klein neukertje geille jongens

.

Gangbang holland seks fun

Pak hem maar beet hoor, moedigde ik hem aan en aarzelend ging zijn hand in mijn broek. Ik gooide hem gelijk uit, zo ook mijn shirt. Hij volgde mij en gooide de rest van zijn kleren op het hoopje op de bank. Ik voelde zijn half harde leuter en zag dat hij er schik in had. Wil je mijn slaapkamer eens zien, vroeg ik hem , en hij volgde mij naar mijn bed.

Hij ging ongevraagd midden op mijn bed liggen en ik ging over hem heen zitten zodat onze pikken elkaar raakten. Ik wreef ze langs elkaar en in een no time werd zijn paal keihard. Hij begon met de mijne te spelen en begon hem af te trekken Hij lag te genieten van het spel.

Steeds dieper begon hij te ademen en vergat iets te doen met wat hij in zijn handen had, maar dat was niet erg. Ik genoot van het strakke jongenslijf en masseerde ook gelijk de rest van zijn lijf. Steeds duidelijker kroop hij naar een hoogtepunt toe. Ik kom, ik kom; stamelde hij. Geeft niet, zei ik , spuit maar lekker.

Met een forse kreun spoot hij een lange sliert over zijn borst en buik, de volgende waren iets minder en een warme stroom liep over mijn vingers. Ik had inmiddels een paal van jewelste en gelukkig begon hij ook aan mij. Ik leunde iets over hem naar voren en genoot van zijn handen werk. Ik voelde een enorme lading opkomen en het duurde niet lang voor ik explodeerde over zijn magere lijf.

Ik ging op hem liggen en neukte tussen onze lijven de rest naar buiten. Hij legde zijn armen om mijn middel en ik kuste hem in de nek al klaarkomend. Ik voelde een kusje terug, gelukkig. Voorzichtig gaf ik hem een vluchtig kusje op de mond om te kijken hoe hij zou reageren. Hij bloosde en deed verder niets. Blijf maar even liggen, zei ik, ik pak even een handdoek. Na mezelf afgepoetst te hebben ging ik op mijn gemak zijn besmeurde lijf schoonmaken. Ik zag nog een druppeltje uit zijn lul komen en schoof eikel bloot en nam hem in mijn mond.

Likte zijn eikel schoon en zoog de laatste restjes er uit. Nu ben je weer schoon, zei ik. Zijn gezicht stond iets verbaasd over mijn laatste actie. Vond je dat wel lekker, vroeg ik. Is dat niet vies, vroeg hij. Wel neee joh, en het is nog eens een lekker gevoel voor de ander. Dat beaamde hij, hij vond het heerlijk. Wil je het eens proberen? Voorzichtig nam hij mijn eikel in de mond en ik genoot van zijn tong langs mijn eikel, ook voelde ik hem iets zuigen en de laatste restjes uit mijn ballen wegstromen.

Ook zag ik op de wekker dat hij nog een kwartiertje had om naar huis te komen, wilde hij niet te laat thuis zijn. Jammer, als we door hadden gegaan, was het misschien nog tot een pijp beurt gekomen, ik moest het een andere keer nog maar eens proberen.

We kleedden ons snel aan en Marcel vertrok, bij de deur lachte hij naar mij en we spraken af zaterdagmiddag elkaar hier weer te ontmoetten.

Marcel draalde een beetje bij de deur voor dat die die opendeed en met een blozende kop kwam hij naar mij toe en gaf een zoen vol op mijn mond. Zonder om te kijken was hij weg. Ik was net de weekend boodschappen uit de auto aan het laden toen ik hem aan zag komen. Ik wenkte hem om me even te helpen dragen. Hij was echt zo blij als een kind dat hij me weer zag.

