lekkere geile kont meester zoekt slavin

..

Meisje komt hard klaar plassex datelekkere geile kont meester zoekt slavin

..

Zo ging het ook altijd tijdens onze telefoonsessies. Ik was alleen zo opgewonden, dat ik daar helemaal niet meer bij stil heb gestaan. Ik sla mijn ogen neer en wacht af op wat komen gaat…. Mijn Meester staat op en loopt op me af. Hij gaat zitten op het bed en gebiedt me over zijn  knieën te gaan liggen.

Als straf krijg je nu vijftien slagen en ik wil dat je ze luid en duidelijk telt. Als ik niet tevreden ben, beginnen we overnieuw! Daar is de eerste slag. Eén, Meester, zeg ik. Opnieuw weet hij precies op de juiste manier mijn billen te bewerken, zodat het wel pijn doet, maar niet te erg. Braaf tel ik door tot hij tien slagen gedaan heeft. Bij de tiende slag aangekomen, trekt hij mijn slipje naar beneden en duwt plots twee vingers diep in mijn natte kutje en begint me te vingeren.

Genietend van zijn vingers die in en uit mijn kutje gaan, doe ik mijn uiterste best om stil te blijven liggen en niet te kreunen, wat bijna onmogelijk is. Hij voert direct het tempo op met zijn vingers, snel en hard vingert hij mijn natte kutje. Daar is de volgende slag. Door het lekkere vingerneuken, ben ik een beetje de draad kwijt en  zeg ik per ongeluk: Maar U vingert mij ook zo lekker, zeg ik aarzelend.

Aangezien mijn billen nu toch wel pijnlijk gevoelig beginnen te worden, neem ik mij voor nu echt op te letten. Hoe lekker hij mij ook vingert. Terwijl zijn vingers hetzelfde gekmakende tempo hervatten, hard gaan ze in en uit mijn kutje. Door het genot van het vingeren, is de pijn van het slaan, weer wat weggeëbd. Verder moet hij ook wel voelen, dat als hij slaat, mijn kutje even samentrekt van de schrik en het ietwat pijnlijke genot. Als hij de twintigste slag gedaan heeft, zegt hij: Nog steeds over zijn knieën liggend, gaat hij door met vingeren, zijn duim vindt mijn opgezwollen klit en zijn vingers neuken onverminderd hard mijn kutje.

Ik kan nu ook echt niet meer helemaal stil blijven liggen en laat me gaan. Hij voelt dat ik op het randje hang en plagerig gaat hij langzamer vingeren. Opnieuw begint hij mijn kutje hard te vingeren, soppend gaan zijn vingers in en uit, drie vingers gaan nu moeiteloos in en uit mijn natte kut.

Zijn duim vindt opnieuw mijn klit, en op dwingende toon zegt hij: Nog natrillend en zuchtend rol ik verder het bed op. Het spel is over. Het was ontzettend geil om dit een keer mee te maken, maar ik ben er na deze geile ervaring wel achter gekomen, dat hoe geil het ook was, dit net een stap te ver is voor mij. Maar een tik op mijn billen blijft lekker en geil… Deze ervaring is zeker wel één om nooit te vergeten… Hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen, ben benieuwd naar jullie reacties…….

Ik kneed, hak en schuur net zolang tot ik de juiste vorm en ziel te pakken heb. Met dat citaat opende een damesblad het artikel waarin ik werd geïnterviewd over mijn werk en leven als beeldend kunstenaar. De Blauwe Engel, het café op de begane grond van het WTC was even druk als een marktplein tijdens een terechtstelling in de middeleeuwen.

Zij stond met haar collegae aan hun eigen statafel te praten met een wodka in haar hand; het enige alcoholische drankje dat zij af en toe dronk. Het was warm en van de muziek hoorde zij…. Verhaal van het jaar   Nog terwijl ik mijn hand wellustig over het nu heerlijk gladde metaal van de mengkraan liet glijden, besefte ik wat ik aan het doen was.

