig vervloekte ze zich dat ze een zacht gekreun liet horen. Ze wilde hem niet het idee geven dat ze zo gewillig was. De hand, de hand maakte haar zo zwak. Het gevoel van de subtiele druk die hij op haar kutje uitoefende maakte haar gek.

Sara voelde hoe ze door zijn kleinerende woorden begon te kleuren. Ondanks haar schaamte voelde ze door zijn woorden haar opwinding toenemen. Nog nooit had iemand zo tegen haar gesproken. Terwijl hij zacht haar kutje streelde stond hij op zodat hij half naast haar stond.

Hij lag een arm over haar schouder heen en streelde over haar jurk heen zacht haar tieten. Hij voelde hoe ze kreunend haar kutje naar voren tegen zijn hand aandrukte. Rustig een zelfverzekerd begon hij de bovenste knoopjes van haar jurkje open te knopen. Toen hij uiteindelijk de knoopjes tot aan haar middel los had liet hij haar los en keerde hij haar met een korte beweging om zodat ze met haar rug naar hem toe stond.

Met een zachte strelende beweging over haar schouders heen veegde hij haar jurkje weg die langs haar slap naar beneden hangend armen naar beneden gleed en uiteindelijk met een zacht geruis om haar voeten heen op de grond viel. De rijpe vrouw stond slechts gehuld in haar slipje en Bh voor de tiener. Ze huiverde toen zijn handen zacht over haar rug heen naar haar kontje gleden. Sara wist het dondersgoed, maar ze was niet in staat om een woord uit te brengen. De hand op haar kut leek haar stem te verstommen en het vuur diep in haar bevallige lichaam aan te wakkeren.

Het enige dat ze kon doen was zacht knikken. Sara wist niet wat haar overkwam. Hij overheerste haar volledig maar ze kon de woorden niet over haar lippen krijgen. Schuttingtaal was iets dat ze nooit gebruikte en hij probeerde haar te vernederen door haar erom te laten vragen.

Ineens trok hij zijn handen volledig van haar af en ging weer zitten. Sara draaide zich verbaast om en keek de tiener verward aan. Ze had geen idee waarom hij haar los liet. Wilde hij haar niet hebben?

Was ze niet mooi genoeg? Allerlei vragen gingen door haar heen toen ze hem aankeek. Ronald wilde haar wanhopig graag maar hij wilde zijn rol blijven spelen hij wilde haar aan zich binden zodat ze zich zonder vragen aan hem zou geven wanneer hij maar wilde.

Hij wilde van de getrouwde vrouw een slet maakte die hem in alle gehoorzaamde en altijd tot zijn beschikking stond. Met een dominante blik keek hij haar aan.

Als een marionet gestript van alle wil gingen haar handen naar achteren en haakte ze haar Bh los. Opgewonden keek Ronald toe hoe ze haar Bh weg trok en achterloos naast zich liet vallen. Haar tieten waren groot maar zakte amper. Ze waren bijna perfect rond en werden gesierd door een paar grote donkere tepels die van opwinding hard naar voren staken. Hij zag hoe ze haar handen naar haar slipje bracht en hem langzaam langs haar heupen naar beneden stroopte. Het had na zijn opdracht nog geen halve minuut geduurd eer ze naakt voor hem stond.

Sara voelde de tafel tegen haar kont aandrukken. Ze sprong iets omhoog toen ze zijn sterke handen om haar middel heen voelde toen hij haar optilde en haar voor zich op de tafel neerzette. Hij liet haar meteen weer los en ging iets naar achteren zitten. Met gesloten benen en een opgelaten gevoe3l zat ze compleet naakt voor hem te wachten wat hij wilde.

Ze schaamde zich kapot maar ze kon hemniet weerstaan. Al had hij haar nu naakt naar buiten gestuurd ze was zo ver heen dat ze hem had gehoorzaamd.

Ze werd gek van verlangen en kon haast niet wachten tot hij haar zou aanraken. Ronald grijnsde inwendig hij had dit spel ontelbare keren gespeeld en wist precies hoe hij ze gek kon krijgen zonder dat hij daar veel moeite voor deed.

Sara was echter een ander geval met haar had hij andere plannen eer hij haar zou neuken zou ze hem smeken. Ze wist dat hij het haar liet doen. Ze had wat graag haar benen voor hem gespreid maar het feit dat hij het haar liet doen voelde zo vernederend aan dat ze bijna weigerde. Haar behoeften waren echter sterker dan haar weerstand en langzaam opende ze, terwijl ze naar achteren op de tafel leunde haar benen.

Met een geile blik in zijn ogen bekeek Ronald haar druipende kut. Ze was volledig kaalgeschoren en haar schaamlippen waren opgezwollen van verlangen. Hoog boven in haar spleetje was haar klitje tussen de schaamlippen in net zichtbaar. Grijnzend boog Ronald zich naar voren en blies zacht over haar spleet heen. Hij stak zijn tong uit en liet plagend zijn tong langs haar schaamlippen dartelen. Ronald gromde zacht toen hij haar sap proefde.

Hij wist dat hij haar in seconden zou kunnen laten klaar komen maar dat was niet zijn bedoeling. Hij liet één keer zijn tong over de volle lengte van haar spleet heen schuiven. Hij kwam overeind en schoof zijn stoel naar achteren. Terwijl ze hem smeekte om meer begon Ronald zijn broek naar beneden te stropen. Sara die op haar ellebogen steunde keek vol verlangen toe hoe hij zijn broek uittrok. Ze hapte naar adem toen zijn stramme staaf te voorschijn kwam.

Ze had nog nooit zoiets groots gezien als bij hem. Hij was zeker twintig centimeter groot en enorm dik. Ronald die zag hoe ze naar zijn lul keek pakte hem beet en keek haar aan. Ik ga die kut van je neuken tot je gek bent van verlangen! Wil je dat ik hem in je kut schuif buurvrouw? Als je het wilt zal je er om moeten vragen schat.

Sara had geen idee wat er allemaal met haar gebeurde. Ze wist wel dat hij wilde dat ze antwoordde. Schuif hem in me kut,” jammerde ze buiten zinnen.

Weet je wat je bent als ik je neuk, buurvrouwtje? Ondanks het alles verzengende verlangen wist ze ergens in haar achterhoofd dondersgoed wat hij zei. Hij wilde haar zijn slet maken. Ze wist dat ze dat eigenlijk al was. Welke gezonde getrouwde vrouw van achtendertig zou naakt op een tafel gaan liggen smekend aan een tiener om geneukt te worden.

De wetenschap maakte haar gek van verlangen. Het idee dat ze de slet van een tiener zou zijn was een zo opwindende gedachte dat ze bijna spontaan klaarkwam. Wil je mijn slet worden? Zeg ja en ik neuk je als je nee zeg ben ik weg. Aan jou de keus, Sara. Wat ben je van mij? Ronald beloonde haar door zijn enorme eikel tegen haar grotje aan te drukken. Hij voelde dat ze krap was. Steeds meer voerde hij de druk op tot uiteindelijk het dikste gedeelte van zijn lul, zijn eikel in de jammerende vrouw gleed.