Als het niet zo druk was buiten, had hij me om mijn nek gevlogen, had ik het idee. Kan ik blijven slapen, vroeg hij. Natuurlijk kon hij dat, hij had thuis gezegd een feest te hebben en dat hij zou blijven slapen als het mocht. Zijn ouders vonden het prima, dat hij dan niet zo laat over straat hoefde. Hij had al een kleine rugzak bij met spullen voor de nacht. Eenmaal in de flat zette hij de boodschappen in de keuken en belde gelijk zijn ouders dat het in orde was.

Het is goed, kwam hij blij de keuken in en drukte zich tegen mij aan en kuste me. Nu beantwoordde ik deze en drong met mijn tong zijn mond binnen. Hij sloeg zijn armen om mijn nek en kuste vol terug.

Blijven we nu de hele tijd hier, vroeg hij. Ik zou niet weten waar ik nog naar toe zou moeten, zei ik, we hebben alles in huis. We besloten om eerst iets te gaan eten, ik had nog niet eens ontbeten.

Bij het afruimen in de keuken hing hij weer om mijn nek en begon me weer eindeloos te zoenen. Ik heb me sinds dinsdag niet meer afgetrokken, bekende hij, ik heb alles opgespaard voor dit weekend.

Ik ook, loog ik. Hij gooide zijn schoenen uit en liep naar de slaapkamer en kwam naakt terug. Al zoenend begon hij aan mijn broek te friemelen en ik moest hem even helpen maar liet het aan hem over wat te gaan doen. Binnen de kortste keren stonden we naakt tegen over elkaar.

Zijn handen gingen heel zachtjes over mijn lul en ballen. Al kussen zakte hij langzaam naar beneden, zuigend aan mijn tepels zakte hij naar mijn navel en lager. Ik nam hem mee naar de slaapkamer waar we in 69 op het bed gingen liggen om aan elkaars palen te kunnen zuigen. Hij had nog wel iets instructie nodig maar na verloop van tijd deed hij het prima. Marcel spoot als eerste mijn mond vol, gelukkig had ik een grote handdoek over het bed heen gelegd, een beetje vind ik prima om door te slikken maar wat hij weg spoot was me iets te gortig.

Ik zoog hem helemaal leeg en neukte hem nu vol in zijn mond en genoot van zijn tong. Tegen klaarkomen aan trok hij me verder af en de slierten dropen van zijn snuit, de laatste restjes zoog hij er weer heerlijk uit en ik lag met zijn halfharde paal in mijn gezicht na te genieten van mijn beurt. Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur.

Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Stijve Bij mij houden we de boxers aan. En als iemand een stijve heb loopt iedereen gelijk homo enzo te roepen. Dus is er ook een manier zodat t groot lijkt zonder een stijve?: Ookal ben ik hetero. O,kleden bij de meiden. Zijn de meiden ook naakt bij het omkleden bij de gym? Ja gaan wel bijna allemaal naakt met omkleden kan haast niet anders. Er zijn er altijd wel paar die stijve hebben. Wij mogen onder onze gymshort niets aan dus dat geeft wel eens leuke situaties bij gym.

Een jongen heeft nogal last van voorvocht die pesten ze wel eens omdat dit natte vlekken geeft. Heb jij grote ballen? Mijn broek is meestal goed gevuld door mijn ballen zijn echt groot vergleken met jongens waarmee ik getrokken heb. Waardoor het dus lijkt alsof mijn zaakje super groot is. Bij mij is alles in 1 halfjaar zo groot geworden. En voor dat alles zo groot was vulde ik mijn broek altijd.

Hoop dat ik wat van je hoor. Nou tijdens gym als we gaan omkleden Zien de meiden van me klas me zo vaak In me boxer. Ik zit er niet zo mee ieder jongen is het Zelfde. Je hoeft je er niet voor te schamen dat je piemel kleiner is in slappe toestand.

Ik weet dat sommige jongens uit mijn klas hun piemel naar boven leggen en de boxer iets optrekken met sokken vullen helpt ook wel maar is dit het wel echt waard. Bedenk je dat maar eerst. Je hoeft je niet de schamen hoor er zijn namelijk twee soorten piemels.