Ik gaf haar badkamer een grote beurt. Maar het grondig reinigen van alle voegen en rondingen van tegels en sanitair had daarbij nu een lading gekregen die het daarvoor…. Een geslaagd voorbeeld hoe spannend, meeslepend en verdiepend BDSM kan zijn. Wat mij betreft had er iets meer aandacht kunnen zijn voor de eerste ontmoeting.

Wordt er in de echte wereld ook zo snel doortastend opgetreden als twee vreemden elkaar voor het eerst ontmoeten? Dank voor je creatieve inzending. Het belet om verder te willen lezen. Het verhaal beschrijft wat er gebeurt, toch heb ik moeite om verder te lezen.

Het boeit niet echt. Te fragmentarisch verteld misschien? Ik mis veel in dit verhaal. Vooral een soort spanning die je nu eenmaal verwacht bij BSDM verhalen.

Ik wil het kunnen lezen zodat ik meegevoerd word in het verhaal, onafgezien van mijn eigen voorkeur wat die ook is. Maar dat heb ik nu niet. Is een heerlijke beschrijving waarin je erg erotisch je fantasie werkelijk laat worden. Ik benijd je voor je lef om fantasieen te laten uitkomen en denk dat menig hier een voorbeeld aan kan stellen. Lekker om te lezen dat je dit experiment toch probeerd. Geeft mij ook net meer lef om toch de grensen te gaan verleggen!! Taaltechnisch gezien rammelt het.

Met name tegenwoordige en verleden tijd worden door elkaar gebruikt. Talloze soortgelijke verhalen staan op deze en andere sites. De inleiding doet zakelijk aan, wat ten koste gaat van de spanning en de nieuwsgierigheid van de lezer. Vertel de volgende keer ALLEEN je verhaal en laat aanvullende toelichting en opmerkingen, bedoeld voor de lezer, achterwege. Wat directer schrijven helpt misschien en probeer de lezer een volgende keer wat meer te verrassen.

Dat kan bést, als je het adequaat doet, en jij doet dat! Wel vind ik dat je in dit verhaal voor meer verrassingen had mogen zorgen. Vijf lezers beoordeelden dit verhaal. Samen gaven ze 4,5 sterren. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. De Blauwe Engel De Blauwe Engel, het café op de begane grond van het WTC was even druk als een marktplein tijdens een terechtstelling in de middeleeuwen.

Een grote beurt Verhaal van het jaar   Nog terwijl ik mijn hand wellustig over het nu heerlijk gladde metaal van de mengkraan liet glijden, besefte ik wat ik aan het doen was. Meester en Kate maken er een leuk muziekstuk van als Ze ritmisch en hard op onze billen slaan.

Als we weer mogen staan moeten stoutsubje en ik op onze knieën op de bank gaan zitten. Meester komt achter ons zitten en slaat ons om de beurt op de billen. De slagen van Meester komen hard aan op mijn toch al pijnlijke billen. Als we weer mogen gaan staan moeten stoutsubje en ik tegenover elkaar gaan staan. We kijken elkaar aan en schieten in de lach, ons allebei afvragend wat er gaat gebeuren. Meester pakt de touwen en bind ons met nog wat afstand er tussen aan elkaar vast met onze handen op elkaars schouders.

Een ander touw gaat tussen onze benen door en maakt Meester ook aan de bondage vast. Ik weet even niet meer met wat maar om de beurt slaat Meester op onze billen. Iedere keer wanneer stoutsubje beweegt voel ik het touw tussen mijn benen straktrekken bij mijn kut. En iedere keer als ik beweeg trekt het touw bij stoutsubje strak.