Sara had het gevoel dat toen zijn enorme eikel in haar schoof hij haar langzaam openspleet. Hij vulde haar kut tot aan het maximum. Ze was altijd al krap geweest maar door de onthouding van de afgelopen maanden was ze nog krapper dan normaal. Het was goed dat ze zo nat was anders had ze hem nooit kunnen hebben. Ronald had ondertussen het gevoel dat hij zijn lul een te kleine kokende oven in schoof.

Haar kuitspieren klemde zich om zijn eikel heen en probeerde hem in alle macht verder naar binnen te trekken.

Langzaam drukte hij door. Centimeter voor centimeter gleed hij verder in haar. Steeds als de snikkende vrouw dacht dat hij er was schoof er nog een stuk pik in haar. Ze voelde dat haar orgasme snel naderde een soort orgasme zoals ze nog nooit gevoeld had. Een orgasme waardoor de hele wereld leek te versmelten tot een enorme beker gevuld met het ultieme genot. Toen ze hem iets voelde terug trekken en vervolgens met kracht in zich stoten tot tegen haar baarmoeder aan kwam ze klaar.

Ronald keek grijnzend op de ongecontroleerd schokkende vrouw neer. Haar kut probeerde zijn lul er van af te knijpen en hoe graag hij ook wilde, hij bleef doodstil tussen haar wijd gespreide benen in staan. Hij wilde dat de druk bij haar van de ketel af was eer hij haar echt zou neuken. Sara was ondertussen volledig van de wereld. Ze kwam klaar zoals ze nog nooit was klaar gekomen.

Het werd even zwart voor haar ogen eer ze uiteindelijk langzaam tot rust kwam. Terwijl haar lichaam nog licht naschokte van haar orgasme streelde Ronald zachtjes haar buik. Ronald trok zijn lul langzaam terug en schoof hem langzaam weer in haar. Hij voelde iedere 2elving van haar kut langs zijn pik glijden.

Heet keek hij naar haar druipende kut waar zijn pik in verdween. Hij zag hoe haar schaamlippen zich bij de ingaande beweging naar binnen vouwde.

Als hij zich weer terug trok kronkelde haar schaamlippen zich in een wellustig gebaar rond zijn dikke pik heen. Hij voelde hoe de vrouw haar best deed om met een omhoog gerichte draaiende beweging zijn rustige stoten te pareren.

Je kut is nu van mij, Begrepen? Hij pakte haar harde tepels tussen zijn duim en wijsvingers in en kneep er terwijl hij aan haar tepels draaide zacht in. Sara slaakte een kreet toen ze direct het genot vanuit haar tepels naar haar opengesperde kut voelde schieten.

Als je lief bent en gehoorzaam dan zal ik je regelmatig op mijn lul laten klaarkomen,” sprak hij haar nu volledig in de hoek hebbend waar hij haar wilde hebben.

Ronald liet zijn handen van haar tieten afglijden en pakte haar heupen aan weerszijde beet. Nu ze zich volledig aan hem had onderworpen begon hij haar snel en met alle kracht te neuken. Steeds als hij zijn lul in haar stampte trok hij haar met haar heupen hard tegen zich aan waardoor de kracht van zijn stoeten alleen nog maar toenamen. Hij wist dat hij dit tempo niet lang kon volhouden maar hij wist ook dat ze in een sneltreinvaart ging klaarkomen.

De hamerende lul maakte haar gek. Haar tweede orgasme leek eindeloos te duren. Steeds als het genot langzaam uit haar lichaam trok kwam het volgende orgasme weer omhoog.

De rijpe vrouw beleefde voor het eerst van haar leven een meervoudig orgasme. Ronald bleef haar neuken met alles wat hij had. Hij voelde hoe haar kut aan zijn lul zoog. Het zaad in zijn ballen begon het kookpunt te naderen.

Met een gezicht zwetend van inspanning keek hij naar haar deinende tieten en haar schokkende lichaam. Wil je dat wil je dat ik je hoerige kut volspuiten met mij zaadddd…,” gromde Ronald van inspanning. Pomp die kut van me vol met je zaadddd… spuit, spuit dannnnnn…,” gilde ze het uit. Ronald voelde hoe het zaad met een enorme kracht uit zijn ballen door zijn lul heen werd geperst. Ineens leek de stampende hamer te transformeren tot een geiser waar kokend zaad uit spoot. Sanne voelde zijn lul zo mogelijk nog dikker worden en ineens voelde ze hem diep in haar onderbuik schokken.

De enorme lul braakte een zondvloed aan heet zaad uit die haar kut overspoelde. Hij spoot zoveel in dat haar kutje zijn zaad niet meer kon verwerken. Sanne die het uitgilde van genot voelde hoe het zaad uit haar kut werd geperst en hoe het door haar bilnaad heen op de tafel liep. Toen zijn lul tot rust kwam sloot ze hijgend en overmand door het hele gebeuren haar ogen. Ronald boog zich hijgend naar voren en streelde zacht haar tieten die zwoegend op en neer gingen.

Zijn lul zat nog diep in haar lichaam gevangen. Hij voelde hoe zijn pik langzaam verslapte en uiteindelijk uit haar gleed. Heb jij genoeg gehad, slet? Tot haar verbazing werd ze niet boos integendeel de woorden gaven haar iets van trots.

Hij was tevreden over haar en hij vroeg of zij genoeg had gehad iets wat geen enkele man ooit bij haar had gedaan. Ze was ontelbare keren klaargekomen waarschijnlijk meer dan haar man in hun hele samenzijn had weten te bewerkstelligen. Als Ronald me wilt hebben hoeft hij het maar te zeggen. Het enige dat ik van hem moet doen is gehoorzamen, meer niet.

Zolang als hij me laat klaarkomen ben ik van hem. Ineens zag ze achter hem de klok tegen de keukenmuur. Met een kreet kwam ze overeind waardoor zijn lul uit haar gleed. Terwijl Ronald zijn sportbroek aantrok liet Sara haar jurk over haar hoofd heen glijden.

Ze pakte haar slipje van de grond en tilde haar been op om er in te stappen maar de stem van Ronald stopte haar beweging. Sara voelde een schok in haar kutje toen hij haar met slet aansprak.

Zonder enige aarzeling stak ze haar hand uit en gaf ze haar slipje aan de tiener die hem in zijn zak stak. Hij draaide zich om en liep naar de keukendeur om weg te gaan. Hij pakte de deurkruk beet en draaide zich met een grijns naar haar om. Ronald sloot de keukendeur en vluchtte de tuin in precis op het moment dat Sara de voordeur hoorde openen.