Je heb bliedlullen en vleeslullen. Jij hebt een bloedlul deze is slap klein en als hij stijf is groeit hij enorm. Andere hebben waarschijnlijk een vleeslul en deze is slap veel groter en stijf word deze maar iets groter.

Als ze allebij stijf zijn zie je weinig verschil.
klein neukertje geille jongens

.Strak en nat ouderevrouwensex


Steeds duidelijker kroop hij naar een hoogtepunt toe. Ik kom, ik kom; stamelde hij. Geeft niet, zei ik , spuit maar lekker. Met een forse kreun spoot hij een lange sliert over zijn borst en buik, de volgende waren iets minder en een warme stroom liep over mijn vingers.

Ik had inmiddels een paal van jewelste en gelukkig begon hij ook aan mij. Ik leunde iets over hem naar voren en genoot van zijn handen werk. Ik voelde een enorme lading opkomen en het duurde niet lang voor ik explodeerde over zijn magere lijf.

Ik ging op hem liggen en neukte tussen onze lijven de rest naar buiten. Hij legde zijn armen om mijn middel en ik kuste hem in de nek al klaarkomend. Ik voelde een kusje terug, gelukkig. Voorzichtig gaf ik hem een vluchtig kusje op de mond om te kijken hoe hij zou reageren. Hij bloosde en deed verder niets. Blijf maar even liggen, zei ik, ik pak even een handdoek. Na mezelf afgepoetst te hebben ging ik op mijn gemak zijn besmeurde lijf schoonmaken.

Ik zag nog een druppeltje uit zijn lul komen en schoof eikel bloot en nam hem in mijn mond. Likte zijn eikel schoon en zoog de laatste restjes er uit. Nu ben je weer schoon, zei ik. Zijn gezicht stond iets verbaasd over mijn laatste actie. Vond je dat wel lekker, vroeg ik. Is dat niet vies, vroeg hij. Wel neee joh, en het is nog eens een lekker gevoel voor de ander. Dat beaamde hij, hij vond het heerlijk.

Wil je het eens proberen? Voorzichtig nam hij mijn eikel in de mond en ik genoot van zijn tong langs mijn eikel, ook voelde ik hem iets zuigen en de laatste restjes uit mijn ballen wegstromen. Ook zag ik op de wekker dat hij nog een kwartiertje had om naar huis te komen, wilde hij niet te laat thuis zijn.

Jammer, als we door hadden gegaan, was het misschien nog tot een pijp beurt gekomen, ik moest het een andere keer nog maar eens proberen. We kleedden ons snel aan en Marcel vertrok, bij de deur lachte hij naar mij en we spraken af zaterdagmiddag elkaar hier weer te ontmoetten. Marcel draalde een beetje bij de deur voor dat die die opendeed en met een blozende kop kwam hij naar mij toe en gaf een zoen vol op mijn mond. Zonder om te kijken was hij weg. Ik was net de weekend boodschappen uit de auto aan het laden toen ik hem aan zag komen.

Ik wenkte hem om me even te helpen dragen. Hij was echt zo blij als een kind dat hij me weer zag. Als het niet zo druk was buiten, had hij me om mijn nek gevlogen, had ik het idee. Kan ik blijven slapen, vroeg hij. Natuurlijk kon hij dat, hij had thuis gezegd een feest te hebben en dat hij zou blijven slapen als het mocht. Zijn ouders vonden het prima, dat hij dan niet zo laat over straat hoefde. Hij had al een kleine rugzak bij met spullen voor de nacht.

Eenmaal in de flat zette hij de boodschappen in de keuken en belde gelijk zijn ouders dat het in orde was. Het is goed, kwam hij blij de keuken in en drukte zich tegen mij aan en kuste me. Nu beantwoordde ik deze en drong met mijn tong zijn mond binnen. Hij sloeg zijn armen om mijn nek en kuste vol terug. Blijven we nu de hele tijd hier, vroeg hij.