Het voelt heerlijk en geil en we staan te wiebelen van genot. Als Meester het touw tussen stoutsubje en mij strakker wil trekken zodat we dichter tegen elkaar aan staan voelt Meester dat het touw nat is. Als stoutsubje zegt dat dat gewoon zweet is, gaat Meester dat uiteraard controleren. Meester voelt aan de kut van stoutsubje. Dat is echt geen zweet zegt Meester en Meester houd Zijn vinger voor mijn mond.

Ik open mijn mond en neem de vinger van Meester in mijn mond. Dan voelt Meester aan mijn kut en houd Zijn vinger voor de mond van stoutsubje, ook zij neemt de vinger van Meester in haar mond.

Meester knoopt het touw tussen stoutsubje en mij strakker zodat we dichter tegen elkaar aan komen te staan. Het voelt zacht en fijn en helemaal niet zo ongemakkelijk als dat ik zou denken. Nu we zo dicht tegen elkaar aan staan is er maar een subtiele beweging nodig en het is al voelbaar.

Meester schud met snelle bewegingen aan het touw, ik mega geil gevoel trekt door mijn kut heen tot ik heftig klaarkom terwijl ik tegen stoutsubje aansta. Als Meester dat benadrukt dat ik gewoon ben klaargekomen voel ik de schaamte door me heen gaan. Meester bijt in de billen van stoutsubje, ze gilt het uit, wat weer een leuke interactie tussen ons geeft.

Als stoutsubje en ik allebei pijn in onze voeten krijgen mogen we op onze knieën tegenover elkaar gaan zitten. Dat is nog niet zo makkelijk om op onze knieën te zakken terwijl we aan elkaar vast zitten. Maar Meester en Kate helpen ons. Als we op onze knieën tegen elkaar aanzitten pakt Meester de Cane. We krijgen beide nog wat heerlijke geile Cane slagen. We krijgen een kus van Meester. Meester komt achter me staan en houd Zijn hand over mijn neus en mond.

Ik geef me eraan over en ik voel het zweverige gevoel weer heerlijk door me hoofd gaan terwijl ik steun op stoutsubje. Als Meester de touwen weer losmaakt vraagt stoutsubje of ze me een kus op mijn mond mag geven. Natuurlijk mag dat en we geven elkaar een kus. Meester gaat op de bank zitten en stoutsubje en ik zitten aan de voeten van Meester. We kijken nog even naar het spel van Kate en haar slaaf horrabin voordat we naar beneden gaan om wat te drinken.

Als we wat gedronken hebben neemt Meester me nog even mee naar een andere kamer. Ik mag kiezen van Meester zweepslagen aan de voorkant of slagen met de Cane op mijn billen. Ik wil eigenlijk helemaal niet kiezen dus ik zeg dat ik ze allebei wil. Ik moet komen staan van Meester en ik krijg een paar harde maar heerlijk geile slagen op mijn buik van Meester.

Dan moet ik van meester op het bed gaan liggen en krijg ik nog flink wat harde slagen met de Cane als afsluiter. Lieve Meester dank U wel weer voor de heerlijke en fijne avond. De ervaring met stoutsubje was geweldig en fijn. Leuk zo de interactie tussen ons en het samen mogen lijden voor U.

Op zoek naar goede webhoster met vlotte servers en prima support? Daar kijg ik een maand gratis hosting voor.
Man neukt hoer sezy massage

  • 832
  • Kutjes die spuiten sex ontvangst
  • 61


Opa oma sexs prive ontvangst leeuwarden


Met een geruststellende knipoog van mijn Meester, blijkbaar voelt hij mijn onzekerheid, besluit ik de stoute schoenen aan te trekken en samen lopen we de trap op richting onze kamer. Eenmaal in onze kamer aangekomen, en mijn tas op een stoel gezet, blijf ik aarzelend staan, ik weet niet zo goed wat nu te doen. Maar mijn Meester heeft natuurlijk zijn plan klaar.

Ik draai me om en doe wat hij vraagt, mijn billen steken naar achteren en iets omhoog, doordat ik voorover leun op het bed. Mijn stem hapert als ik deze zin uitspreek, het spel is nu echt begonnen….