Een paar seconde later opende Ruud de keukendeur en begroette zijn vrouw. Sara gaf haar man, inwendig lachend, een kus terwijl het zaad van de tiener uit haar kut langs haar dijen liep. Terwijl het zaad uit haar kutje liep gaf Sara haar man een zedige kus.

Ruud liep, zich afvragend waarom zijn vrouw zo blos op haar wangen had, terug de huiskamer in en ging voor de televisie zitten terwijl zij voor het eten zorgde. Een uur later stond dampende het eten op tafel. Ze baalde dat het weekend was. Ze had nu geen enkele kans om Ronald te ontmoeten. Het geen Ronald haar had aangedaan had iets in haar losgemaakt dat bijna onbedwingbaar was. Een lust zo groot dat ze het amper kon weerstaan.

Met moeite wist ze zich te bedwingen. De avond verliep zoals alle avonden voorspelbaar en saai. Toen ze in bed stapte gaf haar man haar een vluchtige kus en draaide zich zo als gebruikelijk om.

Toen ze zijn gesnurk hoorde ten teken dat hij sliep leek ze al haar gevoelens van die dag opnieuw te beleven. Het gevoel van ongelukkig zijn, verwarring, hoop, genot en overgave. Ze wist dat ze nooit meer terug zou kunnen gaan naar haar oude leventje. Het moment dat ze zich aan de tiener had overgegeven was een moment waar ze nog geen seconde spijt van had gehad. De overgave aan de tiener had haar het opperste genot gegeven een gevoel die haar het idee gaf dat ze leefde, een gevoel dat ze nooit meer wilde missen.

Haar lichaam behoorde Ronald toe zolang als hij het wilde. Ze wist ook dat als hij genoeg van haar zou hebben er anderen zouden komen. Zolang haar man niets zou ontdekken vond ze het prima maar als hij er achterkwam zou hij moeten kiezen.

Hij zou het toestaan en een huishoudster annex zus in huis hebben of hij kon zijn boeltje pakken. Uiteindelijk viel Sara in een droomloze diepe slaap. De volgende dag was net zo heet als de voorgaande dagen. Sara en haar man bleven binnen in de betrekkelijke koelte van hun huis. Ronald op zijn beurt genood nog steeds van het feit dat hij zijn buurvrouw had veroverd.

In zijn vunzige brein speelde zich allerlei zaken af die hij met haar kon doen. De ene gedachte was nog perverser dan de andere. Op het moment dat hij aan haar dacht reageerde zijn lul. Hij werd er gek van. Net als zij baalde hij ervan dat haar man thuis was maar integenstelling tot haar zag hij nog een mogelijkheid. Hij pakte zijn telefoon en begon een berichtje te maken en drukte op verzenden.

Ronald stond op en liep het huis uit en liep naar achteren. Hij gluurde over de schutting heen of de kust vrij was en kiep toen heimelijk de tuin van de buren in. Snel als de weerlicht schoot hij de schuur in. De niet al te grote schuur was gevuld met twee fietsen een werkbank en een oude koelkast. Ronald ging op de werkbank zitten in afwachting van Sara. Nog geen vijf minuten nadat Ronald zijn berichtje had verzonden klonk het signaal de Sara een SMS berichtje had.

Ze voelde toen het geluid van haar telefoon klonk haar hart in haar keel kloppen niet van angst maar van opwinding. Ze was blij dat haar man even de huiskamer uit was anders had ze hem moeten vertellen wie haar Sms’te en ze kon wel raden wie dat was. Slet, Ik zie je over precies tien minuten in de schuur!

Ronald Meer zei het berichtje niet. Sara dacht koortsachtig na hoe ze zich kon terug trekken in de schuur zonder dat Ruud achterdochtig zou worden. Ineens klaarde haar gezicht op. Ze liep naar de keuken en maakte een emmer water klaar. Ruud die het gerommel in de keuken hoorde stak even zijn hoofd om de deur heen. Met een vragende blik in zijn ogen keek hij zijn bevallige vrouw aan. Sara pakte de emmer uit de gootsteen en liep door de tuin heen naar de schuur. Ze opende de deur en stapte naar binnen en sloot snel de deur achter zich.

Ze had amper de deur gesloten of ze voelde een hand die haar kont beet pakte. Ze maakte zich van hem los en draaide zich snel naar de tiener om en keek hem heet aan. Ruud stoorde ons toen hij thuis kwam dus ik ben er niet aan toegekomen met wat ik nog met je wilde doen en dat is nu precies wat jij gaat doen.

Ruud houdt daar niet van,” verklaarde ze. Maar oké, dit een mooi moment om te leren pijpen. Haal mijn lul uit mijn broek en zuig op mijn lul, verdomme,” gromde hij geïrriteerd. Sara bracht haar handen naar zijn sportbroekje en trok hem naar beneden.

Zijn lange lul hing slap naar beneden. Nu ze hem zo zag was hij in haar ogen nog steeds indrukwekkend. Ze pakte hem beet en trok er zachtjes aan terwijl ze hem aandachtig bestudeerde. Zijn voorhuid gleed soepel over zijn snel groeiende eikel heen. Ze vond het extreem geil toen ze hem in haar hand voelde groeien. Ze boog zich dichter naar hem toe en likte voorzichtig met het puntje van haar tong over zijn eikel heen. Ongemerkt lepelde ze iets van zijn voorvocht op. Het viel haar niet tegen, integendeel het smaakte licht ziltig en de smaak wond haar op.

Ronald keek toe hoe ze haar mond opende en langzaam haar lippen over zijn eikel heen schoof. Hij kreunde zacht toen hij de vochtige hitte van de mond van de huisvrouw voelde. Zuig er maar lekker op,” hijgde hij geil.

Gehoorzaam begon ze te zuigen. Ronald voelde hoe ze haar tong rond zijn paal kronkelde. Haar vrije hand ging naar zijn ballen toe. Speels liet ze zijn ballen door haar vingers heen rollen.

Ronald genoot van de onervaren vrouw en hij besloot haar een handje te helpen. Hij bracht één van zijn handen naar haar hoofd toe en hield haar hoofd stevig en stil in zijn greep. Ik ga je in je mond neuken,” sprak hij hees. De opwindende woorden van de tiener waren nog niet tot haar doorgedrongen of hij begon zijn heupen te bewegen. Eer ze het zich realiseerde wat hij had gezegd neukte hij de getrouwde vrouw in haar zuigende mond.

Ze kokhalsde een paar keer toen hij te ver in haar mond gleed maar al snel had ze door dat ze zich moest proberen te ontspannen. De manier waarop hij haar gebruikte alsof ze een zuigende machine was wond haar enorm op.

De hand die hij vrij had bracht hij naar haar tieten toe. Terwijl ze hem pijpte speelde hij opgewonden met haar tieten. Ze kreunde zacht toen hij door haar jurk heen in haar tepels kneep. Als reactie op zijn gestreel begon ze harder op zijn stramme pik te zuigen.