Ik zou niet weten waar ik nog naar toe zou moeten, zei ik, we hebben alles in huis. We besloten om eerst iets te gaan eten, ik had nog niet eens ontbeten. Ja het deed pijn. Maar daarbij vond ik het lekker geil. Salem gebruikte mij als een meisje. Ik kreeg er meer oog voor. Als wij bij elkaar waren mijn leeftijdgenoten in groepen met meiden keek ik als ze iets deden.

Ze neuken waar de hele groep bij was. Stil onopvallend was ik altijd aanwezig. Soms een trio waarbij ik meedeed diegene die als gangmaker had gefungeerd daarmee deed ik mee speelde met haar maar vooral met hem. Sommige jongens wilden alleen door mij gepijpt worden. Cool werd mijn bijnaam. Je kunt hier niet openlijk homo zijn. Je moet het altijd verpakken. Ze wijzen altijd al snel naar mij geil ventje hem maakt niks iets uit. Dat is een voordeel dat beeld van het kleine geile neukertje die ook bereid is tot groepsseks trio pijpen.

Ze hebben anno makkelijk praten allemaal. Vrij land homoseksualiteit acht gewoon. Dat is in de hogere kringen misschien zo. Maar in word gezien in de wijk als een Marokkaan. Ze kennen mijn hele familie neven ooms van vaders kant. Ik moet daar rekening mee houden.

De schande van de familie word niet geaccepteerd. Een mietje flikkertje nou dat ben je hier niet lang hoor. Ze steken je nog liever een mes in je donder. Sommige jongens gedragen zichzelf als mietjes meisjes. Travestieten is in Marokko niet onbekend maar dan wel zo dat het humoristisch grappig bedoeld is.

Show daarbuiten zijn ze gewoon merk je niks. Dat accepteren ze nog enigszins wel. Veel jongens hebben op de zelfde leeftijd als ik toen, wel met oudere mannen of jongens geknoeid. Dat is gewoon er word over gezwegen. Martin was een lange Hollandse jongen. Verlegen keek op naar ons als groep Marokkanen. Bleek lang mager kaaskop. Hij is ongeveer lange pierlala. Je wist nooit waar je hem had. Onhandig slechte motoriek slungelachtig. Zijn moeder en mijn moeder waren vriendinnen. Ik had lang nagedacht toen ik op zijn kamer was vroeg ik aan hem Martin heb jij een boxershort voor mij te leen.

Heb je in de broek gescheten cool. Nee deze zit niet lekker. Hij liet mij uitzoeken. Ik trok mijn jeans uit boxer liep in zijn slaapkamer hij keek. Lekker Marokkaanse lulletje hé Martin. Ik heb niet zo'n grote lul maar ben niet besneden zoals de andere Marokkanen. Dat komt door mijn moeder die dat niet wilde. Geen rituelen aan mijn pik.

Pak hem vast dan dolde ik met hem. Hij keek me aan verlegen maar ook angstig. Hij wilde er niet vooruitkomen dat hij het ook wel leuk zou vinden iets te doen. Of durf je niet. Ik daagde hem uit op mijn onverschillige manier. Toen ik mijn hand in zijn kruis douwde bleef hij als aan de grond genageld staan.

Zijn lul was hard. Ik gaf hem een duwtje zodat hij op bed kwam te liggen. Trok zijn trainingsbroek iets naar beneden haalde zijn lul eruit begon hem te pijpen.

Martin legde zijn hand op mijn achterhoofd. Draaide nam omdat ik toch al in mijn blote kont lag mijn lul in zijn geile bek begon te pijpen. Zo zwegen wij samen pijpte elkaar. Martin zijn geile lange dunne lul was zo heerlijk om te pijpen. Toen ik klaarkwam ik hem klaar pijpte zwegen wij keken elkaar aan. Ja of nee Martin. Zwijgen is goud echt. Dat weekend draaiden wij het beide zo dat hij bleef slapen.

De eerste keer dat wij samen de hele nacht seks hadden. Er kan iemand langs komen. Laten we naar de kelder gaan, jongens” sprak ze daarmee toegevend aan het onvermijdelijke. Sander trok haar overeind zodra Mark haar losliet. Gedrieën liepen naar beneden de trap af de kelder ruimte in. Amper in de kelder, of Marl manoeuvreerde de sexy vrouw op hoge hakken richting het biljart.