Ik voel hoe mijn kutje nat wordt, stiekem word ik nu al erg geil. Daar belandt de eerste tik op mijn billen. Ik schrik en vergeet bijna om één te zeggen. Ik voel hoe mijn kutje samentrekt als reactie op deze eerste slag en hoe de pijn snel verandert in een prettige tintelende warmte.

Hij wacht heel even om me de kans te geven het spel nu te beëindigen. Ik zeg niets en wacht rustig af tot hij verder gaat.

Als mijn Meester mijn reactie begrepen heeft gaat hij verder met de volgende negen slagen. Hij weet waar hij moet slaan op mijn billen en goed kijkend en luisterend naar mijn reacties en de manier waarop ik tel, merkt hij tot hoever hij kan gaan. Als de tien slagen geweest zijn, zegt hij: Goed sletje, je hebt je straf gekregen, je mag omhoog komen.

Ik zie zijn vragende blik en beantwoord deze met een kort knikje, alles is oké. Mijn Meester valt even uit zijn rol en zegt: Ik bloos en zeg verlegen: Terug in zijn rol zegt hij: Braaf volg ik zijn bevel op. Alleen in ondergoed sta ik voor hem, goedkeurend loopt hij om me heen. Ik ga op bed liggen en spreid mijn benen, met mijn rechterhand, wrijf ik zachtjes over mijn slipje.

Zelfs door mijn slipje heen kan ik voelen hoe opgewonden ik ben, mijn slipje is er zelfs nat van geworden. Mijn Meester gaat op een stoel zitten en draait deze zo, dat hij goed uitzicht heeft op mijn kutje en mijn bewegingen goed kan volgen.

Mijn vingers kruipen mijn slipje in, ik wrijf over mijn opgezwollen klitje, mijn vingers gaan wat lager, tussen mijn lipjes door naar de opening van mijn kutje, langzaam laat ik twee vingers naar binnen glijden. Ik ben al ontzettend nat en glij dus soepel naar binnen. Met mijn vingers nat van het vocht ga ik terug naar mijn klitje en masseer deze, heerlijk glibberig wordt het daar en ik kreun zachtjes.

Door de opgebouwde spanning hoeft er niet veel te gebeuren en al snel kom ik klaar. Als ik weer iets ben bijgekomen, zoek ik de blik van mijn Meester. Zo ging het ook altijd tijdens onze telefoonsessies.

Ik was alleen zo opgewonden, dat ik daar helemaal niet meer bij stil heb gestaan. Ik sla mijn ogen neer en wacht af op wat komen gaat…. Mijn Meester staat op en loopt op me af. Hij gaat zitten op het bed en gebiedt me over zijn  knieën te gaan liggen. Als straf krijg je nu vijftien slagen en ik wil dat je ze luid en duidelijk telt.

Als ik niet tevreden ben, beginnen we overnieuw! Daar is de eerste slag. Eén, Meester, zeg ik. Opnieuw weet hij precies op de juiste manier mijn billen te bewerken, zodat het wel pijn doet, maar niet te erg. Braaf tel ik door tot hij tien slagen gedaan heeft. Bij de tiende slag aangekomen, trekt hij mijn slipje naar beneden en duwt plots twee vingers diep in mijn natte kutje en begint me te vingeren. Genietend van zijn vingers die in en uit mijn kutje gaan, doe ik mijn uiterste best om stil te blijven liggen en niet te kreunen, wat bijna onmogelijk is.

Hij voert direct het tempo op met zijn vingers, snel en hard vingert hij mijn natte kutje. Daar is de volgende slag. Door het lekkere vingerneuken, ben ik een beetje de draad kwijt en  zeg ik per ongeluk: Maar U vingert mij ook zo lekker, zeg ik aarzelend. Geile plek om deze slavin te fotograferen Heb jij een schuur, kantoor of stal om deze slet te fotograferen Onderdanigheid is een beleving.