Ze kuste en zoog erop alsof ze hem nooit meer wilde laten gaan. Ze bedreef met heel haar wezen de liefde met de lul die tussen haar lippen door tot achterin haar keel gleed. Ik ga zo die geile mond van je volspuiten. Trek niet teruggg… unngghhh Hij begon haar sneller en met kortere bewegingen in haar mond te neuken. De woorden die hij waarschuwend had gesproken drongen langzaam tot haar door. Ze nam ze te harten en was vastbesloten om alles door te slikken wat hij haar gaf.

Ineens voelde ze de pik die op haar tong lag opzwellen en ze wist dat hij ging klaarkomen. Ineens voelde ze zijn lul in haar mond schokken en spoot de eerste straal over haar kronkelende tong heen tot achterin haar keel. Straal na straal spoot hij achterin haar keel.

Sara probeerde wanhopig alles door te slikken. Ze had geen andere keus als het op haar kleren zou lopen had ze iets bij haar man uit te leggen. Na vijf of zes keer schokken kwam zijn lul tot rust en kalmeerde de huisvrouw. Nu zijn lul tot rust was gekomen bleef ze er zacht op sabbelen om iedere druppel te halen die er in zat. Het was de eerste keer dat iemand in haar mond was klaargekomen en het was haar niet tegen gevallen. Om eerlijk te zijn lustte ze nog wel meer van zijn zaad.

Ze wist ook dat er geen tijd was. Haar lippen maakte een smakkend geluid toen hij zijn lul uit haar mond trok en zijn sportbroek ophaalde. Ik ben er trots op dat jij mijn slet bent,” sprak hij tevreden. Ze was er trots op dat hij had genoten. Zelfs nu het haar eerste keer was geweest had hij haar een compliment gemaakt.

Het enige waar ze van baalde was dat ze al moest gaan maar het was ook een bevredigend gevoel dat hij had genoten. Gisteren had ze met haar man gegeten terwijl zijn zaad in haar kut zat en nu ging ze met haar man koffie drinken terwijl zijn zaad in haar buik zat. Ze voelde een hand aan haar arm die haar overeind hielp. Hij drukte zacht zijn lippen op haar mond en terwijl hij even zijn tong in haar mond liet glijden kneep hij zacht in één van haar tepels waarna hij haar los liet.

Ze kreunde zacht en beantwoordde zijn kus vol passie. Ze kon zich niet herinneren dat zo ooit zoiets voor een man had gevoeld. Ze was volledig in zijn macht.

Sara liep gehaast de schuur uit en verdween, terwijl ze zich afvroeg of ze verliefd op de tiener aan het worden was, terug het huis in. Ronald wachtte even en verdween na vijf minuten via de tuindeur waarna alles bij de buren weer bij het oude was. Sara zat die middag tevreden met wat er was gebeurt op de bank.

Ze keek naar de televisie maar haar gedachten waren bij de tiener die haar gebruikte. Ondanks dat ze hem een paar uur geleden had gezien draaide haar hoofd op topsnelheid om een idee te krijgen hoe ze hem dit wekend nog zou kunnen ontmoeten. Het was tijden geleden dat ze haar moeder had bezocht. Ze kon haar moeder zogenaamd morgen opzoeken. Ruud die een pest hekel aan zijn schoonmoeder had zou vast thuisblijven waardoor zij haar handen vrij had.

Ze moest eerst weten of Ronald morgen zou kunnen. Ze moest moeite doen om haar blijdschap niet te laten zien. Ongeduldig wachtte ze tot haar man de huiskamer uit ging. Hij had de huiskamer amper verlaten of ze pakte haar telefoon.

Lieverd, Ik heb een smoes verzonnen waardoor ik morgenmiddag een uurtje of drie weg kan gaan zonder dat Ruud argwaan krijgt. Laat even wat horen wat je wilt.

Ze aarzelde een kort moment over hoe ze zou ondertekenen maar ze wist dat er maar één groet mogelijk was. Tekende ze en drukte op verzenden. Een minuut later schelde het piepje door de kamer van Ronald heen ten teken dat hij een berichtje had ontvangen.

Hij pakte zijn telefoon beet en las grijnzend het berichtje. Hij was zowel blij met het berichtje als de manier waarop ze ondertekende. Koortsachtig dacht hij na waar hij haar zou kunnen ontmoeten en waar hij haar kon neuken. Na een uur koortsachtig nadenken klaarde zijn gezicht op.

Hij pakte zijn telefoon op en begon begerig te typen. Dorpsweg bij de nieuwbouw. Het eerste hek is kapot daar kan je binnen komen ik zit in de tweede straat in het eerste huis op de hoek.

Ik hoop dat je kut nat is en je mondje heet want ik ga die hoerige kut van je helemaal uitwonen. Hij had het berichtje nog niet verzonden of Sara voelde de telefoon in haar zak trillen. Ze stond op en ging naar het toilet. Met trillende vingers opende ze het berichtje. Toen ze het adres las wist ze precies waar hij bedoelde.

Snel typte ze met bonkend hart op welke tijd dat ze daar zou zijn. Ze sliep die nacht onrustig en was vroeg wakker. Ze douchte zich en trok een verleidelijk rood lingerie setje aan met een kort zomerjurkje. Om het compleet te maken maakte ze zich licht op en trok een paar pumps met hoge hakken aan.

De dag leek zich voort te slepen ze keek voortdurend op de klok. De wijzers op de klok waren als bevroren. Ze zuchtte toen de klok uiteindelijk één uur aanwees en ze het huis kon verlaten. Ze groette haar man en vertrok op haar fiets, naar wat haar man dacht, naar haar moeder. Een paar minuten later reed ze als een verliefde tiener de straat in waar aan een wijk in aanbouw lag.

Ze herinnerde zich de aanwijzingen van Ronald precies. Het hek dat wat openstond lag wat achteraf waardoor ze volledig onopvallend naar binnen kon sluipen. Ze liep door het droge mulle zand heen naar het aangewezen huis toe.

De deur stond open en Sara stapte gespannen maar vol heet verlangen naar binnen. Ineens hoorde ze een holle stem van boven af komen.

Ze rende in de richting van het geluid de trap op. Haar voetstappen op de trap klonken hol in het huis en verried haar haast om bij de tiener te komen. In een van de slaapkamers stond Ronald tegen de muur aangeleund bij het grote slaapkamer raam. Hij stond volledig ontspannen en zelfverzekerd met een brede glimlach op haar te wachten. Sara liet snel haar ogen door de kamer heen gaan.

De kamer was op zich, op een paar kisten na en een bankje waarop de werklui schijnbaar hun middageten aten, leeg. Sara voelde haar hart bij het compliment opspringen.

Ze genoot iedere keer weer als hij haar een compliment gaf hoe klein het compliment ook was. Gedwee liep ze naar de tiener toe. Toen ze bij hem stond trok hij haar tegen zich aan en drukte zijn mond op haar volle lippen. Hij kuste haar heet en ze opende gewillig haar mond toen ze zijn tong tegen haar lippen voelde aandrukken.