Laura liep achteruit tot ze de rand van het biljart tegen haar rug voelde drukken. De twee pubers gingen aan weerszijde naast haar staan. Ze hielden haar op haar plaats, terwijl ze weer aan haar lichaam begonnen te friemelen. Mark greep haar hoofd beet en trok haar naar zich toe om haar weer te zoenen. Zijn andere hand schoof tussen haar benen. Één van zijn vingers gleed vervolgens in haar hunkerende kutje.

Zonder dat het haar gevraagd werd opende ze haar benen en pakte ze gretig de monsterachtige lul van Mark beet. Sander speelde met wat er beschikbaar was, haar tieten, kont, en ook hij bewoog zijn vingers in haar kruis rond.

Ze begon in stilte te kreunen. Mark probeerde haar echter nog meer te vernederen. Zeg dat je een jonge lul wilt, slet. Vergeet de foto’s niet,” sprak Mark dreigend zo de druk op haar opvoerend. Hij voelde dat Laura hem, met een zachte bijna delicate beweging, begon af te trekken. Fluister het,” drong hij aan. Terwijl ze bij het uitspreken vol schaamte haar ogen sloot spreidde ze haar benen verder open. De greep op Mark zijn lul verstevigde zich.

Draai je om en buig je over het biljart heen. Wij willen je ook hebben of niet Sander? Sander trok ondertussen ook zijn lul uit zijn broek. Hij streelde teder zijn lul terwijl Mark Laura bij haar middel beet pakte en haar met haar gezicht naar het biljart toe omdraaide.

Laura protesteerde niet, maar draaide zich op haar hakken om totdat ze het groene laken voor zich zag. Ze lag haar armen op het kleed en boog zich zover naar voren toe. Haar tieten hingen naar beneden en haar kontje wees naar achteren. Ze ziet er geil uit vindt je ook niet?

Je ziet er echt bloedgeil uit, mevrouw Klein,” ging hij verder. De twee jongens zagen de grote tieten onder haar mooi gevormde lichaam naar beneden hangend als twee grote rijpe meloenen heen en weer zwaaien. Ze keken naar haar lange in kousen gehulde volle benen die in een paar pumps met hoge hakken gestoken waren.

Haar omhoog en naar achteren gestoken heerlijke kont zag eruit om op te vreten. Mark ging met zijn lul in zijn hand vlak achter haar kont staan. Hij stak zijn hand uit en streelde zacht haar kont. Inspecterend trok haar billen uit elkaar en kneedde het stevig vlees.

Sander’s hand schoof onder haar bewegingsloze lichaam door. Begerig begon hij met haar bungelende tieten te spelen. Plotseling voelde Laura de paal van Mark tegen haar huid drukken. Hij wreef zijn imposante wapen op en neer omhoog en vervolgens naar achteren langs Laura’s dij tot in haar bilnaad. Mark stapte iets dichter naar haar toe en richtte de nagelharde paal op een natte plek tussen haar gespreide dijen.

Vertel me dan wat je wilt,” sprak hij terwijl zijn vrije hand tussen haar dijen schoof om aan haar verlangende druipende kut te voelen. Mark had Laura volledig onder controle. Letterlijk in de palm van zijn hand. Hij melkte de hele situatie uit, zo lang en zo ver het maar kon. Laura trilde van lust en schaamte, maar dat weerhield haar niet om haar hoge hakken steeds verder en verder uit elkaar te schuiven. Ze wist precies wat ze wilde en wat ze wilde ontvangen.

Pak me verdomt pleuris jong. Schuif die lul van je in me, en neuk me,” hijgde ze met een lichte walging om zichzelf. Ze was totaal verward en bijna wanhopig, maar op dit zelfde moment, na zo verleid en zo op haar plaats gezet te zijn wilde Laura nog maar één ding, en dat was zich door de knaap achter zich te laten neuken.