Die heb je of die heb je niet. Je fantaseert er over en vroeg of laat wil je die fantasie ook werkelijkheid laten worden. Dan wil je voelen hoe het is om te worden vastgebonden of te worden vernederd.

Met of zonder seksuele handelingen. Ieder heeft zijn eigen fantasie. Laat je eens gaan, praat er over en vertel je wensen. Misschien kunnen we die samen invullen. Geile plek om deze slavin te fotograferen Heb jij een schuur, garage, kantoor etc dan zou ik die graag willen gebruiken om dit sletje op de plaat te zetten.

Op zoek naar een meester Op zoek naar een ervaren meester. Meester gezocht Ik ben een jongedame van 30 jaar, 59 kg, donker haar, groene ogen, 1. Nadat ik even ben bijgekomen  en Meester mijn polsen en enkels heeft losgemaakt mag ik komen staan.

Mijn kont voelt heerlijk pijnlijk aan. Meester maakt de touwen los en ik krijg een heerlijke knuffel. Ik mag me weer aankleden van Meester en dan gaan we eerst wat drinken in de bar. Ook Kate, stoutsubje en slaaf horrabin komen wat drinken beneden. Meester en Kate gaan allebei op een bank zitten, stoutsubje moet over de knieën van Kate gaan liggen en ik over de knieën van Meester.

Meester en Kate maken er een leuk muziekstuk van als Ze ritmisch en hard op onze billen slaan. Als we weer mogen staan moeten stoutsubje en ik op onze knieën op de bank gaan zitten.

Meester komt achter ons zitten en slaat ons om de beurt op de billen. De slagen van Meester komen hard aan op mijn toch al pijnlijke billen. Als we weer mogen gaan staan moeten stoutsubje en ik tegenover elkaar gaan staan. We kijken elkaar aan en schieten in de lach, ons allebei afvragend wat er gaat gebeuren. Meester pakt de touwen en bind ons met nog wat afstand er tussen aan elkaar vast met onze handen op elkaars schouders.

Een ander touw gaat tussen onze benen door en maakt Meester ook aan de bondage vast. Ik weet even niet meer met wat maar om de beurt slaat Meester op onze billen. Iedere keer wanneer stoutsubje beweegt voel ik het touw tussen mijn benen straktrekken bij mijn kut. En iedere keer als ik beweeg trekt het touw bij stoutsubje strak. Het voelt heerlijk en geil en we staan te wiebelen van genot.

Als Meester het touw tussen stoutsubje en mij strakker wil trekken zodat we dichter tegen elkaar aan staan voelt Meester dat het touw nat is. Als stoutsubje zegt dat dat gewoon zweet is, gaat Meester dat uiteraard controleren. Meester voelt aan de kut van stoutsubje.

Dat is echt geen zweet zegt Meester en Meester houd Zijn vinger voor mijn mond. Ik open mijn mond en neem de vinger van Meester in mijn mond. Dan voelt Meester aan mijn kut en houd Zijn vinger voor de mond van stoutsubje, ook zij neemt de vinger van Meester in haar mond.

Meester knoopt het touw tussen stoutsubje en mij strakker zodat we dichter tegen elkaar aan komen te staan. Het voelt zacht en fijn en helemaal niet zo ongemakkelijk als dat ik zou denken.

Nu we zo dicht tegen elkaar aan staan is er maar een subtiele beweging nodig en het is al voelbaar. Meester schud met snelle bewegingen aan het touw, ik mega geil gevoel trekt door mijn kut heen tot ik heftig klaarkom terwijl ik tegen stoutsubje aansta.

Als Meester dat benadrukt dat ik gewoon ben klaargekomen voel ik de schaamte door me heen gaan. Meester bijt in de billen van stoutsubje, ze gilt het uit, wat weer een leuke interactie tussen ons geeft.

lekkere geile kont meester zoekt slavin