Zijn tong gleed als een wulpse slang naar binnen. Ze zoog gretig op zijn tong. De kus die lang duurde werd steeds passie voller. Ze kon zich niet herinneren dat ze ooit zo gekust was door een man. Uiteindelijk verbrak hij de kus en duwde hij haar iets van zich af. Met een dominante blik in zijn ogen keek hij de onderdanige getrouwde vrouw aan. Gebruik me zoals jij wilt dat vind ik het lekkerste,” sprak ze verlegen. Ronald zag dat ze kleurde. Hij genoot ervan als een vrouw zo reageerde volledig onderdanig en bereid alles te doen wat hij wilde.

Hij wilde de situatie volledig uitbuiten. Choqueren was één van de wapens die hij tot zijn beschikking had en haar antwoord was precies het antwoord die hij nodig had. Ik moet zeggen dat dat wel heel verleidelijk is. Ik kan me door je laten leeg zuigen, je kut volspuiten, maar misschien heel misschien neuk ik je wel in je kont. Dat lijkt me eerlijk gezegd ook wel lekker,” sprak hij. Sara schrok zich wilt door zijn opmerking.

Ze had alles verwacht behalve dat. De dreiging dat hij haar misschien in haar kont ging neuken liet haar hart angstig overslaan. Ze had nog nooit aan anale seks gedaan wat dat betrof was ze nog maagd. Je bent ten slotte mijn eigendom of niet soms? Ze sloeg haar ogen neer en keek naar de stoffige grond.

Hoe bang ze ook was van de dreiging hem verliezen leek haar erger dan dat hij haar in haar kont zou neuken. Ze had het wel eens op een film gezien en als zo pornoster het kon moest zij het ook kunnen. Sara aarzelde geen moment en trok haar jurk uit. Ronald keek tevreden toe hoe ze haar jurk over haar hoofd heen trok. Het deed hem plezier dat ze een sexy setje onder haar jurk droeg zeker omdat hij wist dat ze dat had gedaan om hem een plezier te doen.

Toen ze haar jurk op een van de kisten had neergelegen keek ze hem aan verwachtingsvol aan. Je hebt je best gedaan om het waard te zijn om van mij te zijn. Iedereen zou nu trots op je zijn. Ik wel in elk geval,” sprak hij wetend dat hij haar daarmee een ongekend plezier deed. Hij zag hoe ze door zijn complimenten kleurde.

Gehoorzaam draaide ze zich om. Ze stond nu met haar gezicht naar het raam toe. Ze lag haar handen op de kleine vensterbank neer en wachtte op wat hij van plan was met haar te doen. Ze stond nu met haar zwaaiende tieten voor het open raam. Ze voelde de spanning door de wetenschap dat als iemands de bouw op zou komen dat ze haar zouden zien staan. Hij streelde zachtjes haar schouders en liet zijn handen om haar tieten heen glijden.

Ze huiverde van verlangen, zijn handen leken vlinders die haar borsten streelde. Plagend gleed er een vinger over haar buikje heen eer hij zijn handen naar haar rug bracht. Behendig haakte hij haar BH los en trok hem van haar af. Hij gooide de BH op haar jurk en liet zijn handen strelend onder haar tieten door gaan.

Hij tilde ze op alsof hij ze wilde wegen. Ze leunde naar achteren tegen de tiener aan. Ze duwde even haar kont naar achteren tegen zijn al harde lul aan.

Met een hand bleef haar tieten strelen terwijl zijn andere hand over haar buik heen naar achteren naar haar kontje toe ging. Hij streelde haar kont en tieten maar uiteindelijk gingen alle twee zijn handen naar haar zij toe en haakte hij zijn vingers achter het elastiek van haar kleine rode slipje. Rustig stroopte hij haar slipje naar beneden en hielp hij haar om uit het niemendalletje te stappen. Ze bleef staan zoals ze stond wetend dat hij dat het prettigste vond. Ze hoorde hoe hij achter haar zijn broek losgespte en uittrok.

Ze slaakte een verrukt kreetje toen ze de punt van zijn lul langs haar kont voelde glijden. Gehoorzaam spreidde ze haar benen terwijl ze naar buiten over het zand en de hopen stenen heen keek. De extra spanning dat ze betrapt konden worden droegen bij aan haar opwinding, ze was al drijfnat. Ze duwde haar kont naar achteren toen ze zijn hand weer voelde. Door de beweging van haar heupen kwam haar kutje omhoog in afwachting tot hij haar zou pakken.

Achterlangs schoof hij zijn duim haar kut binnen zodat zijn lange vingers met haar klitje konden spelen. Ze reageerde met een lang gerekt gekreun.

Ronald begon zijn hand heen en weer te pompen. Met iedere beweging gleed zijn duim in en uit haar druipende kut en gleden zijn vingers over haar opgezwollen klitje heen.

Ze bewoog vol verlangen haar heupen heen en weer op het ritme waarmee hij haar bedreven vingerde. Hij voelde dat ze op het punt stond om klaar te komen. Hij wilde haar laten wachten en het andere deel van zijn plan uitvoeren. Hij bewoog zijn vingers langzamer in en uit zodat ze net niet klaar kon komen en draaide zijn hoofd naar de deur toe.

Hij glimlachte toen hij het meisje in de deuropening zag staan. Het jonge meisje stond met haar hand onder haar rok naar het geile tafereel te kijken terwijl ze met haar ander hand haar stevige tieten streelde. Aan de beweging van haar hand te zien stond ze zich bij het beeld van de geile scene te vingeren.

Het meisje begreep precies wat hij wilde. Zo snel als ze maar kon begon ze haar kleren uit te trekken. Terwijl ze zich uitkleedde bleef Ronald Sara vingeren. Het meisje had een smalle taille en peervormige niet te grote tieten met kleine tepels. Haat gezicht was knap te noemen evenals haar volle rode lippen die wellustig opgekruld waren. Ronald hield Sara op het randje van haar orgasme en Sara dacht dat ze gek werd van verlangen.

Toen Ronald zag dat het meisje haar slipje opzij gooide maakte hij een hoofd beweging naar haar. Gehoorzaam kwam ze dichterbij. Ze knielde voor Ronald neer en pakte zijn lul beet. Gretig opende ze haar mond en nam zijn lul in haar jeugdige mond. Ze begon vol verlangen meteen haar hoofd op en neer te bewegen. Al die tijd was er niet te horen buiten het gekreun van Sara.

Ergens in de achtergrond hoorde Sara hem kreunen. Instinctief draaide ze haar hoofd naar het geluid en verstarde. De tiener die haar vingerde werd door een jong naakt meisje gepijpt die op haar knieën voor hem zat. Ronald voelde haar verstijven maar hij was tevreden dat ze niet weg stapte maar bleef staan. Sara voelde iets wat op jaloezie leek. Ze vond het ook vernederend dat hij er een ander bij had gehaald. Toch wond de aanwezigheid van het meisje, en wat z e bij Ronald deed, haar erg op.