Je bent gehoorzaam zoals het hoort, mevrouw Klein,” sprak hij terwijl hij tegelijkertijd zijn heupen naar voren drukte een makkelijk in haar hete druppende kut gleed. Haar kutje voelde heet en hemels aan, het wachtte, het nam hem op en liet hem gelijk naar het diepste van het diepste doorglijden. Mark pakte met twee handen haar heupen beet om krachtig in en uit de jammerende vrouw te kunnen stoten. Door dat ze zo nat was hoefde hij niet voorzichtig aan te doen, maar kon hij gelijk door stoten.

Ze had zo heerlijk kutje en was zo nat dat Mark meteen het tempo kon oppakken en de vrouw tot aan zijn ballen kon vullen.

Toen hij tot aan zijn enorme ballen in haar zat begon hij haar lange halen te neuken. Hij trok zich tot aan het puntje van zijn eikel terug om haar vervolgens weer de volle lengte van zijn pik te voeren. De enorme tieten van Laura begonnen, toen Mark haar begon te neuken, in het ritme van zijn stoten heen en weer te schommelen.

Sander schoot half onder haar door en probeerde zijn mond rond een van de bungelende tepels te sluiten. Ze hield haar ogen gesloten en haar mond hing half open waar allerlei onsamenhangende woorden uitrolde. Ze is duidelijk niet zo schreeuwend schoolmeisje.

Hij glijdt er tot mijn ballen in en ze voelt aan als heet zijde. Die teeg is zo geil als boter,” hijgde Mark. Mark’s hand gleed onder haar buik door. Met iedere stoot trok hij de rijpe stoeipoes hard tegen zijn kruis aan. Als hij zijn lul zo ver als hij kon in haar druipende spleet ragde trok hij Laura hard en kort tegen zich aan. Hij had nog nooit iemand zo geneukt als nu. Deze vrouw was als een staaf dynamiet en ze was uitgerust met een heerlijk lichaam met een duidelijk verlangen om haar lichaam te laten misbruiken.

Met iedere stoot veerde Laura op haar hoge hakken omhoog en sloeg Mark haar kont naar achteren tegen zijn kruis aan. Al snel gilde en kreunde Laura, door de ruwe behandeling, het uit van genot. Neuk me, neuk meeee.! Ahh… aahhh… aaahhhh… ja, jaaaaaa… oh… oohhh… ooohhhh…,” kreunde ze niet instaat de pijn te voelen toen Sander haar bungelende tieten onder haar lichaam hard beet pakte.

Ik kommmmm… verdommmeeeee… ik kom klaaarrrrrr…,” gilde ze het uit terwijl ze ongecontroleerd begon te schokken. Mark bleef haar in het zelfde ritme genadeloos neuken genietend van haar kut die zich strak om zijn lul heen trok. Het leek een eeuwigheid te duren een hij haar voelde ontspannen. Hij vertraagde het tempo en keek Sander aan. Sander negeerde haar smeekbede en opende zijn telefoon en richtte de lens op de twee. Hij nam twee of drie foto’s van Marks lul in Laura’s kutje.

Daarna liep hij naar de voorkant toe om haar gezicht en lichaam op de foto te krijgen terwijl Mark zich weer in haar ragde om als laatste haar tieten in beeld te nemen. Ze gilde als een mager speenvarken toe ze klaar was. Je wilt nog wel iets in die kut van je hebben, of niet mevrouw Klein?

Sander was zo snel dat eer Mark zijn lul uit haar had getrokken Sander zijn speer in haar dreef waardoor ze bijna geen stoot miste. In en uit, in en uit neukte Sander haar met minstens net zo hemels gevoel als Mark haar had gegeven. Ze was net klaargekomen maar ze wist dat als dit nog even duurde ze weer zou klaarkomen. Haar hoofd wiebelde van links naar rechts, haar mond hing half open terwijl ze moeite moest doen om steun aan de biljart tafel te vinden.