Ronald zag dat ze zwijgend haar ogen strak op het pijpende meisje gericht hield. Sara keek opgewonden toe hoe het hoofd van het jonge meisje op en neer ging. Des te langer ze keek des te meer opgewonden ze werd. Ze had nog nooit in het echt gezien hoe een ander seks had. Het verbaasde haar dat het kind de volledige lul van Ronald in haar mond liet glijden zonder dat ze kokhalsde. Ze komt mij pijpen en mijn lul in je geile hete kut schuiven,” antwoordde hij. Sara was te geil en te opgewonden om echt te protesteren.

Ze beschouwde het naïeve meisje als volstrekt onschuldig en ze had het gevoel dat ze geen enkel gevaar liep. Sandra hoorde ondertussen de opgewonden woorden van Ronald en trok haar mond van zijn lul af en draaide, zonder zijn pik los te laten, iets weg zodat hij achter de rijpe vrouw kon gaan staan. Ronald zakte door zijn knieën heen zodat zijn lul op de kut van Sara gericht was. Sara schrok toen ze voelde hoe het meisje haar schaamlippen opende en hoe ze de lul tegen haar grotje drukte.

Nog nooit had er een andere vrouw aan haar gezeten en nu zat dat meisje volledig ongedwongen aan haar druipende kut. Ze deed het met een dusdanige ervarenheid dat ze even de angst had dat het meisje lesbisch was. Maar ze herstelde zich toen ze zich realiseerde dat het meisje hem net gepijpt had. Ondanks haar weerstand kreunde Sara toen ze de lul van Ronald langzaam in haar uitgehongerde kut voelde schuiven.

Het verbaasde haar weer hoe totaal hij haar kut vulde. Toen hij tot aan zijn ballen in haar zat sloeg hij zijn handen om haar volle tieten heen en trok haar iets overeind zodat Sandra tussen het raam en haar kon instaan. Ze vroeg zich af wat ze met haar van plan waren.

Precies op het moment dat Ronald zijn lange pik in haar begon te bewegen boog het meisje die langer was dan zij, zich naar voren en drukte haar lippen op haar mond. In eerste instantie bood ze weerstand tegen de kus maar opgezweept door de lul diep in haar onderlichaam gaf ze haar weerstand snel op.

Haar gekreun was voldoende voor het meisje om haar tong in de mond van de getrouwde vrouw te schuiven. Toen Sara de tong in haar mond voelde reageerde ze instinctief. Vol passie beantwoordde ze de kus. Heet drukte ze haar kontje naar achteren genietend van de neukende lul die haar kut achterlangs vulde.

Ineens verbrak het meisje de kus en liet ze haar mond naar één van de tieten glijden die verleidelijk in het ritme van de stoten van Ronald heen en weer bewogen. Opgewonden zoog het meisje om en om op haar tepels die pijnlijk hard waren. Scheuten van genot trokken vanuit haar tepels naar haar pulserende kutje toe.

Vind je het lekker om zo geneukt te worden? Heel je kut vol met dat hete geil. Wil je volgespoten worden? Sara voelde zijn lul met harde korte stoten tegen haar baarmoeder aanrammen. Het zou niet meer lang duren eer ze zou klaarkomen. De hamerende pik in haar onderbuik en de zuigende mond op haar tieten joegen haar in een hoog tempo naar het ultieme genot toe. Ronald voelde aan haar bewegingen dat ze ging komen. Hij was blij dat ze zover was de hele situatie wond hem zo op dat hij het zaad in zijn ballen voelde koken.

Hij trok zijn pik maximaal terug en ramde hem nog één keer met volle kracht in haar kokende kut en explodeerde. Zijn schokkende lul braakte met een ongekende kracht straal na straal heet zaad in haar zuigende kut. Toen de eerste straal tegen en waarschijnlijk in haar baarmoeder spoot voelde ze een intens orgasme ontluiken. Het begon ergens bij haar kutje en groeide uit tot een wolk van genot die haar hele lichaam bedekte.

Toen ze het uitschreeuwde was haar hele lichaam getransformeerd tot één genotscentrum. Haar lichaam schokte ongecontroleerd toen ze de golven van puur genot bereed. Het leek lang te duren eer de lul van de tiener diep in haar onderbuik tot rust kwam. Hij leunde zwaar tegen haar aan. Het bevallige lichaam van Sara schokte nog zachtjes na. Ze voelde hoe Sandra haar los liet en bij haar weg stapte.

Ze kleurde van schaamte dat het meisje haar zo te keer had zien gaan. Hoe ze de controle volledig aan de tiener had gegeven. Hoe ze haar lichaam had laten gebruiken alsof ze een echte hoer en slet was. Ze voelde hoe Ronald zijn lul uit haar kut trok en hoe het zaad uit haar kutje langs haar dijen begon te lopen. Eer ze iets kon zeggen pakte Ronald haar weer beet en duwde haar naar het bankje toe. Zonder iets te zeggen zette hij haar zo neer dat haar benen aan weerszijde van het bankje stonden.

Hij drukte haar naar achteren tot ze achterover uitgestrekt op het bankje lag. Maak haar schoon,” commandeerde hij haar zonder enige stemverheffing. Sara vroeg zich af waar Ronald eerder op had gedoeld met maak haar schoon. Ineens schoot haar de exacte woorden van Ronald te binnen toen hij haar neukte.

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter.

Jouw gratis sex films! Rijpe Elsbeth 38 neukt de jarige buurjongen ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties.

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Stiekem aan mama's kutje zitten terwijl ze slaapt..

Mutti heeft lust en stelt kontje beschikbaar aan jarige maagd. Trotse mama beloont geslaagde examenkandidaat. Jeffrey 20 ontmaagd door mollige oma. Wil mama eens anaal proberen?

Een jonge pik voor een mooie rijpe vrouw.Geile neukpartij prive sex op

  • Tantra massage roermond vrouwen die gratis sex willen
  • Laat eens zien, je hebt ze toch wel aangedaan voor mij. Ronald Ze kon wel raden wat de verrassing zou zijn, Sandra.
  • Hij gluurde over de schutting heen of de kust vrij was en kiep toen heimelijk de tuin van de buren in. Ze is helemaal voor jullie.
  • Gratis neuken groningen milf friesland

Dikke kut beffen escort in limburg


onderdanige slaaf buurvrouw neukt buurjongen

Gezocht vrouw voor trio geil cammen


Verschrikt keek hij om daar stond hij in zijn slip voor de wasbak. Hoi zei ik nonchalant. Jason wist niet waar ie het had maar ik deed net of ik dat niet door had. Ik bekeek hem eens goed. Ook al was hij maar 15 hij was goed gebouwd en terwijl mijn ogen zijn kruis opzochten zag ik een goed gevulde broek. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was kleedde ik me langzaam uit waar hij bij was. Al gauw stond ik ook weer in mijn ondergoed.

In de onderbroek van Jason begon langzaam maar zeker iets te groeien zeker toen ik mijn beha uit deed. Ik zag hoe hij vol bewondering naar mijn borsten keek. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en vroeg wat ie van zijn buurmeisje vond. Je bent mooi Monica fluisterde hij. Dank je Jason zei ik terwijl naar m toeliep. Ik heb nog nooit een bloot meisje van zo dichtbij bloot gezien zei Jason.

Terwijl ik mijn slipje uitdeed haastte Jason zich naar zijn kamer. Toen ik klaar was met douchen besloot ik Jason te verrassen en liep naakt zijn kamer binnen. Jason lag op bed in zijn onderbroek en kwam op het randje bij hem zitten. Jason kreeg het zweet op zijn voorhoofd toen ik zo naakt bij hem zat en voelde zich duidelijk wat ongemakkelijk.

Je mag ze wel aanraken als je wilt hoor zei ik. Jason legde voorzichtig zij hand op mij borst lekker zacht zei hij. Om het ijs wat te breken legde ik op mijn beurt mijn hand op zijn onderbroek en voelde een stijve piemel door de stof heen. Ik zal jou eens leren wat lekker is Jason zou je dat willen. Jason knikte en voorzichtig trok ik zijn slip omlaag. Daar lag Jason mijn 15 jarige buurjongetje naakt op bed met een toch wel grote stijve piemel.

Ik schoof voorzichtig zijn voorhuid naar achter en zag een mooi glimmende eikel. Voorzichtig nam ik zijn piemel in mijn mond en begon zacht te zuigen. Dit is echt wel lekker zei Jason en legde zijn hand op mijn hoofd. Onder het zuigen pakte ik zijn ballen vast en speelde er lekker mee.

Jason begon zwaarder te ademen en ik harder te zuigen. Vol overgave spoot Jason een lading sperma mijn mond in en werd ik steeds geiler. Jason kreunde en kreunde. Ik bleef aan zijn weer slap geworden piemel zuigen en voelde dat ie na een tijdje weer stijf begon te worden.

Gretig likte ik zijn eikel en al gauw stond zijn piemel weer fier omhoog. Ik kroop boven op Jason en ging voorzichtig op zijn piemel zitten.

Langzaam liet ik Jason bij me binnen komen. Jason pakte mijn borsten vast eb ik begon me langzaam op en neer te bewegen. Het idee dat ik hier met mijn 15 jarige nog maagdelijke buurjongetje aan het neuken was maakte me steeds geiler en natter. Ik voerde de snelheid op en voelde zijn pik steeds harder in me stoten. Hij was echt duidelijk enthousiast over wat hij gedaan had met mij. Glimlachend keek ik hem aan en boog mijn hoofd naar die van hem.

Ik gaf hem een zoen op de mond. Hij schrok een beetje van deze reactie maar heel snel herpakte hij zich en zoende me gedreven terug. Ik drukte mijn tong in zijn mond en binnen no-time waren we verwikkeld in een heuse lange geile tongzoen.

Ik had dit nog nooit meegemaakt maar wat vond ik dit geil. Ik vond dit lekkerder en geiler dan ik had verwacht. Heerlijk lang lagen we elkaar nog wat te strelen en te tongen tot ik het tijd vond dat ik me maar eens moest gaan verschonen.

Want mijn geil en zijn zaad kwam uit mijn kutje gedreven. Mijn string was dan ook drijf en drijfnat. En even later stond ik lekker onder de douche, midden in de nacht, nog wat nadenkend over wat er was gebeurd. Was dit nou echt zo verboden?

Maar waarom voelde het dan zo lekker en ook zo vertrouwd? En ik moet zeggen dat ik me echt wel op mijn gemak voelde bij Niels. Was ik nu een slechte moeder? Toen ik na het douchen weer terug kwam op mijn kamer lag alleen Lisa nog in mijn bed.

Vond het jammer dat Niels weg was gegaan. Had graag in zijn armen in slaap gevallen en wakker geworden. Maar misschien was hij gegaan omdat hij niet wilde dat Lisa ons zo zou zien. Ik stapte weer in bed en hoorde het zachte snorrende geluid van een slapende Lisa. Ze moest eens weten wat haar broer en ik hadden gedaan terwijl zij naast ons lag. Na nog lang piekeren viel ik uiteindelijk ook in slaap. De volgende morgen bij het ontbijt wist ik niet goed hoe ik me moest houden tegenover Niels.

Maar hij deed alsof er niks was gebeurd en ik liet dat maar zo. Misschien was het maar beter dat we dit hele voorval zouden vergeten.

Het zou waarschijnlijk dan ook wel eenmalig zijn. Kreeg er wel een vreemd gevoel van. Mij was het immers goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar. Het was een zomerse dag vandaag en daarom had ik maar een lekker luchtig zomerjurkje aangedaan. Geen behaatje alleen maar een string eronder. De hele dag kon ik toch aan niets anders denken dan aan afgelopen nacht. Dat zoiets verbodens zo lekker kon zijn, had ik nooit geweten.

En ik moet bekennen dat het nog vele malen lekkerder is dan met mijn eigen man. Niels moet nog wel wat leren. En hoe meer ik aan de nacht dag, hoe geiler ik ervan werd. Voelde dat ik al wat vochtiger werd in mijn slipje. Wat was ik blij toen Niels weer thuis was. Ik was meteen opgewekter en vrolijker en vooral ook toen hij lief naar me lachte en naar me knipoogde. Had hem het liefste in zijn armen gevlogen en hem geknuffeld en gezoend. Maar helaas was ook Lisa al thuis dus dat ging niet.

Maar toen ik eten stond te maken, in de keuken, kwam hij bij me staan. Beetje gezellig kletsen en soms raakte hij me aan. Soms zelfs zijn hand over mijn kontje. Een keertje ging zelfs zijn hand onder mijn jurkje en streek hij zo ook over mijn deels blote billen.

Het voelde weer heerlijk. En hij gaf steeds leuke complimentjes, dat ik er goed uitzag en zo. En weer kreeg ik dat fijne gevoel in mijn buik. Mijn tepels werden er zelfs hard van en dat werd natuurlijk opgemerkt.

Ik draaide blozend mijn hoofd om. En toen ik weer terug draaide drukte hij zijn hoofd bijna tegen dat van mij. Lang keken we elkaar in de ogen. Zijn ogen glommen helemaal en ze draaiden een beetje. Hij tuitte zijn lippen en perste die op de mijne. Zachte zoentjes volgens elkaar in rap tempo op, maar al gauw werden de zoenen heftiger, intenser en vuriger en kon een lange hete tongzoen niet meer uitblijven.

We omhelsden elkaar en intussen waren we verwikkeld in een innige tongzoen. En voor een jongen van 17 zoende hij verdomde lekker, had hij vast al meer gedaan. En terwijl we zoenden gleden zijn handen onder mijn jurkje en kneedde hij zachtjes in mijn billen. En weer begon alles te gloeien in mijn buik.

Wat deed hij toch met me? Helaas moesten we na een paar minuten stoppen want we hoorden Lisa aankomen. Mijn god, ik voelde dat het alweer aardig vochtig was geworden daar beneden.

Even later zaten we dan eindelijk aan tafel voor het eten. Niels zat vlak naast me en Lisa tegenover ons. We waren aan het eten en zaten wat te kletsen toen ik ineens Niels' hand op mijn been voelde. Hij wreef wat over mijn blote knie en ging zo steeds langzamer omhoog. Ik kreeg het er warm van. En toen hij de onderkant van mijn jurkje mee omhoog schoof en hij zijn hand over de binnenkant van mijn dijen liet glijden, werd het moeilijk om normaal te doen ten opzichte van Lisa.

Maar hoe dichter hij mijn kruisje naderde hoe moeilijker dat werd. Onbewust deed ik mijn benen uiteen zodat hij er nog beter bij kon. En al wrijvende naderde hij het kruisje van mijn string. Ik bleef Lisa in de gaten houden of die niks zou merken.

Ineens voelde ik zijn vinger in mijn string glijden waarmee hij over mijn gladde schaamlipjes wreef. Hoewel ik het aan voelde komen verslikte ik me toch nog bijna in de hap eten die ik net in mijn mond stopte.

Dit bleef niet onopgemerkt bij Lisa bleek wel. Niels keek verbaasd in haar richting. Streng keek ze Niels aan en antwoordde. Ze praatte hier nu net over mij alsof ik er zelf niet eens bij zat. Triomfantelijk keek Niels haar nu aan. Hij trok zijn hand terug en liet aan Lisa de vinger zien waaraan mijn geil nu kleefde. Ik schrok toen hij die vinger plots richting mijn mond duwde.

Als vanzelf opende ik mijn mond en duwde hij de vinger naar binnen. Ik proefde nu mijn eigen geil wat aan zijn vinger kleefde. Dit was niet hetgeen wat ik verwacht had maar was wel spannend. Ik kon geen woord uitbrengen en kon alleen maar knikken. Expres verdween Niels' hand alweer onder de tafel en gleed die weer tussen mijn benen rechtstreeks weer mijn string in. Ik was echt drijf nu. Dat voelde hij nu ook toen de vinger ditmaal in mijn hete natte grotje verdween.

Niels kon het niet laten om zijn zusje op stang te jagen want nu deed hij de vinger in zijn eigen mond en proefde hij mijn geil.

Glimlachend keek hij me nu aan. Ik voelde dat ik rood werd in mijn gezicht. Jeetje, Lisa wist al van ons? Ze had ons al zien zoenen en zo? En wat bedoelde ze dan met dat 'En zo'? Had ze ons ook zien neuken dan? Ik schaamde me een beetje. Zou ze nou denken dat ik een slet was omdat ik met haar broer, mijn zoon, neukte?

Maar gelukkig werd ik even later gerust gesteld door haar. Ik kon alleen maar beamend knikken. Lief van haar dat ze mij dit wel gunt. Even later was ik samen met Niels in de woonkamer. Lisa was naar een vriendin en zou nog wel even wegblijven, had ze me lachend verteld. Vond het lief dat ze tijd gunde om met Niels alleen te zijn. We zaten naast elkaar op de bank. We streelden elkaar wat en dat werd al snel lekker zoenen.

Al vlug ging zijn hand onder mijn jurkje en wreef hij zacht over het kruisje van mijn string. Alles begon weer te tintelen en ik werd wat onrustiger. Al snel werd ik natter en natter. Snel stroopte hij mijn string van mijn billen en keek hij wellustig naar mijn gladgeschoren kutje. Ik deed mijn benen uiteen toen hij z'n hoofd naar mijn kutje toe boog. Hij keek wat onwennig. Het voelde wat raar die warme lippen op mijn schaamlipjes. Hij drukte overal wat zoentjes op en likte er met zijn tong ook overheen.

Toen wrikte hij met zijn tong mijn schaamlipjes uiteen en gleed z'n tong er lekker tussendoor. Ik zag dat hij nu proefde van mijn geil. En zag nu ook dat hij het best wel vond smaken want nu ging zijn tong opeens razendsnel op en neer. Ik sidderde van genot toen hij mijn zeer gevoelig klitje raakte. Fijne rillingen trokken dan ook door mijn lichaam. Ik kon mijn lichaam maar amper on de controle houden toen hij mijn knopje bleef beroeren met zijn tong.

Het voelde alsof zijn tong over mijn klitje danste. Zo heerlijk en zo super. En daarom duurde het niet lang natuurlijk voordat ik een sidderend orgasme kreeg.

Voor de 2e maal had mijn eigen zoon me een orgasme bezorgd. Heftig was het en mijn lichaam bleef maar trillen. Toen ik even opkeek zag ik mijn zoon Niels triomfantelijk naar me lachen. En steeds bleef hij door likken waarbij hij zijn tong soms diep in mijn kokende grotje drukte. Hij had wel wat kleine aanwijzingen nodig maar hij leerde snel. En dus volgde al snel mijn 2e orgasme, nu nog heftiger en intenser dan de vorige. Ik zakte daardoor ook steeds verder onderuit. Was maar goed dat Niels me tegen hield.

Ik was nog bij aan het komen van mijn orgasme toen ik ineens voelde dat Niels zijn pik tegen mijn kutje aan het drukken was. Het bleek dat hij zijn broek had laten zakken en zijn harde dikke pik tevoorschijn had gehaald. Zijn paarse eikel drukte hij al tegen mijn kutlipjes aan. Ik pakte die paal vast en stuurde die richting mijn drijfnatte spleetje.

Als eerste gleed de donkerpaarse eikel bij me naar binnen. Omdat ik al drijfnat was kostte het hem geen enkele moeite om meteen door te stoten. Centimeter voor centimeter gleed zijn harde neukstaaf diep in mijn hete kutje. Voor de 2e maal mijn kutje gevuld met zijn harde kloppende pik. Want kloppen deed z'n pik wel, en dat was goed te voelen ook. Heerlijk die pulserende pik die steeds op en neer schoof diep in mijn kutje.

Ik voelde zijn ballen soms tegen mijn schaamlipjes klotsen. Rijpe Elsbeth 38 neukt de jarige buurjongen ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties.

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Stiekem aan mama's kutje zitten terwijl ze slaapt.. Mutti heeft lust en stelt kontje beschikbaar aan jarige maagd. Trotse mama beloont geslaagde examenkandidaat.

Jeffrey 20 ontmaagd door mollige oma. Wil mama eens anaal proberen?

onderdanige slaaf buurvrouw neukt buurjongen